GENEL - 08 Eylül 2017 Cuma 12:51

Başkan Seyfi Dingil: "Tek gayemiz halka hizmet"

A
A
A
Başkan Seyfi Dingil: "Tek gayemiz halka hizmet"

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halka hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halka hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.


TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, beraberinde AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Ayhan Bodur ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.


Milletvekili Karasayar ile her zaman istişare halinde olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Bizlerin tek bir amacı var İskenderun halkına hizmet etmektir. Cumhurbaşkanımız, başbakanımız, bakanlarımız ve milletvekillerimiz İskenderun’a halka hizmet noktasında sağ olsunlar hep bizlere destek oldular. Hep birlikte İskenderun’u daha iyi yerlere getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bu konuda sürekli istişare halindeyiz. Belediye olarak çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.


Başkan Seyfi Dingil’e çalışmalarında başarılar dileyen Milletvekili Orhan Karasayar, “Genelde hükümetimiz, yerel belediyemiz İskenderun ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bizlerde İskenderun’a hizmetlerin gelmesi noktasında Ankara’da sürekli projeleri takip ediyoruz. İskenderun’a hizmetlerin gelmesi noktasında hiçbir sıkıntımız yok. Kamu kurum ve sivil toplum kuruluşları ile her zaman diyalog halindeyiz. Elbirliği ile aziz milletimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Niğde Sağlıkçılar bu kez eğlendirdi Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları tarafından oluşturulan müzik grubu “Sağlığın Ritmi” konser verdi. Tamamı sağlık çalışanlarından oluşturulan müzik grubunun bu yıl 2.’sini gerçekleştirdikleri konser Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Konsere katılan Niğde Valisi Cahit Çelik, emeği geçenlere teşekkür ederek, sağlık çalışanlarının görevlerini büyük özveri ve fedakarlıkla yaptıklarını, ertelenemeyecek tek görevin sağlık olduğunu vurguladı. Vali Çelik, "Sağlık çalışanlarımızın müzikle ilgilenmesi bizleri memnun etmiştir. Devletimiz vatandaşlarımıza birçok alanda kamu hizmeti sunuyor. Güvenlik, eğitim, sağlık hizmeti sunuyor. Baktığımız zaman gerçekten sağlık hizmetinin bu hizmetler içerisinde çok farklı bir yeri olduğunu biliyoruz. Sağlık hizmetleri diğer hizmetlerden farklı olarak ertelenebilir, ötelenebilir bir hizmet değildir. Bu anlamda da ilimizde sağlık hizmeti sunmaya çalışan 4 bin 750’den fazla var. Ben hepsine Teşekkür ediyorum" dedi. Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevini Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Doğan’a devredecek olan Dr. Öğretim Üyesi Yakup Çekinkaya ise konserde duygusal bir veda konuşması yaptı. Başhekim Çetinkaya katılan davetlilere teşekkür ettiği konuşmasında, "Tamamı sağlıkçılardan oluşan müzik grubumuzun içinde sağlık çalışanlarımız var. Belki detone olacaklar, belki yanlış notaya basacaklar ama eğlenecekler, eğlendirmeye çalışacaklar. Buna ihtiyacımız var çünkü bizler 24 saat çalışan insanlarız, dolayısıyla sağlık çalışanlarının eğlenmek de hakkı diye düşünüyorum. Bugün benim başhekimliğimin son günü. Tüm sorumlularıma, çalışma personellerime çok teşekkür ediyorum. Kırdıklarım olabilir. Özür diliyorum, bana hakkınızı helal edin. Benim size hakkım helal olsun. Böyle muhteşem bir ekibin önünde yapabilecek şey sadece saygıyla eğilmek olur" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından solist, koro üyeleri ve orkestranın sağlık çalışanlarından oluştuğu müzik grubu katılımcılara konser verdi. Sağlıkçıların sahnede gösterdikleri performans katılımcılar tarafından büyük büyük beğeni topladı.