ASAYİŞ - 18 Nisan 2024 Perşembe 11:12

Dörtyol’da hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

A
A
A
Dörtyol’da hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 1 ay hapis cezasıyla aranan şahsı yakalayarak cezaevine gönderildi



Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında, kaçak orman emvali nakli, uyuşturucu, orman emvalini illegal yollarla biçme, işleme, satma ve kendi kullanımı için esrar elde etmek amacıyla kenevir ekimi suçlarından 1 ay hapis cezası ile aranan E.E.’yi Dörtyol ilçesinde gözaltına aldı. Gözaltına alınan E.E., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Elazığ Yenihayat: “Her şeyimizi sahaya vererek 2. Lige çıkacağız’’ Göreve başladıklarında hüzün dolu bir ortam olduğuna dikkat çeken Elazığspor teknik direktörü Bülent Yenihayat, 23 hafta sonuna Play-Off finallerine kaldıklarını ve her şeylerini sahaya vererek 2. Lige çıkacaklarını söyledi. Elazığspor teknik direktörü Bülent Yenihayat açıklamalarda bulundu. Geldikleri süreci değerlendiren başarılı çalıştırıcı normal sezonu Play-Off finaline kalarak tamamladıklarını belirten Yenihayat, tüm maçlarda karakter ve kalite koymaya çalıştıklarını söyledi. Kalan 3 maçta takımı 2. Lige çıkarmanın mücadelesini vereceklerini kaydeden Yenihayat, bundan kimsenin şüphesinin olmamasını istedi. Yenihayat, ’’23 hafta önce göreve geldiğimizde hayal kırıklıkları, yıpranmışlık ve hüzün dolu bir ortam vardı. Bunu değiştirmek ve tekrar toparlanmak gerçekten zor bir durumdu. Bugün geldiğimiz bu noktada cumartesi günü Eynesil Belediye maçı ile ligin normal sezonunu tamamlandık ve kendi grubumuzda Play-Off’larda finale kalmayı başardık. Bu zorlu süreçte oyuncularımızın özveri ile çalışarak inanmaları, taraftarımızın bir an bile ümitsizliğe düşmeden bizim arkamızda içeride ve dışarıda dağ gibi durmaları, yönetim kurulumuzun maddi manevi destekleri, kısacası tüm paydaşlar ile camia olarak kenetlendik ve çok güzel bir grafik çizdik. Oynadığımız tüm maçlarda sahaya karakter ve kalite koymaya çalıştık. Artık yolun sonu yaklaştı, sadece 3 maçımız kaldı; şehir olarak ne kadar istekli, arzulu ve heyecanlı olduğunuzu görebiliyorum. Kalan 3 maçta da her şeyimizi sahaya vererek Elazığspor’umuzu 2. Lige hep berabere çıkaracağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Gadanalam bir kırtik kaldı’’ dedi.
Eskişehir Eskişehir’de hayır çarşısı açıldı Eskişehir İl Müftülüğü tarafından Odunpazarı İlçe Müftülüğüne bağlı Reşadiye Camii avlusunda hayır çarşısı açıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Salih Altun ve İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müftü Yardımcıları Aytekin Akçin, Berrin Erdoğan, Dilaver Şahin, Faruk Latifoğlu, İsrafil İğde, Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur Yıldırım, Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman ve çok sayıda vatandaş katıldı. Din görevlisi Salih Osmanoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilavetıyla başlayan programın açılışında konuşan İl Müftüsü Bekir Gerek, “Milletimiz tarih boyunca hayri hizmetlere çok değer vermiş ve nice vakıflar kurmuş, nice vatana ve millete hizmet edecek yapılar yaptırmıştır” diyerek hayır çarşısının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Vali Yardımcısı Altun ise, İl Müftüsü Bekir Gerek’e Eskişehir’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Müftülük hizmet binasını hocamız gayretiyle il il gezerek son haline getirdi. İnşallah yakında açılışını da yapmak nasip olur" dedi. İl Müftü Yardımcısı Aytekin Akçin’in yaptığı dua ve kurdele kesimiyle hayır çarşısı açıldı. Hayır çarşısında ev yemekleri, el işleri ve Diyanet İşleri Başkanlığı’na ait kitaplar satılırken, hayır çarşısının 3 Mayıs Cuma gününe kadar açık kalacağı ifade edildi. Elde edilecek gelirin Eskişehir Teknik Üniversitesi Camii, Müftülük Hizmet Binası ve Kur’an Kursu, Reşadiye Kadın ve Gençlik Merkezi inşaatları ile Hediyem Kitap Olsun kampanyaları yararına kullanılacağı belirtildi.