MAGAZİN - 14 Şubat 2024 Çarşamba 11:19

Yılın iddialı komedi filmi C Takımı’na eğlenceli gala

A
A
A

Seri olarak perdeye gelecek C Takımı'nın ilk filminin galası yapıldı. Yılın iddialı komedi filmlerinden olan C Takımı 16 Şubat’ta beyaz perdede olacak.

Yapımcılığını Vahdet Erdoğan’ın, yönetmenliğini ödüllü yönetmen Bora Onur’un yaptığı, senaryosunu Barış Başar’ın yazdığı yılıniddialıkomedi filmlerinden C Takımı’nın galası Kanyon’da yapıldı. Filmin oyuncuları Murat Akkoyunlu, Toygan Avanoğlu, Sera Tokdemir, Barış Başar, Ömer Kurt, Hakan Bulut, Emir Sefa Yıldırım, Alper Saldıran ve Billur Yılmaz’ın eğlenceli sohbetinde lise anılarına dönen isimlerin başarı durumları da ortaya çıktı.

Filmin oyuncuları gala gecesinde yaptığı açıklamada, filmi izleyenlerin kendi hayatlarından kesitler bulacağını söyledi.
16 Şubat’ta izleyici ile buluşacak filmde, lisede not ortalaması düşük olanların toplandığı C sınıfıyken, 30 seneyi deviren arkadaşların başlarını beladan belaya sokan C Takımı’na dönüşmelerinin hikayesi anlatılıyor.

Yılın iddialı komedi filmi C Takımı’na eğlenceli gala

"Hem aksiyon hem komedi unsurları bir arada"

Galada röportajın açılışını yapan Murat Akkoyunlu, "Hikayemiz bir intikam hikayesi ile başlıyor. O intikam hikayesinin serüvenini izliyoruz. Hem aksiyon hem komedi unsurlarını bir arada kullandığımız çok tatlı bir film oldu. Hayatta farklı yönelimlere uğramış 6 tane lise arkadaşının hikayesini izleyeceksiniz. Aslında hikaye yapımcımız Vahdet Erdoğan’ın hikayesi, senaryosunu Barış yazdı, bizi de alet ettiler oynamak için” dedi.

Murat 131 karakterini canlandıran Toygan Avanoğlu, “İyi roldeyim, iyi bir insan. Grubun tek kadını hanımefendi yüzünden başımıza kötü şeyler geliyor ama sonra tatlıya bağlanıyor. Ekip, bir takım güçlü insanlarla karşılaşıyor, içimizden en çok dayağı da Kuru Ahmet rolündeki Hakan yiyor. Bizim zamanımızda cep telefonları bu kadar aktif olmadığı için gerçek hayatta lise arkadaşlarımla çok koptuk” dedi.
Filmin hem senaryosunu yazan hem de Hafız Ferdi rolüyle yer alan Barış Başar, “Lise arkadaşlıkları kaldıkları yerden devam edebilen arkadaşlıklardır. Bu da öyle bir hikaye. 5 böcek bir çiçeğimiz var. Keyifli bir ansambl iş çıktı” dedi.

Yılın iddialı komedi filmi C Takımı’na eğlenceli gala

Galaya Cihan Nacar imzalı özel bir tasarım kıyafetle katılan Sera Tokdemir, “Lise yıllarından beri çok yakın arkadaş olan 6 kişinin hikayesini komik bir dille anlatıyoruz. Başlarından geçen olaylar, maceralar. Ben başlarını derde sokuyorum. Tembeller mi bilmiyorum ama çok eğlenceli bir sınıf oldukları kesin. Gerçek hayatımda da sadece lise arkadaşları değil, anaokulu arkadaşlarımla bile görüşüyorum” dedi.

Filmin yazılırken seri olarak planlandığını söyleyen yapımcı Vahdet Erdoğan, “Haziran’da filmin ikincisi için setteyiz. İnşallah beğenilir ve 6-7 devam filmi çekeriz” dedi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Büyükçekmece’de kontrolden çıkan araç tırın altına girdi: 1 ölü, 2 yaralı Büyükçekmece’de gece saatlerinde kontrolden çıkan otomobil, seyir halindeki tırın altına girdi. Kazada araç içerisinde sıkışan 1 kişi hayatını kaybederken tırın ve kaza yapan aracın sürücüleri ise yaralandı. Kaza, saat 01.45 sıralarında Büyükçekmece E5 Karayolu Edirne istikametinde gerçekleşti. İddiaya göre kontrolden çıkan E.M. (42) idaresindeki 35 KH 1721 plakalı otomobil, E5 üzerinde seyir halinde olan S.G. idaresindeki 76 DE 334 plakalı tıra arkadan çarparak tırın altına girdi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri intikal etti. Kazada tır sürücüsünün yaralandığı öğrenilirken tırın altına giren otomobilin sürücüsü E.M. ve yan koltukta bulunan Ahmet Andırın (58) araç içerisinde sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmaları sonucu sürücü E.M. bulunduğu yerden yaralı şekilde kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipleri yan koltuktaki Ahmet Andırın’ın ise olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri ve nöbetçi savcının incelemelerini tamamlamalarının ardından Ahmet Andırın’ın cenazesi ceset torbasına koyularak ambulansla en yakındaki hastane morguna götürüldü. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu tırın altına sıkışan araç bulunduğu yerden çıkarılırken polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Ankara AJet’in Ankara-Erzincan seferi yapan uçağı bomba ihbarı nedeniyle Ankara’ya geri döndü AJet’in VF4150 numaralı Ankara-Erzincan seferini yapan uçağı bomba ihbarı nedeniyle Ankara Esenboğa Havalimanına geri döndü. Edinilen bilgilere göre AJet’in VF4150 numaralı Ankara-Erzincan seferini yapan Boeing 737 tipi uçakta bomba ihbarı yapıldı. Ankara Esenboğa Havalimanından saat 23.55’te kalkan uçak, ihbar nedeniyle yaklaşık 40 dakika sonra Ankara Esenboğa Havalimanına döndü. Yolcuları tahliye edilerek güvenli bölgeye alınan uçakta güvenlik güçleri tarafından arama yapıldı. Yarım saat süren incelemenin ardından ihbarın asılsız olduğu öğrenildi. Uçakta bulunan yolculardan Murat Bozdelen ise o anları, “AJet firmasından Erzincan için biletimizi aldık. Saat 23.55’te bindik. Biz 40 dakikada indiğimizi sandık. Bize bilgilendirme yapılmadı. İndikten sonra sadece, kadınlar ve çocuklar çıksın, dediler. Biz de internete girip öğrendik ki bomba ihbarı varmış. Sonra buraya geldik, mağdur olduk. Bana kalsa ben biletin parasını isterim ama öyle bir şey yapmıyorlar. 7 gün bekletiyorlarmış” şeklinde anlattı. Uçakta bulunan başka bir yolcu Ayhan Akkaya ise “Saat 12’ye beş kala bindik. Uçak Ankara’ya geri indi. Bize hiçbir şey söylenmedi. 2 saat uçağın içerisinde bekledik. Yetkililerden cevap alamadık. Biz neden beklediğimizi sorduk. Pilot bey bilgi verecek, dediler ama bilgi veren olmadı. Güvenlik güçleri silahları ile gelince biz tedirgin olduk zaten. İlk önce bayanları aldılar. Sonra bizi aldılar. Buraya getirdiler bizi ama burada da yetkili bulamıyoruz” dedi.