ASAYİŞ - 06 Ekim 2017 Cuma 09:07

(Özel haber) Motosikletli kapkaççılar kadının çantasını çalıp kaçtı

A
A
A
(Özel haber) Motosikletli kapkaççılar kadının çantasını çalıp kaçtı

Fatih’te, genç bir kadının çantası motosikletle arkasından yaklaşan iki kapkaççı tarafından çalındı.

Fatih’te, genç bir kadının çantası motosikletle arkasından yaklaşan iki kapkaççı tarafından çalındı. Yaşanan kapkaç anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.


Kapkaç olayı, Fatih Atik Ali Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, önceki gün saat 22.00 sıralarında arkadaşıyla birlikte apartman önünde vedalaşan Ayşe Züleyha Şahin isimli genç kadın bir anda kapkaççıların saldırısında uğradı. Arkasında motosiklet ile yaklaşan iki kişi, Şahin’in çantasını çalarak uzaklaştı. Olayın şokunu uzun süre yaşayan Şahin ve arkadaşları polis çağırarak kimliği henüz belirlenemeyen iki kapkaççıdan şikayetçi oldu.Kadının çantasında 24 gramlık bilezik ve 90 lira olduğu öğrenilirken, kadın olayın faillerinin yakalanmasını istiyor.


Olay sonrası yaşadıklarını anlatan Şahin, "Apartmandan çıktıktan sonra arkadaşımızla vedalaşıyorduk apartman girişinde. Benim arkam dönüktü. Diğer arkadaşların çantası iç tarafa bakıyordu. Benim çantam da o anda gafletime geldi dışarıdan takmıştım. Hiç motor sesi bile gelmedi motor sesi gelse kendimi toparlayacaktım. Bir anda geldi enseme kadar zaten çarşafımın iç tarafını da yırttı. Çantamı aldı ve gitti. Sonra şok oldum. Çantam da bozuk olduğu için rahat çektiler çantamı" dedi.



"Yaşadığım korku bana yetiyor"


Yaşadığı olayın kendisini korkuttuğunu anlatan Şahin, "Belki küçük bir miktar olabilir ama 2 ayda biriktirdiğim 90 TL vardı. Onun yanı sıra benim için manevi değeri de büyük olan hafızlık hediyem olan bileziğim vardı. Onu aldı. Çok üzüldüm ona. Zaten diğer eşyalarımı çöpe atmış nüfus cüzdanımı bırakmış. Yaşadığım korku bana yetiyor. Artık akşam dışarıda dolaşmayı bırakın gündüz bile dışarı çıkmaya korkar haldeyim beni en çok üzen bileziğim oldu" diye konuştu.



Kapkaç anı güvenlik kamerasında


Yaşanan kapkaç olayı ise bir apartmanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, 3 arkadaşın apartman kapısında konuşması ve sonrasında arkadan yaklaşan motosikletteki 2 kişiden birisinin çantayı kapıp kaçması ve yaşanan panik görülüyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Yurtta hava durumu Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu’nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre; hava sıcaklıklarının Marmara ve Kuzey Ege’de mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise önceleri güneyli, öğle saatlerinden itibaren batı bölgelerden başlamak üzere zamanla kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu ile Doğu Akdeniz ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde güney, güneybatı yönlerden kuvvetli (40-70 kilometre/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 25 İstanbul: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19 İzmir: Parçalı bulutlu, kuzey çevreleri yer yer çok bulutlu 25 Adana: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33 Antalya: Parçalı ve az bulutlu 25 Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23 Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24 Diyarbakır: Az bulutlu 30