ASAYİŞ - 09 Ekim 2017 Pazartesi 13:26

Okmeydanı’nda hasta karşılama görevlisine yapılan silahlı saldırı kamerada

A
A
A
Okmeydanı’nda hasta karşılama görevlisine yapılan silahlı saldırı kamerada

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde fenalaşan bir kişinin yakınlarının hasta karşılama görevlisini önce bıçakladığı ardından silahla vurduğu o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde fenalaşan bir kişinin yakınlarının hasta karşılama görevlisini önce bıçakladığı ardından silahla vurduğu o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.


Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde fenalaşan bir kişinin yakınlarının hasta karşılama görevlisini önce bıçakladığı ardından silahla yaraladığı o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Kameraya yansıyan görüntülerde arbede yaşandığı ve olayın şüphelilerinin kaçtığı görülüyor. bu sırada çevredeki vatandaşların panik yaşadığı görülüyor. Olay, dün gece Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil girişinde meydana gelmişti. İddiaya göre, halı sahada maç yapan bir kişinin fenalaşması sonucu yakınları tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine getirilmiş,hastanenin hasta ile ilgilenmediğini iddia eden hasta yakınları, Erdi Yiğit’i(27) bıçaklamıştı. Bıçaklanan görevli Yiğit, içeri kaçmaya çalışırken silahla açılan ateş sonucu yaralanmıştı. Olay yerinden kaçmak isteyen şahsın havaya rast gele ateş açması sonucunda olayla ilgisi olmayan ve acilin önünde bulunan taksi şoförü Tuğran Kaleli’de (53) açılan ateş sonucu hafif yaralanmıştı. Kaçan kişiyi Şişli Asayiş Büro Amirliği ekipleri yakalayarak gözaltına aldı. Yaralılar hastanede yapılan ilk müdahalelerinin ardından kontrollü olarak tedavisi yapılmak üzere Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.


Olaydan sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil bölümü şerit çekilerek hasta kabulüne kapatılmıştı. Öte yandan kardeş oldukları belirlenen olayın şüphelileri, Y.C. ile M.C yakalanmış şüphelilerden M. C isimli şahsın hırsızlık, uyuşturucu kullanma ve gasptan çok sayıda kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.


Şüpheli şahıslarla ilgili adli işlemler devam ediyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Beşiktaş Gençlik Festivali’nde Ozan Doğulu ve Athena sahne aldı Beşiktaş Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlediği 5 gün boyunca sürecek Gençlik Festivali’nin dördüncü gününde Ozan Doğulu ve Athena grubu sevenleri ile bir araya geldi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da katıldığı konsere geçler yoğun ilgi gösterdi. Beşiktaş Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlediği 5 gün boyunca sürecek Gençlik Festivali’nin dördüncü gününde Ozan Doğulu ve Athena sahne aldı. Barbaros Meydanı’nda gerçekleştirilen konsere vatandaşlar akın etti. Festivalde usta isimler sevenleriyle bir araya geldi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da katıldığı konsere gençler yoğun ilgi gösterdi. Konserde Ozan Doğulu ve Athena grubu adına Tema’ya fidan bağışında bulunuldu. Sahneye çıkan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “3 gündür bayramımızı kutluyoruz. Biz 16 Mayıs’ta kutlamaya başladık. Gençlik Festivali düzenledik. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk 16 Mayıs günü bağımsızlığa ilk adımı Beşiktaş’tan atmıştır. Önce Şişli’den evinden çıkmıştır, sonra Akaretler’de anne duası almıştır. Oradan Beşiktaş Meydanı’na gelmiş ve buradan Kartal İstimbotu’na binip Karaköy’e geçmiştir. Oradan da Bandırma Vapuru’na binerek Kurtuluş Savaşı’nı başlatmıştır. Dolayısıyla kurtuluşa giden ilk adımı Beşiktaş’tan atmıştır. Biz yola çıktığı o günü yani 16 Mayıs’ı da bayram olarak kabul ederiz. 19 Mayıs’a kadar coşkulu bir şekilde kutlayacağız ” dedi.