MAGAZİN - 22 Mayıs 2018 Salı 11:13

Mehmet Topal ve eşinden huzurevi sakinlerine iftar

A
A
A
Mehmet Topal ve eşinden huzurevi sakinlerine iftar

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Mehmet Topal ve eşi Selda Topal’ın 6 yıldır geleneksel olarak düzenledikleri ‘Huzurevi Buluşmaları, Sarıyer Eski Büyükdere İskelesi’nde gerçekleştirildi.

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Mehmet Topal ve eşi Selda Topal’ın 6 yıldır geleneksel olarak düzenledikleri ‘Huzurevi Buluşmaları, Sarıyer Eski Büyükdere İskelesi’nde gerçekleştirildi.


Semiha Şakir Huzurevi ile Maltepe Huzurevi sakinlerinin katıldığı buluşmaya, aralarında Wilma Elles eşi Kerem Göğüş ve ikizleri, Yeşim Salkım, Metin-Eda Özülkü, Tuğba Melis Türk ile kardeşi Mustafa Türk, Yağmur Tanrısevsin-Oğuzhan Koç çifti, Özlem Yıldız, Ferda Anıl Yarkın, Suzan Kardeş, Ümit Erdim, Saruhan Hünel, Serap Paköz, Elif Ece Uzun, Selvi Serttaş, Gurur Aydoğan, Başak Güroz ve Zeynep Mansur gibi ünlü isimler de katıldı. İftarın sürpriz konuğu ise UEFA Euro 2024 Adaylık Tanıtım Elçisi ve Ampute A Milli Takım oyuncusu Barış Telli’ydi.


Wilma Elles, huzur evi sakinleri için getirdiği çiçek ve kolonyadan oluşan hediyeleri dağıttı. Bu hediyeye çok sevinen davetliler, Elles’e teşekkür etti.


İftarın ardından eğlenceli dakikalar başladı. Metin Özülkü Orkestrası ile Eda Özülkü, Yeşim Salkım, Suzan Kardeş ve Ferda Anıl Yarkın’dan oluşan Çılgınlar Kulübü sahneye çıktı. Ekip, huzur evi sakinlerinin isteği olan tüm şarkıları tek tek söyleyerek herkesin kalbini kazandı. Ünlü isimlerin sahne almasıyla heyecanlanan huzur evi sakinleri kendilerini piste attı. Oyuncu ve sanatçıların dansa kaldırdığı konuklardan biri "düğünümde böyle eğlenmemiştim, gençliğimizi yaşattınız bize" diyerek herkese teşekkür etti. Çılgınlar Kulübü’nün ünlü isimleri, ayağa kalkamayan konuklar için şarkılarının bir kısmını salonda gezerek seslendirdi.


Sahneye çıkarak bir konuşma yapan İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay, Mehmet-Selda Topal çiftine teşekkür ederek, ‘Hani hayırlı evlat derler ya Siz de huzur evi sakinleri için hayırlı evlatlarsınız. 6 yıldır her Ramazan’da onların yüzlerini güldürüyorsunuz. Siz onları dualarındasınız ve onların kıymetlilerisiniz’ dedi. Noğay, ardından Topal çiftine huzur evi sakinlerinin yaptığı bir tablo ve çiçek hediye etti.


İftarın sürpriz konuğu olan UEFA Euro 2024 Adaylık Tanıtım Elçisi ve Ampute A Milli Takım oyuncusu Barış Telli de gecenin finalinde sahneye çıktı. Bu güzel gece için Topal çiftine teşekkür eden Telli, Ampute Milli Takımı’nda Avrupa şampiyonluk maçında giydiği formayı Mehmet Topal’a hediye etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Niğde Sağlıkçılar bu kez eğlendirdi Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları tarafından oluşturulan müzik grubu “Sağlığın Ritmi” konser verdi. Tamamı sağlık çalışanlarından oluşturulan müzik grubunun bu yıl 2.’sini gerçekleştirdikleri konser Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Konsere katılan Niğde Valisi Cahit Çelik, emeği geçenlere teşekkür ederek, sağlık çalışanlarının görevlerini büyük özveri ve fedakarlıkla yaptıklarını, ertelenemeyecek tek görevin sağlık olduğunu vurguladı. Vali Çelik, "Sağlık çalışanlarımızın müzikle ilgilenmesi bizleri memnun etmiştir. Devletimiz vatandaşlarımıza birçok alanda kamu hizmeti sunuyor. Güvenlik, eğitim, sağlık hizmeti sunuyor. Baktığımız zaman gerçekten sağlık hizmetinin bu hizmetler içerisinde çok farklı bir yeri olduğunu biliyoruz. Sağlık hizmetleri diğer hizmetlerden farklı olarak ertelenebilir, ötelenebilir bir hizmet değildir. Bu anlamda da ilimizde sağlık hizmeti sunmaya çalışan 4 bin 750’den fazla var. Ben hepsine Teşekkür ediyorum" dedi. Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevini Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Doğan’a devredecek olan Dr. Öğretim Üyesi Yakup Çekinkaya ise konserde duygusal bir veda konuşması yaptı. Başhekim Çetinkaya katılan davetlilere teşekkür ettiği konuşmasında, "Tamamı sağlıkçılardan oluşan müzik grubumuzun içinde sağlık çalışanlarımız var. Belki detone olacaklar, belki yanlış notaya basacaklar ama eğlenecekler, eğlendirmeye çalışacaklar. Buna ihtiyacımız var çünkü bizler 24 saat çalışan insanlarız, dolayısıyla sağlık çalışanlarının eğlenmek de hakkı diye düşünüyorum. Bugün benim başhekimliğimin son günü. Tüm sorumlularıma, çalışma personellerime çok teşekkür ediyorum. Kırdıklarım olabilir. Özür diliyorum, bana hakkınızı helal edin. Benim size hakkım helal olsun. Böyle muhteşem bir ekibin önünde yapabilecek şey sadece saygıyla eğilmek olur" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından solist, koro üyeleri ve orkestranın sağlık çalışanlarından oluştuğu müzik grubu katılımcılara konser verdi. Sağlıkçıların sahnede gösterdikleri performans katılımcılar tarafından büyük büyük beğeni topladı.