YEREL HABERLER - 13 Şubat 2013 Çarşamba 15:52

AKKAN ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ GALİBİYETİ SONRASI EMEĞžİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

A
A
A
AKKAN ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ GALİBİYETİ SONRASI EMEĞžİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Edirnespor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Akkan, Çankaya Üniversitesi karşısında elde edilen galibiyetten ötürü emeği geçenlere teşekkür etti. Emin adımlarla birinci lig yolunda ilerlediklerini ifade eden Akkan, ``Şimdi hedefimiz daha da büyüyor ve zorlaşıyor. Ama tüm şehir el ele vererek bu zorluğun altından kalkacağımıza inanıyoruz`` dedi.
Türkiye Kadınlar Basketbol 2`nci Lig C Grubu`nda geçen hafta konuk ettiği Çankaya Üniversitesi`ni 62-57 yenerek rakibinin namağlup unvanına son veren Edirnespor Kadın Basketbol Takımı`nda yüzler gülüyor. Kulübün Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Akkan, birinci lig hedefiyle çıkılan yolda planladıkları şekilde ilerlediklerini söyledi. Akkan, yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
AKKAN: ŞEHRİN İLERİ GELENLERİNDEN MADDİ KATKI BEKLİYORUZ
``Hedefimize yaklaştıkça zorluklarımız da artıyor. Ama bu zorlukları tüm şehir el ele vererek çözeceğimize inanıyorum. Bir avuç inanmış insanın tamamen kendi imkânlarıyla ve fedakârlıklarıyla başlattıkları bu yürüyüş artık sadece onların gayretleriyle yürüyecek olmaktan çıktı. Her iç saha maçımızın öncesi ve sonrası takımımızın Edirne`de konaklaması ve yemek ihtiyaçlarının karşılanması bir iş sahibimiz tarafından üstleniliyor. Bu bize hem maddi hem de manevi açıdan büyük bir destek oluyor. Ama artık geldiğimiz nokta da şehrin ileri gelenlerinden biraz daha fazla maddi katkı bekliyoruz. Şehrimizin mülki ve idari amirlerinin biraz daha fazla maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var.``
Bunlar Da İlginizi Çekebilir