SPOR - 13 Aralık 2023 Çarşamba 01:52

Şampiyonlar Ligi’nde 4 grupta maçlar tamamlandı

A
A
A
Şampiyonlar Ligi’nde 4 grupta maçlar tamamlandı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 4 grupta maçlar tamamlanırken, son 16’ya yükselen ve Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek takımlar netleşti.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonu 6. hafta ve son maçlar bu hafta oynanan karşılaşmalarla tamamlanıyor. Bugün A, B, C ve D grubunda toplam 8 karşılaşma oynandı.

Galatasaray’ın da mücadele ettiği A Grubu’nda Bayern Münih ve Kopenhag son 16 turuna yükseldi. Sarı-kırmızılılar, grubu 5 puanla 3. sırada tamamlarken, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nden devam edecek. B Grubu’nda Arsenal ve PSV Eindhoven, C Grubu’nda Real Madrid ve Napoli, D Grubu’nda ise Real Sociedad ve Inter gruptan çıkmayı başardı.

Lens, Sporting Braga ve Benfica, Avrupa Ligi bileti alan takımlar oldu.
Şampiyonlar Ligi’nde bugün oynanan maçlar ve sonuçlar şöyle:

A Grubu
Kopenhag: 1 - Galatasaray: 0
Manchester United: 0 - Bayern Münih: 1

B Grubu
Lens: 2 - Sevilla: 1
PSV Eindhoven: 1 - Arsenal: 1

C Grubu
Union Berlin: 2 - Real Madrid: 3
Napoli: 2 - Sporting Braga: 0

D Grubu
Inter: 0 - Real Sociedad: 0
Salzburg: 1 - Benfica: 3

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarın E, F, G ve H Grubu’nda oynanacak son müsabakalarla grup aşaması tamamlanacak. 

İsmail Yasin Akçın

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da kendi kendine yeten belediyecilik modeli Kendi kendine yeten belediye misyonunu benimseyerek çalışmalarını sürdüren Samsun’da Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, üretim tesislerini ziyaret etti. Başkan Doğan, "Üretim gücümüz sayesinde altyapıdan üstyapıya tüm çalışmalarımızı hızlı ve etkin bir şekilde yürütürken, elde ettiğimiz tasarrufu daha fazla hizmete dönüştürüyoruz. Kaynağını koruyan, hizmetini büyüten bir anlayışla çalışıyoruz. Üretim tesislerimiz, kendi kendine yeten belediyecilik vizyonumuzun sahadaki en güçlü yansımasıdır" dedi. Samsun Büyükşehir Belediyesi asfalt üretiminden hasır çelik üretimine, kilit parke üretiminden beton santrallerine birçok alanda üretim yaparak altyapı ve üstyapı yatırımlarına hız kazandırırken, şehrin ekonomisine de katkı sunuyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin taş ocakları, konkasör tesisleri, doğaltaş elemanları fabrikası, beton santralleri, PMT santrali, asfalt plentleri, kilit parke ve bordür fabrikası, hasır ve çelik fabrikası gibi üretim tesisleri bulunuyor. Bu tesislerde 2025 yılında 1 milyar 99 milyon 663 bin 340 TL’lik üretim yapılırken Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan üretim tesislerini ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldı. Başkan Doğan; Doğaltaş Üretim Fabrikası, Adalar Şantiyesi, Toybelen Asfalt Plenti, İlkadım Beton Santrali, Canik Yılanlıdere Şantiyesi, Tekkeköy Kilit Parke Bordür ve Çelik Hasır Fabrikası’nı ziyaretinde çalışanlarla sohbet etti, yürütülen çalışmaları yakından takip etti. Ziyaretlerin ardından değerlendirme yapan Başkan Halit Doğan, "Büyükşehir Belediyemize bağlı birçok üretim tesisimiz ile şehrimize değer katmaya devam ediyoruz. Kendi kendine yeten belediye vizyonumuzla çalışmalarımıza yön veriyoruz. Kendi üretim gücümüz sayesinde maliyetleri düşürüyor, yatırımlarımızı hızlandırıyoruz. Üretim gücümüz sayesinde altyapıdan üstyapıya tüm çalışmalarımızı hızlı ve etkin sürdürürken elde ettiğimiz tasarrufu ise daha fazla hizmete dönüştürüyoruz. Kaynağını koruyan, hizmetini büyüten bir anlayışla çalışıyoruz. Üreten belediye güçlü şehir anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.