SPOR - 25 Mayıs 2015 Pazartesi 23:26

Yurtta Galatasaray coşkusu!

A
A
A
Yurtta Galatasaray coşkusu!

Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir'le 2-2 berabere kalmasıyla Galatasaray 2014-2015 sezonunun şampiyonu olmasıyla beraber tüm yurtta şampiyonluk kutlamaları yaşandı.

ADIYAMAN

Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir'le 2-2 berabere kalmasıyla Galatasaray 2014-2015 sezonunun şampiyonu olmasıyla beraber Adıyaman’da, şampiyonluk coşkusu yaşandı.
Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla beraber Adıyaman’da, vatandaşlar sokaklara inerek Sümer Meydanı'nda biraraya geldi. Galatasaraylı taraftarlar meşaleler yakıp, tezahüratlarda bulundu. Bir taraftan slogan atan taraftarlar, bir taraftan da halaylar çekerek şampiyonluğu kutladı. Şampiyonluğu kutlayan vatandaşların çıkarabilecek olaylara karşı polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.

BAŞKENT’TE ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI 

Başkent’te, Galatasaray taraftarları şampiyonluğu ve 4. yıldızı doyasıya kutladı.
Galataray, Başakşehir ile Fenerbahçe’nin 2-2 berabere kaldığı maçın ardından şampiyon oldu. Fenerbahçe’nin şampiyonluğa havlu attığı maçın son düdüğüyle birlikte Galatasaray taraftarları sokaklara indi. Ankara’da şampiyonluğu ve şampiyonlukla birlikte elde ettikleri 4. yıldızı doyasıya kutlayan Galatasaraylı taraftarların adresi Güvenpark oldu. Güvenpark’ta toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, tezahüratlar ve sloganlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Sarı-kırmızı renkli bayraklarla Başkent sokaklarına inen taraftarlar, araçlarıyla caddelerde konvoylar oluşturdu.

Sevinçlerini kameralar karşısında paylaşan taraftarlar, 4. yıldızı takmaya hak kazanan ilk takım oldukları için mutlu olduklarını ifade etti. Bazı taraftarlar, sezonun başlarında şampiyon olacaklarına pek inanmadıklarını, Hamza Hamzaoğlu’nun takımın başına gelmesinin ardından umutlarının yeşerdiğini ve 4 gol yedikleri maçların, 4. yıldızın habercisi olduğunu dile getirdi.  

KONYA’DA GALATASARAY COŞKUSU

Konya’da, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması sonucu şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızı ekibin taraftarları sokağa akın ederek, şampiyonluğu kutladı.
Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte sarı-kırmızılı taraftarlar sokağa akın etti. Özellikle Zafer Meydanı’nda toplanan yüzerce taraftar, ellerinde takımlarının bayraklarıyla 4. yıldızın sevinci yaşadı. Meşaleler yakıp sloganlar atan Galatasaraylı taraftarlar, ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye de göndermelerde bulundu.
Kentte araç konvoyları da oluşturan taraftarlar, sevinçleri korna çalarak gösterdi. Sarı-kırmızılı taraftarlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar şampiyonluk sevinci yaşadı.

AKSARAY’DA GALATASARAY COŞKUSU

Galatasaray'ın ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi Aksaray'da taraftarları sokağa döktü. Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle sarı-kırmızılı taraftarlar sokağa akın etti. Hükümet Meydanı’nda toplanan yaklaşık 300 taraftar, oyun havası oynayarak şampiyonluk sevinci yaşadı. Tezahüratlar yapan Galatasaraylı taraftarlar, araç konvoyları da oluşturdu.

ANTALYA’DA GALATASARAY TARAFTARLARININ ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

Spor Toto Süper Lig’de bitime bir hafta kala Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesi Antalya’da coşkuyla kutlandı.

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe’nin deplasmanda İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasıyla birlikte şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın taraftarları şampiyonluğu Antalya’da da kutladı. Kentin en işlek caddelerinde konvoy eşliğinde sevinç gösterilerinde bulunan sarı-kırmızılı taraftarlar Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak şampiyonluğu kutladı. Sarı-kırmızı meşaleler yakan taraftarlar, şampiyonluk çığlıkları attı. Yaklaşık bin kişi meydanda şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. Kutlamalar geç saatlere kadar devam etti. 

KOCAELİ'DE GALATASARAY COŞKUSU

Fenerbahçe'nin, İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından Galatasaray'ın şampiyonluğu Kocaeli'de coşku ile kutlandı.

Kocaeli'de vatandaşlar Galatasaray'ın şampiyonluğunu sokaklarda doyasıya kutladılar. İstanbul Başakşehir ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın 2-2 bitmesi sonrasında sarı-kırmızılı taraftarlar sokaklara akın etti. Taraftarlar, araçları ile geldikleri İzmit Cumhuriyet Parkı'nda şampiyonluğu doyasıya kutladılar. 

AYDIN’DA GALATASARAY COŞKUSU

Fenerbahçe'nin, İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından Galatasaray'ın şampiyonluğu Aydın’da coşku ile kutlandı. Aydındaki sarı-kırmızılılar Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması sonucu şampiyonluk kutlaması yaptı.

Aydınlı vatandaşlar Galatasaray'ın şampiyonluğunu sokaklarda doyasıya kutladılar. Maçın bitmesi ile birlikte Adnan Menderes Bulvarı’nda toplanan yüzlerce Galatasaray taraftarı, ellerinde takımlarının bayraklarıyla 4. yıldızın sevinci yaşadı. Birçok taraftar araçları ile şehir turu atarken, yüzlerce kişi de Adnan Menderes Bulvarı’nda toplanıp takımın bayrakları ile Atatürk Meydanı’na kadar yürüdüler. Kutlamalar nedeniyle bir süre Adnan Menderes Bulvarı trafiğe kapandı. 

BODRUM GALATASARAY MARŞLARI İLE İNLEDİ

Spor Toto Süper Lig’de bitime bir hafta kala Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesi Muğla’nın Bodrum ilçesinde coşkuyla kutlandı. 

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe’nin deplasmanda İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasıyla birlikte şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın taraftarları şampiyonluğu Bodrum’da kutladı. İlçenin en işlek caddelerinde konvoy eşliğinde sevinç gösterilerinde bulunan sarı-kırmızılı taraftarlar Belediye Meydanı’nda toplanarak şampiyonluğu kutladı. Sarı-kırmızı meşaleler yakan taraftarlar, şampiyonluk çığlıkları attı. Yaklaşık bin kişi meydanda şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. Kutlamalar geç saatlere kadar devam etti.

ŞIRNAK’TA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

Ellerindeki Galatasaray bayraklarıyla sokaklara inen Galatasaraylı taraftarlar, marşlar ve sloganlar eşliğinde şampiyonluğu kutladılar. Konvoylar oluşturarak Şırnak sokaklarında şampiyonluk turu atan taraftarlar, şampiyonluğu doyasıya kutladı. Cadde ve sokaklarda konvoy halinde dolaşan araçların korna sesleri Şırnak semalarını inletti. Taksi, minibüs, pikap ve kamyonetlerin kasasını dolduran gençler çarşı merkezinde saatlerce tur attılar.

Galatasaraylı taraftarlar, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun miting yapacağı Şırnak Cumhuriyet Meydanı'nda şampiyonluğu kutlamak istediler. Ancak alan trafiğe kapalı olunca taraftarlar Ömer kabak Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Sarı-kırmızılı taraftarlar Ömer Abak Meydanı'nda bulunan HDP seçim bürosu önünde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı.

BALIKESİR'DE ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

Balıkesir'de sokaklara dökülen Galatasaray taraftarları şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. 

Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir’le 2-2 berabere kalmasıyla birlikte Galatasaray'ın şampiyon olması Balıkesir'de coşkuyla kutlandı. Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte vatandaşlar caddelere çıkarak araçlarla uzun konvoylar oluşturdu. Galatasaraylı taraftarlar meşaleler yakıp, takımları lehine tezahüratlarda bulundu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin önünde toplanan taraftar grubu Milli Kuvvetler Caddesi ve Anafatarlar Caddesi'nde yürüyerek şehirde tur attı. Polis çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak, olası bir sorun yaşanmaması için kutlamalar bitene kadar görev yaptı. 

BATMAN’DA GALATASARAY SEVİNCİ

Batman’da Galatasaraylı taraftarlar kafelerde ve kahvehanelerde izledikleri maçın bitiş düdüğünün ardından sokaklara döküldü. Batman Diyarbakır Caddesi üzerinde toplanan binlerce taraftar burada konvoylar oluşturdu. Polis ekiplerinin geniş önlem aldığı güzergah üzerinde kutlama yapan taraftarlar arasında olumsuz bir olay yaşanmazken, bazı taraftarların ellerinde bulunan silahlarla havaya ateş etmeleri dikkat çekti.

Şampiyonluk maçında Batman’lı taraftarlar 2 saat boyunca ellerinde Galatasaray bayraklarıyla şehir turu attılar. Şehir merkezinde araçlarıyla şampiyonluk maçını kutlayan bazı taraftarlar arasında maddi hasarlı kazalar da yaşandı. 

MALATYA’DA GALATASARAY COŞKUSU

 Fenerbahçe’nin Başakşehir ile berabere kalmasının ardından Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle Malatyalı taraftarlar sokağa çıkarak şampiyonluğu kutladılar. 

Maçın ardından yüzlerce Galatasaray taraftarı ellerinde sarı-kırmızılı bayraklarla İnönü Kapalı Çarşısı üstünde buluştu. Hep birlikte şampiyonluk şarkıları söyleyen taraftarlar, tezahüratlarıyla da ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye göndermelerde bulundu. Polis ekiplerinin de herhangi bir tatsızlık yaşanmaması adına önlem aldığı kutlamalarda, çok sayıda taraftar da araçları ile konvoy yaparak şampiyonluğu kutladı.

ŞANLIURFA’DA GALATASARAYLI TARAFTARLARIN ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 beraber kalmasıyla Galatasaray şampiyonluğunu garantiledi. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Şanlıurfa’da sarı-kırmızılı taraftarlar sokaklara döküldü.

Şanlıurfa’nın en işlek caddelerinden olan Atatürk Bulvarı üzerinde toplanan Galatasaray taraftarı, ellerinde Galatasaray bayrakları ile şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. Tezahüratlarda bulunan futbol severlere, araçlarıyla yoldan geçenler de eşlik etti. Atatürk Bulvarını trafiğe kapatan sarı-kırmızılı taraftarlar havai fişek ve meşale eşliğinde ‘Şampiyon Cimbom’ sloganları atarak şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı.

Coşkunun tadına doyamayan taraftarlar Topçu Meydan’ında davul zurna eşliğinde halay çekti. Çevik kuvvet polis ekipleri trafiği güç durumda bırakan Galatasaray taraftarını uyardı. Kutlamalar gece yarısına kadar sürdü. 

TEKİRDAĞ’DA GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

 Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe, Başakşehir ile 2-2 berabere kalması ile birlikte Galatasaray ligin bitimine 1 hafta şampiyonluğunu ilan etti. 

Tekirdağ Cumhuriyet Meydanı'na toplanan Galatasaraylılar şampiyonluğu coşku ile kutladı. Tezahüratlar eşliğinde Tekirdağ Tuğlalı Parkta toplanan gurup, Cumhuriyet Meydanı'na kadar sloganlar atarak yürüdü. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan taraftarlar meşalelerini yakarak Galatasaray’ın 20. şampiyonluğunu coşku ile kutladı. Sevinç gösterisinden bulunan taraftarlar, yoldan geçen araçları salladı. 

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUĞU MUŞLULARI SOKAĞA DÖKTÜ

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe’nin deplasmanda İstanbul Başakşehir'le 2-2 berabere kalmasıyla Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti. Muş’ta vatandaşlar Galatasaray'ın şampiyonluğunu sokaklarda doyasıya kutladılar.

Muş Valiliği mevkiinde toplanan ve çoğu gençlerden oluşan yüzlerce sarı-kırmızılı taraftar takımlarının şampiyonluk sevinçlerini doyasıya yaşadı. Marşlar eşliğinde takımlarının şampiyonluğu kutlayan taraftarlar araçlarıyla da uzun konvoylar oluşturdu.

Trafik ekipleri uzun araç konvoyunu ara sokaklara yönlendirerek önlem almaya çalışırken, çevik kuvvet ekipleri ise yürüyüş yapan gruba eşlik etti. Grubun yolu açması için uzun uğraş veren çevik kuvvet ekipleri olası olayları önlemeye çalıştı. Kutlamalar olaysız bir şekilde son buldu.



 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bakan Yerlikaya: “Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-32’ operasyonlarında Hakkı Saral’ın elebaşılığını yaptığı suç örgütü çökertildi” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “Mahzen-32” operasyonları ile elebaşılığını cezaevinde olan Ümit Saral’ın kardeşi Hakkı Saral’ın yaptığı suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Bursa merkezli İstanbul, Ankara, Trabzon, Sakarya, Yalova ve Diyarbakır’da “Mahzen-32” operasyonları düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Bursa merkez ve İnegöl’de vadeli araç alım satım faaliyetlerinde bulunarak vatandaşlarımızdan silah zoruyla yüksek miktarlarda para tahsilatı yaptıkları, Bursa’ya il dışından getirdikleri tetikçiler vasıtasıyla para vermeyi kabul etmeyen kişilere ve bu kişilerin işyerlerine yönelik silahlı saldırı düzenledikleri, Bursa’ya farklı illerden gelerek vadeli araç alımı yapanların adreslerini tespit ettikleri ve bu kişileri hürriyetlerinden yoksun bırakarak darp ettikleri, araç alım satımı nedeniyle kişiler arasında meydana gelen alacak verecek konularına müdahil oldukları ve sözde mahkemeler kurarak haksız menfaat sağladıkları, silahla ölüm tehdidinde bulundukları kişilerin işyerlerine ve araçlarına zorla el koydukları ve bu malları örgüt üyelerinin üzerine geçirdikleri, silah ve tehdit zoru ile el konulan araçları hediye adı altında örgütün elebaşına verdikleri ve suç faaliyetleri esnasında, güvenlik güçlerine yönelik silahlı saldırıda bulundukları tespit edildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 24 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucu, 15 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda çek ve senet ile çok miktarda nakit paraya el konuldu. 10 ayda 454 organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlar hakkında bilgi verdiği paylaşımında, “10 aylık süre içinde; 454 organize suç örgütünü çökerttik. Bu suç örgütlerini isim isim kamuoyu ile paylaştık. Organize suç örgütlerine yönelik toplam bin 201 operasyon düzenledik. 8 bin 260 şüpheli yakalandık. Bunlardan; 3 bin 58’i tutuklandı. Bin 740’ı hakkında adli kontrol kararı verildi" ifadelerine yer verdi.