EKONOMİ - 27 Aralık 2023 Çarşamba 16:10

Bizim Evler 9 ve 10’da daire teslimleri 1 yıl erken başladı

A
A
A
Bizim Evler 9 ve 10’da daire teslimleri 1 yıl erken başladı

İhlas Holding İnşaat Grubu, bölgede hayata geçirdiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerinde daire teslimlerine 1 yıl erken başladı.

İstanbul’da planlı şehirleşme ve kent yaşamının başarılı örnekleri arasında yer alan Ispartakule’nin en yeni projeleri Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10’da 1 yıl erken teslim sevinci yaşanıyor. Bölgenin en büyük yatırımcısı olan ve bugüne kadar 8 projeyle Ispartakule’de yaklaşık 6 bin konut üreten İhlas Holding İnşaat Grubu, hemen teslim fırsatı ve cazip ödeme alternatifleriyle ev sahibi olma imkanı sunuyor.

Teslimleri 1 yıl erken gerçekleştirilecek Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri, İstanbul’un en sağlam bölgelerinden Ispartakule’de, radye temel, tünel kalıp ve taşıyıcı perde duvar sistemleriyle hayata geçirilirken site sakinlerine eşsiz bir lokasyon avantajı da sunuyor. Her iki proje de TEM Otobanı, Yüksek Hızlı Tren, Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul Havalimanı ve Çam ve Sakura Şehir Hastanesi gibi devlet yatırımlarına çok yakın bir mesafede konumlandırılıyor.

Bizim Evler 9 ve 10’da daire teslimleri 1 yıl erken başladı

“Müşterilerimizden güzel dönüşler aldıkça çalışma azmimiz o kadar çok artıyor”

İhlas Holding İnşaat Grubu olarak çok mutlu olduklarını belirten Bizim Evler Satış ve Pazarlama Müdürü Erhan Değerli, “Bizden ev alan müşterilerimize evlerini erkenden teslim ediyoruz. Aralık 2024 yılında teslim edeceğimiz evlerimizi Aralık 2023 yılında erkenden teslim ediyoruz. Bu sefer 3 ay, 6 ay değil tam 1 sene önceden evlerimizi teslim ediyoruz. Bu başarının altından yatan neden müşterilerimize kazandırıyoruz. Müşterilerimizden güzel dönüşler aldıkça bizim çalışma azmimizde o kadar çok artıyor. 2023 yılında birçok şey yaşamamıza rağmen bizler verilen teminatları yerine getiriyoruz. Müşterilerimize kolay ödeme fırsatları sunarak projelerimize devam ediyoruz. Bizler güzel dönüşler almasaydık Bizim Evler 9 ve 10 projelerini yapamazdık. Bizler güzel projeler üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Bulunduğumuz bölge Ispartakule Bahçeşehir birçok devlet yatırımının birleştiği nokta”

Bizim Evler 9 ve 10’nun avantajlarından bahseden Değerli, “İstanbul çok değerli bir şehir. Bizim bulunduğumuz bölge Ispartakule Bahçeşehir birçok devlet yatırımının birleştiği nokta. Projemiz Kuzey Marmara otoyolu, Kanal İstanbul, Metro, Tren gibi ulaşım yerlerine yakın. Bunlarla beraber zemin sağlam. Depreme dayanıklı radya temel ve tünel kalıp şeklinde inşa ediyoruz. Bunların dışında aile ile vakit geçireceğimiz sosyal alanlar, kapalı otopark, elektrikli araç şarj istasyonları gibi projeler üretiyoruz. Bu zaman kadar Bizim Evler 1’den başlayıp 9 ve 10 projelerini yapmak bizler için gurur meselesi. Bizler durmadan bildiğimiz yoldan devam edip müşterilerimizi mutlu etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bizim Evler 9 ve 10’da daire teslimleri 1 yıl erken başladı

“Biz firmaya güveniyoruz ve projelerini her zaman erken teslim ediyor”

Evlerini 1 sene öncesinde teslim aldıkları için mutlu olduklarını belirten Ebru Demirer, “Bu projeyi tercih etmemizdeki en büyük amaç, aile yapısı olması, sosyal alanlarının olması gibi seçenekler bizi cezbetti. Biz firmaya çok güveniyoruz. Her zaman erken teslim ediyorlar. Bizim Evler 4 projesinde kayınvalidem oturuyor oda erkenden teslim almıştı. Armutlu ve Kuzuluk’da yerlerimiz mevcut. Erkenden teslim almak bizi şaşırtmadı diyebiliriz” dedi.

“Evlerimizi erkenden almak bizi şaşırtmadı”

Evlerini almanın verdiği mutluluğu paylaşan Vahap Demirer, “Evlerimizi erkenden almak bizi şaşırtmadı. Normalde 1 sene sonra teslim alacaktık şimdi 9 ay içerisinde evlerimizi teslim alıyoruz. Projenin bölgesi çok güzel. Özellikle sakin olması ve ulaşımın güzel olması bizi cezbetti diyebiliriz” dedi.

“Bizim Evler 9 projesini tercih etmemizdeki sebep aile kavramının olması”

Projeyi beğenerek aldıklarını belirten Yusuf Sarıhan, “Evleneli yaklaşık 3 ay oldu. Evlenmeden önce zaten ailem ile birlikte Bizim Evler 2’de oturuyorduk. Projeleri çok beğeniyoruz. Bir yıl erken almak bize büyük avantaj sağladı. Burayı tercih etmemizdeki sebep, projenin aile öncelikli bir site olması” dedi.

Aldıkları evin heyecanını paylaşan Havva Sarıhan, “Burası ailelerin tercih edebileceği bir proje. Daha önce İhlas Marmara evlerinde oturuyordum. Tekrar İhlas’ın yaptığı ailelerin tercih ettiği projede oturmak mutluluk veriyor. Buranın en güzel avantajı, havası temiz, peyzajı güzel, çocuklar için uygun, depreme dayanıklı” dedi.

Bizim Evler 9 ve 10’da daire teslimleri 1 yıl erken başladı

Ispartakule’nin son incisi Bizim Evler 11

İhlas Holding İnşaat Grubu, Ispartakule’de Bizim Evler 9 ve 10 projelerinde ailelere erken teslim sevinci yaşatırken, Bizim Evler 11’de de inşaat çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere alternatif büyüklüklere sahip 582 daire ve 55 cadde dükkanının yer alacağı Bizim Evler 11 projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, geniş peyzaj alanları, yürüyüş yolları, koşu parkuru, futbol-voleybol - basketbol sahaları, süs havuzları ve tenis kortu gibi sosyal donatıları ile site sakinlerinin kullanımına sunuluyor. Devlet yatırımları ve ulaşım akslarının tam merkezinde konumlandırılan Bizim Evler 11, eşsiz Küçükçekmece Gölü manzarasıyla da benzersiz bir hayata davet ediyor.

Uğur Çetin - Furkan Serttaş

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Yerlikaya: “Diyarbakır merkezli 8 ilde düzenlenen ‘Mahzen-39’ operasyonları ile cezaevinde olan Umut Öken’in elebaşılığını yaptığı organize suç örgütü çökertildi” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır merkezli olarak 8 ilde düzenlenen “Mahzen-39” operasyonu ile elebaşılığını cezaevinde olan Umut Öken’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini ve örgüte üye 33 şüphelinin yakalandığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Diyarbakır merkezli olmak üzere Ankara, Bingöl, Antalya, Aydın, Bursa, Çorum ve Kahramanmaraş’ta “Mahzen-39” operasyonları düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Sur bölgesinde faaliyet gösteren esnafların iş yerlerine çökmeye çalıştıkları ve zorluk çıkaran esnafların iş yerlerini kurşunladıkları, Sur bölgesindeki bir iş hanına yerleştikleri ve bu iş hanını kendilerine üs olarak kullandıkları, zaman içerisinde diğer esnaflara korku ve baskı uygulayarak iş yerlerini terk etmelerini sağladıkları, küçük yaştaki çocukları kullanarak, esnaflara yönelik yaralama ve tehdit eylemlerini gerçekleştirdikleri, baskı, cebir ve şiddet yoluyla mağdur esnafları şikayetlerinden vazgeçirdikleri, Sur bölgesinde vatandaş üzerinde baskı kurarak isim yapmaya çalıştıkları, aralarında husumet bulunan grupların aralarındaki konulara müdahil oldukları, sözde mahkemeler kurup arabuluculuk yaptıkları ve bu şekilde maddi menfaat temin ettikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucu 33 şüpheli yakalanırken, 14 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet otomatik tabanca, 2 adet av tüfeği ve çok sayıda fişeğe el konuldu.
Erzincan Erzincan’ın 59 köyüne gece görüş ve yapay zeka destekli kamera sistemleri kuruldu Erzincan Valiliği himayelerinde başlatılan “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında Erzincan İl Özel İdaresi tarafından 59 köye gece görüş ve yapay zeka destekli kamera sistemleri kuruldu. Erzincan Valiliği Sosyal Medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda; “ Sizin gözünüz ulağınız olmaya karalıyız. Gece, gündüz, uzak, yakın, yaz, kış demeden. Biz her şeyden önce sizin huzurunuz ve güvenliğiniz için varız. Proje kapsamında Erzincan il merkezine bağlı 59 köyün tamamında gece görüş ve yapay zeka destekli plato okuma yazılımını içeren kamera sistemi kuruldu. İlçelerde de kurulum devam ediyor. Teknolojinin tüm imkânları sizin için görevde. Can Erzincan’da asayiş Berkemal” denildi. Erzincan Merkez Hancı Çiftliği köyü Muhtarı Resul Çetin yaptığı konuşmasında; “Köyümüze Valimiz Hamza Aydoğdu’nun talimatları ile proje kapsamında yıllardır beklediğimiz gece görüş ve yapay zekâ destekli plato okuma yazılımını içeren kamera sistemi kuruldu. Valimize çok teşekkür ederiz. Malumunuz köylerimizde ki en büyük sıkıntı hayvan hırsızlıklarına karşı büyük bir önlem alınmış oldu. Bundan dolayı köylülerimiz çok memnun ve kendilerini daha iyi güvende hissediyorlar.” dedi. Saztepe köyü Muhtarı Talat Doğan ise kameraların takılmasından dolayı memnuniyetlerini belirterek, “Köyümüze giren çıkanı görüyoruz, hırsızlık olayı olduğu zaman onu belirleyebiliyor ve buluyoruz. Yola çıkan hayvanın kime ait olduğunu görüyoruz, çok güzel bir sistem. Allah devletimizden razı olsun” diye konuştu. Uluköy köyü Muhtarı Kenan Okumuş da köye kurulan kamera sistemlerinden dolayı teşekkür ederek, “Köyümüzde ki hayvan hırsızlıklarına karşı alınabilecek tedbirler açısından beklediğimiz bir projeydi. Projeyi tamamladıkları ve köyümüze getirdikleri için Valimiz Hamza Aydoğdu’ya Vali Yardımcımız ve İl Genel Meclisi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat’a birlik müdürümüze köyüm ve şahsım adına teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.