ASAYİŞ - 25 Ağustos 2015 Salı 13:51

Terör Saldırılarına Karşı Bariyerli Önlem

A
A
A
Terör Saldırılarına Karşı Bariyerli Önlem

Iğdır’da, emniyet ve jandarma karakolları çevrelerinde olası bombalı terör olaylarına karşı çelik ve betonlu bariyerler bırakıldı.
Geçen hafta PKK’lılar tarafından Suveren Jandarma Karakol Komutanlığı’na düzenlenen tankerli intihar eyleminin ardından Iğdır kent genelindeki askeri ve polis karakollarının çevresinde önlemler artırıldı.
Iğdır Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, son zamanlarda gelişen terör eylemlerinin ardından güvenlik güçlerinin can güvenlikleri esas alınarak bariyerli ve buna benzer önlemleri artırdıklarını söyledi. Kent genelinde oluşabilecek her türlü saldırı olasılığına karşın güvenlik güçlerinin tedbiri elden bırakmadan çalışmaları yürüttüğünü belirten Özmen, şöyle konuştu: "Geçen günlerde yapılması planlanan tankerli saldırının ardından o gün orada 4 aracı rehin alan bölücü terör örgütü üyeleri, bu araçlarla bombalı saldırı yapacağı olasılığını düşünüyoruz. Bu manada, canlı bomba eylemi yapılacağı yönündeki duyumların ardından karakol etraflarında beton bloklar ve çelik bariyerlerle güvenlik önlemi aldık.”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir