SPOR - 22 Mayıs 2024 Çarşamba 10:37

Erden Timur ve Okan Buruk’tan şampiyonluk mesajı

A
A
A

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ile Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, kenetlenme vurgusu yaparak şampiyonluk mesajı verdi.

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ile Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kulübün sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. ’Kenetlen Galatasaray’ ve ’Hedef 24’ etiketleriyle paylaşılan videoda, Erden Timur, kenetlenme vurgusu yaparak, "Nice şampiyonluklar yaşamış, kupalar kazanmış büyük Galatasaray taraftarı, büyük Galatasaray camiası. Geldik son dakikaya. Hepimiz, tüm motivasyonumuzla kenetlenerek, tüm zerrelerimize kadar hissederek, şampiyonluk yolundaki son dakikaya, sadece sahadaki 11 aslanımız, kenardaki diğer aslanlarımız, Okan hocamızla değil, 35 milyon Galatasaray taraftarıyla o gün hep birlikte o mücadeleyi vereceğiz. Bu kararlılık, azim ve inanmışlıkla yapamayacağımız hiçbir şey yok. 2023 yılında Cumhuriyet’in 100. yılında 23. şampiyonluğumuzu kazanmıştık. İnşallah 2024’te de 24. şampiyonluğumuzu hep birlikte kutlayacağız" diye konuştu.

Okan Buruk ise, "Büyük Galatasaray ailesi. Bayrakları hazırlayın. Tarih yine Galatasaray’ı yazacak, mayıslar yine bizim olacak" ifadelerini kullandı.

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Vali Koç: "Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum" Ağrı Valisi Mustafa Koç, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci ile birlikte Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli programlara katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Koç ve beraberindeki heyet, Burçin Uysal Öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma programına katılarak il protokol üyeleri, kurum müdürleri ve STK temsilcileri ile bayramlaştı. Daha sonra 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığını ziyaret ederek askerlerin bayramını kutlayan Vali Koç ve il protokolü, polis ve jandarma uygulama noktalarını da ziyaret ederek kolluk kuvvetlerinin Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Vali Koç ve protokol üyeleri sırasıyla şehit Bülent Afşin’in ailesini ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı kutladı, sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya gelerek onların bayram sevincine ortak oldu. Son olarak Huzurevi Müdürlüğü’ne ziyarette bulunan Vali Koç, yaşlılarla sohbet ederek, ihtiyaç ve taleplerini dinledi ve Kurban Bayramı’nı kutladı. Vali Mustafa Koç, yaptığı açıklamada birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, "Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi pekiştiren mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Bu vesileyle, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; Rabbim’den bizleri sevdiklerimizle birlikte daha nice bayramlara sağlıkla ve huzurla kavuşturmasını temenni ediyorum. Kurban Bayramı’mız mübarek olsun" dedi.