ASAYİŞ - 01 Aralık 2011 Perşembe 09:28

HAVAALANINA OĞLUNU KARŞILAMAYA GİDERKEN KAZADA ÖLDÜ

A
A
A
HAVAALANINA OĞLUNU KARŞILAMAYA GİDERKEN KAZADA ÖLDÜ

Samsun’da oğlunu karşılamak için havaalanına giden bir baba, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Samsun-Çarşamba Havaalanı’na oğlunu karşılamak üzere giden Ali Çamurcu (60), kullandığı 55 PM 545 plakalı kapalı kasa kamyonetiyle havaalanına dönmek üzereyken arkadan gelen ve İstanbul’dan Gürcistan’a gittiği belirlenen Nugzar Kurkhuli (36) idaresindeki TL T 297 yabancı plakalı yolcu otobüsünün çarpmasıyla aracıyla birlikte savruldu. Otobüsün arkadan çarptığı kapalı kasa kamyonetin içerisinde bulunan Ali Çamurcu, olay yerinde hayatını kaybetti. Havaalanında babasının gelmesini
bekleyen ve avukat olduğu öğrenilen Faik Çamurcu, babası gelmeyince servis otobüsüne bindi. Servis otobüsü ile giderken havaalanı kavşağında babasının aracının kaza yaptığı gören Faik Çamurcu, babasının cansız bedenine uzun süre sarılarak ağladı. Ali Çamurcu’nun cesedi kaza yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı.
Gürcistan’a giden otobüsün içinde bulunan 27 yolcu herhangi bir yara almazken, otobüs sürücüsü Kurkhuli gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Aydınlı genç sporcular Antalya’ya damga vurdu Antalya’da gerçekleşen Atletizm Bölgesel Şampiyonası’nda 14 dalda başarılar elde eden Aydınlı genç sporcular, şampiyonaya damga vurdu. Atletizm Bölgesel Şampiyonası Antalya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Kıyasıya mücadelenin yer aldığı müsabakalara katılan sporcular, Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmak için ter döktü. Aydın’ı temsilen katılan genç sporcular ise elde ettikleri başarılar ile şampiyonaya damga vurdu 14 farklı branşta dereceye giren genç sporcular Aydın’ın gururu oldu. U16 kategorisinde yer alan 100 Metre Engelli branşında Öykü Ceylin Tekdal birinci, Sedef Naz Akıllı ikinci, Rümeysa Elif Ayhan ise üçüncü oldu. 200 Metre branşında üçüncülük elde eden Sude Naz Bayar, 300 Metre branşında da ikinci oldu. 300 Metre Engelli branşında Sedef Naz Akıllı ikinci olurken, Yüksek Atlama branşında İrem Su Zeybek ikinci oldu. Üç Adım Atlama branşında Fatma Irmak Akdemir birinci, Zeynep Esila Deniz ikinci oldu. Triatlon branşında ise Tamilla Şadıllı birinci oldu. U-18 kategorisinde yer alan 110 Metre Engelli branşında Koray Uygun birinci, 200 Metre branşında Baturalp Bostan birinci, Koray Uygun üçüncü, 300 Metre branşında da Ertuğrul Can üçüncü oldu. 100 Metre Engelli branşında birinci olan Tuana Akgün, Uzun Atlama branşında da birinci olurken, Buse Çolak da üçüncü oldu. Üç Adım Atlama branşında Buse Çolak ikinci, Gülle Atma branşında da Tuana Akgün üçüncü oldu. Şampiyonada adından söz ettiren gençler ile ilgili açıklama yapan Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ise açıklamasında “Şampiyonaya katılan sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verdi.
Bolu Bolu’da mayıs ortasında yağan kar hayrete düşürdü: “Normal değil” Bolu’da mayıs ayının ortasında yağan karla Köroğlu Dağları beyaza büründü. Mayıs ayında çok nadir kar yağdığını hatırladığını ifade eden 85 yaşındaki Mehmet Dönmez, “Nisan ve mayıs aylarında kar yağdığını hatırlarım. Çok nadir, yağar bu aylarda” dedi. Bolu’da dün yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. Yaklaşık 10 köyün yaylası olan Sarıalan Yaylası ve Köroğlu Dağları’nda etkili olan kısa süreli kar yağışı nedeniyle yeşil alanlar beyaz örtüyle kaplandı. Bölgede 5 santimetrelik bir kar kalınlığı oluştu. Türkiye’nin önemli kayak turizmi merkezlerinden biri olan Kartalkaya Kayak Merkezi’nde de kar yağışı nedeniyle yeşil alanlar beyaz örtüyle kaplandı. Çam ağaçlarının tepesinde oluşan beyaz örtü, muhteşem görüntülere sahne oldu. Yağan kar nedeniyle yüksek kesimlerde de zirai don etkili oldu. Mayıs ayının ortasında yağan kar nedeniyle Bolulu vatandaşlar, kar yağışının bu ayda nadir olduğunu ifade etti. 85 yıllık yaşamında nadir olarak mayıs ayında kar yağdığını hatırladığını dile getiren Mehmet Dönmez, “85 yaşındayım. Seben ilçesindenim. Kar yağan dağlarda bizim yaylalarımız bulunuyor. Buralarda nisan ve mayıs aylarında kar yağdığını hatırlarım. Çok nadir, yağar bu aylarda. Kar yağmasını ormanlara kötü bir etkisi olmuyor. Kar yağışı sonrası don olmadığı sürece. Don olduğunda çam ağaçlarına bir şey olmaz da meyvelere oluyor. Mesela Seben ilçesinde hiç meyve bırakmadı bu sene olan zirai don. Seben’de meyve diye bir şey kalmadı” dedi. Mayıs ayında kar yağmasının normal olmadığını söyleyen Hakkı Gökdemir, “Normal değil tabii. İlginç kar yağması” diye konuştu.