EKONOMİ - 15 Aralık 2023 Cuma 11:08

CarrefourSA İşe Alım ve Yetenek Merkezi açıldı

A
A
A
CarrefourSA İşe Alım ve Yetenek Merkezi açıldı

İstanbul’da Zincirlikuyu CarrefourSA Mini Mağazasında açılan ‘İşe Alım ve Yetenek Merkeziyle görevli ve yönetici pozisyonları iş görüşmelerini tek bir noktadan gerçekleştirecek olan CarrefourSA, işe alım süreçlerini daha hızlı ve esnek bir hale getirmeyi hedefliyor.

Türkiye’de 30’uncu yılı geride bırakırken, 55 ilde, 1000’den fazla mağaza ve 11 bine yakın çalışana ulaşan CarrefourSA, sürdürülebilir insan kaynağı yönetimi için de yatırımlarına devam ediyor. Yılda online ve fiziksel mağazalarında 164 milyon ziyaretçiyi ağırlayan market, dijital dönüşümle birlikte yetenek yönetimi süreçlerini de geliştiriyor.

“İnsan kaynağı en değerli varlığımız”

"CarrefourSA olarak, insan kaynağımızı en değerli varlığımız olarak görüyoruz. ‘Doğrusu’ vizyonumuzla hayata geçirdiğimiz CarrefourSA İşe Alım ve Yetenek Merkezi de insan kaynağımıza olan inancımızın ve bağlılığımızın bir göstergesi” diyen CarrefourSA İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik Genel Müdür Yardımcısı Bahar Tura, “İşe alım süreçlerimizi daha etkin hale getirerek, yeni yetenekleri şirketimize çekmek ve onların kariyerlerini desteklemeyi amaçladık.” ifadelerini kullandı.

CarrefourSA İşe Alım ve Yetenek Merkezi açıldı

“İstihdam oluşturma noktasında ulaşılabilir bir yapı sağlayacağız”

Tura, “Şirketimizin sürdürülebilir başarısında çalışanlarımızın işlerine olan bağlılığını, motivasyonunu ve gelişimini desteklemek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İşe alım ve yetenek yönetimi süreçlerimizin daha hızlı ve esnek bir hale gelmesi, hem adaylar hem de şirketimiz için önemli bir avantaj sağlayacak. Bu merkez, adayların başvurularını daha hızlı değerlendirmemize ve doğru adaylarla daha hızlı buluşmamıza olanak sağlayacak. Aynı zamanda, adayların daha kaliteli bir iş görüşmesi deneyimi yaşamalarını sağlayacak. Şu anda İstanbul’da ilkini açtığımız merkezi farklı bölge ve şehirlerde de hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. Bu sayede, CarrefourSA’nın istihdam oluşturması noktasında daha ulaşılabilir bir yapı sağlamış olacağız” dedi.

Yapılan açıklamaya göre, CarrefourSA İşe Alım ve Yetenek Merkezi hafta içi 5 gün 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek. İş fırsatları için randevu almadan da ziyaret edilebilecek Merkezin adresi: İstanbul Zincirlikuyu CarrefourSA Mini Mağazası- Büyükdere Cad. No:118 Esentepe-Şişli (Gayrettepe Metro İstasyonu Çıkışı).



 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırıkkale Kırıkkale’de "kız meselesi" nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi yaralandı: 5 gözaltı Kırıkkale’de iki grup arasında "kız meselesi" nedeniyle çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi yaralanırken, olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. Olayın ardından firar eden 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Olay, Sanayi Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, O.D. (29), Y.K.K. (21), Y.Ö. (19) ile M.D. (19), T.C. (21), Y.K. (21), M.D. (17), M.K. (23), H.M.C. (23), U.K. (18) ve A.A.U. isimli şahıslar arasında "kız meselesi" nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine, O.D. tüfekle, Y.Ö. bıçakla, Y.K.K. ise darp edilerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri süren 3 yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Saldırının ardından araçla kaçan şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla bağlantılı olduğu belirlenen H.M.C., U.K. ve A.A.U. isimli firari şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi. Silahlı kavganın yaşandığı bölgede Olay Yeri İnceleme ekiplerince yapılan çalışmada, bir adet tabanca ile 4 adet kovan ele geçirildi. Şüphelilerin yakalandığı araçta ise bir adet av tüfeği ve sentetik ecza hapı bulundu. Şüpheliler hakkında "kasten yaralama", "mala zarar verme" ve "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçlarından adli işlem başlatılırken, her iki tarafın da çeşitli suçlardan sabıkalarının bulunduğu öğrenildi.