GÜNDEM - 23 Nisan 2024 Salı 10:35

Başkan Gökhan Yüksel, Cevizli’deki balkon çökmesiyle alakalı incelemelerde bulundu

A
A
A
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizli’deki balkon çökmesiyle alakalı incelemelerde bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti.



Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük bir gürültüyle aniden çöktü. Balkonda bulunan 63 yaşındaki Ayşe Bulduk, çöken balkonla birlikte düşerek yaralandı. Kartal Belediyesi Afet İşleri, Sağlık İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri kısa süre içinde olay yerine intikal etti. Yaralı Ayşe Bulduk en yakın hastaneye kaldırılırken, belediye ekipleri olay yerinde incelemelerini ve çalışmalarını sürdürdü.



Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yaşanan talihsiz olayın ardından çöken binanın olduğu bölgeyi sabahın erken saatlerinde ziyaret etti. Hem bölgedeki vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkan Gökhan Yüksel, hem de belediyenin teknik ekibiyle beraber yapılan çalışmaları kontrol ederek bilgi aldı.



"Yaralan komşumuzla bire bir ilgileniyoruz"


Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yaşanan olaydan dolayı derin bir üzüntü duyduğunu ifade ederek, yaralanan Ayşe Bulduk’un tedavisiyle yakından ilgilendiklerini ifade etti. Başkan Gökhan Yüksel, teknik ekiplerin, çöken balkonun bulunduğu binayla alakalı en kısa zamanda çalışma başlatacaklarını ifade ederek, "Geçtiğimiz gün Kartal’da Cevizli Mahallesi’nde yaşadığımız talihsiz olay hepimizi derinden üzdü. 63 yaşındaki teyzemiz, Ayşe Bulduk’a ve ailesine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Ayşe teyzemizin sağlık durumuyla yakından ilgilenmeye devam ediyoruz. Ayrıca teknik ekipten arkadaşlarımızla beraber, çöken balkonun bina durumuyla alakalı en yakın zamanda çalışmalarımıza başlayacağız. Bir kez daha Ayşe Bulduk’a ve tüm bölge halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.



Başkan Gökhan Yüksel, Cevizli’deki balkon çökmesiyle alakalı incelemelerde bulundu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Sasa Obradovic: "İki takımın da üzerinde baskı olacak" Monaco Başantrenörü Sasa Obradovic, Fenerbahçe Beko ile oynadıkları play-off serisine yönelik, "Evimizde daha iyi oynuyoruz. Çok duygusal olmamak gerek. İki takımın da üzerinde baskı olacak" dedi. THY Euroleague play-off serisi dördüncü maçında Fenerbahçe Beko ile deplasmanda karşılaşan Fransız ekibi Monaco, maçı 65-62 kazanarak seriyi 2-2’ye getirdi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Monaco Başantrenörü Sasa Obradovic, "Çok müthiş bir maçtı. En tatmin edici kısmı ise diğer maçlara göre akıllı oynamamızdı. İlk maçta üretemeyen oyuncular bu maçta daha iyilerdi. İstikrarlı oynadılar. Sadece öne çıkan oyuncularımız değil herkes iyi oynadı. En iyi taraftara sahip olan bir takıma karşı başka şekilde kazanamazsınız. 10 yıl önce Krasnodar ile EuroCup finali oynarken Darüşşafaka’da Wilbekin son saniyelerde bir üçlük atmıştı. Bu maçta da son topu kullanınca ‘Bu benim kaderim’ dedim. 1 ve 3. maçta Fenerbahçe daha iyiydi. 2. ve 4. maçta enerjileri daha düşüktü. 1 ve 3. maça göre daha akıllı oynadık. Bu 4 maçta nasıl oynamamamız ve neleri yapmamız gerektiğini öğrenmiş olduk” ifadelerini kullandı. Serinin 5. maçında iki takımın da üzerinde çok fazla baskı olacağını söyleyen tecrübeli başantrenör, “Evimizde daha iyi oynuyoruz. Çok duygusal olmamak gerek. İki takımın da üzerinde baskı olacak. Kontrolsüz atışlarımız bugün daha azdı. Ribaundlarda onlar daha iyiydi ama kolay sayı bulmalarına izin vermedik. İçimizde büyük bir takım ruhu var ve bu sebepten dolayı takımımla gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.
İstanbul Sarunas Jasikevicius: "Seyircimizin önünde bir şansı kaybettik ama beşinci maç var" Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Monaco karşılaşında takım olarak iyi performans gösteremediklerini belirterek, "Seyircimizin önünde bir şansı kaybettik ama beşinci maç var. Video analizde neleri yanlış yaptığımıza bakacağız" dedi. Fenerbahçe Beko, THY Euroleague play-off serisi dördüncü maçında Fransız ekibi Monaco’ya 65-62 mağlup oldu ve seride durum 2-2’ye geldi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius sözlerine Monaco’yu tebrik ederek başladı. Topu gerekli kullanamadıklarını ve fazla hata yaptıklarını belirten Jasikevicius, "Maçın sonunda yaşanan olaylardan dolayı özür dilerim. Bu bizim tablomuz değil. Kendi hatalarımıza bakmamız gerekiyor. Bugünün sorumluluğunu üzerimize almalıyız. Takım olarak iyi bir performans gösteremedik. Topu gerekli şekilde kullanamadık, hücumda iyi değildik. Oyuncular, topu eline alıp problemleri çözmek istedi gibi gözüktü. Bu negatif taraftı. Seyircimizin önünde bir şansı kaybettik ama beşinci maç var. Oyuncularıma, benim kahramanlarım olduklarını söyledim. Şimdi video analizde neleri yanlış yaptığımıza bakacağız” ifadelerini kullandı. Asist sayılarına bakıldığında iyi bir takım oyunu oynamadıklarının net bir şekilde ortaya çıktığını belirten Litvanyalı koç, "Takım gibi oynamadık. Topu çok fazla elimizde tuttuk. Çok iyi mücadele ettik. Bireysel oyunumuz takım oyununa dönemedi. Sabırsız bir oyun ortaya koyduk” şeklinde konuştu.
İstanbul Feyyaz Uçar: "Bize göre iki penaltı pozisyonu var" Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Çaykur Rizespor maçında bekledikleri iki penaltı pozisyonu olduğunu belirterek, "Salı günü çok önemli bir maça çıkacağız. Belki bizim için sezonun en önemli maçı. Bu maçtan önce kimse bize ayar vermeye kalkmasın. Beşiktaş büyük bir camiadır" dedi. Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Beşiktaş evinde karşılaştığı Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup etti. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, "Hak ettiğimiz bir galibiyet. Oyuncularımızın oyunundan son derece memnunuz. Oyunun son dakikasına kadar bırakmadılar. Skora isyan ettiler. Neticede de son dakikada uzatma golüyle galibiyeti kazandılar. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyoruz. Masuaku’yu sabah ağrısından dolayı kadrodan çıkarmak zorunda kaldık. Gedson da arka adalesindeki ağrıdan dolayı kadroda yoktu" diye konuştu. "Bize göre iki penaltı pozisyonu var" Karşılaşmada iki penaltılarının verilmediğini söyleyen Uçar, "Biz oyuncularımızın çabasının bugün yanlış kararlarla, yanlış düdüklerle göz ardı edildiğini görüyoruz. Bize göre iki penaltı pozisyonu var. ’Bu da mı değil’ dedirten pozisyonlar. Tartışılacak pozisyonlar. Bize göre ilk pozisyonda destek eli denen şeyin havada olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Yerde olan bir adamın eline çarpan belki destek eli kuralıyla bağdaştığını ama orada oyuncunun eli havada. Bunun penaltı olduğunu düşünüyoruz. Salı günü çok önemli bir maça çıkacağız. Belki bizim için sezonun en önemli maçı. Bu maçtan önce kimse bize ayar vermeye kalkmasın. Beşiktaş büyük bir camiadır. Hepimizin çoluğu çocuğu var. Beşiktaş’a gönül vermiş bir sürü genç var. Bu insanları bu kadar üzmemek, ağlatmamak lazım. Kendi siyasi çıkarları için, kendi seçim propagandaları için Beşiktaş’ımıza kimse ayar vermeye kalkmasın" şeklinde konuştu. "Şimdi birlik zamanıdır" Siyah-beyazlı taraftarları, Ziraat Türkiye Kupası’nda salı günü Tüpraş Stadyumu’nda oynayacakları MKE Ankaragücü maçına davet eden Feyyaz Uçar, "Bütün taraftarımızı salı günkü maça bekliyoruz. Beşiktaş birlik olduğunda neler olduğunu bütün ülkenin bir kez daha şahit olmasını istiyoruz. Bizim için çok önemli bir maç. Şimdi birlik zamanıdır. Çocuklarımızın çok güzel mücadelesi var. Sezonun maçı. Onlara gerçekten ihtiyacımız var. Büyük Beşiktaş taraftarı istediği zaman istediği zaman takıma maç kazandırır. Ben onların sayesinde Beşiktaş formasıyla maç kazandım. Onların gönülden yapacaklarını biliyoruz" ifadelerini kullandı.