YEREL HABERLER - 08 Haziran 2017 Perşembe 10:20

Yör Group’tan İstanbul’a iki yeni proje

A
A
A
Yör Group’tan İstanbul’a iki yeni proje

Yör Group, Yör Palas Acıbadem’den sonra yapmayı planladığı Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaasına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

Yör Group, Yör Palas Acıbadem’den sonra yapmayı planladığı Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaasına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.


Yörsan ile tüm Türkiye ve 25 ülkede faaliyet gösteren Yör Group, Yöryapı şirketiyle geçtiğimiz günlerde Acıbadem’in akıllı ve lüks butik konut projesi Yör Palas’ı satışa çıkarmıştı. Satışa çıkar çıkmaz ilgi görmeye başlayan projenin devamı Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane olarak önümüzdeki sene hayata geçmesi planlanıyor. Yörsan’ın süt ve süt ürünleri sektöründe Türkiye’nin ilk 3’ünde olduğunu söyleyen Yörsan ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, Yöryapı’nın ilk projelerinden Yör Palas’a gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti.


Yörsan ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, “Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak üzerimize düşen görevleri tam manasıyla yapmak için tüm enerjimizle çalışıyoruz. Yöryapı olarak bu yıl, yapacağımız yeni yatırımlara hız kesmeden devam etme kararı aldık. Ülkemize güvenimiz tam kim ne yaparsa yapsın Türkiye büyümeye ve yatırımların adresi olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.


“Yör Palas Ekim’de teslim”


İstanbul Acıbadem’de yapımı süren akıllı konut projesi Yör Palas’taki daireleri Ekim ayında teslim etmeye başlayacağını açıklayan Yörük, “Projede 4+1 bahçe dubleks, 3+1 standart daire, 4+1 ve 4+2 çatı dubleksin bulunduğunu kaydeden Yörük, "Yörsan ile 53 yıldır insan sağlığına verdiği önemi Yöryapı ile yaşam mekanlarına aktarıyoruz. Evlerde uzun yıllar huzur ve güvenle yaşamanız için sağlamlıktan estetiğe her konuya ayrı özen gösteriyoruz. Tanıtıma özel yüzde 10 indirimin ve 24 ay vade farksız ödeme planının olduğu proje, Acıbadem’de saray zarafeti sunacak" dedi.


Yoryapi.com.tr İçerik Editörü ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Sedat Yıldız ise "Acıbadem’in en akıllı ve lüks konut projesi olma özelliğini taşıyan Yör Palas’ta Akıllı ev teknolojisi en üst seviyede yer alarak, yaşam standardınızı yükseltiyor. Projede akıllı klozetler, akıllı klimalar, akıllı jeneratör, akıllı kapılar ve akıllı ev sistemi yer alıyor. Evinizde olmadığınız zamanlarda cep telefonu yada akıllı cihazlarla evinizin ısısını ayarlayabiliyor , klimaları kontrol edebiliyor, ısı, duman ve su dedektörlerini açıp kapatabiliyor ve bu sayede olası yangın yada su baskınının önüne geçmiş oluyorsunuz. Projemiz, Avrasya Tüneli’ne 1 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 6 km, metro istasyonuna 2 dakika ve metrobüs durağına 15 dakika yakınlığı sayesinde ev sahiplerinin ulaşım sorunu azaltacak" şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya AESOB’ta Adlıhan Dere güven tazeledi Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (AESOB) 21. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimleri, mevcut Başkan Adlıhan Dere 358 oyla kazandı. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (AESOB) 21. Olağan Genel Kurulu, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı genel kurula Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, milletvekilleri, siyasi parti il başkanları ile çok sayıda davetlinin katıldı. Mevcut Başkan Adlıhan Dere ile Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan’ın yarıştığı genel kurulda, oy verme işlemi saat 17.00’da sona erdi. Oy verme işleminin sona ermesinin ardından yapılan sayımda mevcut Başkan Adlıhan Dere 358 oy alırken, Mehmet Ali Alkan ise 272 oyda aldı. "Aile olmaya devam edeceğiz" 89 oy farkla seçimi kazanan Adlıhan Dere bir kez daha AESOB Başkanı oldu. Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından delegelere seslenen birlikte seslenen iki adaydan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, "Bir hizmet yarışı yapıldı. Bu hizmet yarışının sonucunda da 358 oy Adlıhan Dere, 272 oy Mehmet Ali Alkan Başkanımız almıştır. Seçimler başta esnaf ve sanatkarımıza, oda başkanlarımıza, odalarımıza, yönetim kurulu üyelerimize hayırlı uğurlu olsun. Biz hiçbir zaman ayrışmadık, ayrışmayacağız da. Mehmet Ali Alkan benim başkanımdır, her zamanda emrindeyim. Şoför, otobüsçü ve taksici esnafının her zaman yanındayım. Biz büyük bir aileyiz dedik, aile olmaya devam edeceğiz. Herkesi kucaklayacağız" dedi. "75 oda, 110 bine yakın esnaf, biriz ve beraberiz" Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Mehmet Ali Alkan ise, "Yaklaşık 2.5 aydır bizde demokrasinin gereği ekip arkadaşlarımızla birlikte bir yola çıktık. Bugün 1 Mayıs İşçe Bayramı’nda bir seçim gerçekleştirdik. 75 odamız ve 633 delege arkadaşımızın oy kullanma tercihleri bu yönde tecelli etmiştir. Başkanımızı dediği gibi biz yıllardır beraber çalışıyoruz. Yönetimlerde bulunduk, bu dönem yönetimde değiliz. Biz görevimizi yapacağız, o görevini yapacak. Birlik başkanlığına devam edecek, bizde oda başkanlığımıza devam edeceğiz. 75 oda, 110 bine yakın esnaf ve 633 delege biz biriz, beraberiz" ifadelerini kullandı.
Uşak Uşak’ta Harezmi Şenliği gerçekleştirildi Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğünce AR-GE birimi koordinasyonunda hayata geçirilen Harezmi Eğitim Modeli kapsamında düzenlenen Harezmi Şenliği, Ulubey Kanyonu Cam Teras alanında gerçekleştirildi. Ulubey Mehmet Fuat Terci Ortaokulu tarafından hazırlanan "Ulubey Kültür Haritası" projesi çerçevesinde öğrenciler yaşadıkları ilçenin tarihini, dilini, geleneklerini ve yöresel lezzetlerini keşfederek ortaya koydukları çalışmaları sergiledi. Disiplinler arası yaklaşımla yürütülen proje ürünleri, sergi stantları, fotoğraf sunumları ve kültürel etkinliklerle ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Programa Vali Yardımcısı Barış Demirtaş, Ulubey Kaymakamı İbrahim Coşkunaslan, Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu, İI Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yavuz Çakar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel burada yapmış olduğu konuşmasında, Harezmi Eğitim Modelinin öğrencilerin yaşadıkları coğrafyayı sahada keşfetmelerine önemli katkı sunduğunu ifade ederek bu sürecin sadece bilgi edinme değil yaşayarak öğrenme fırsatı sağladığını vurguladı. Disiplinler arası yürütülen çalışmaların çocukların çok yönlü gelişimine katkı sağladığını belirten Yücel, Ulubey Kanyonu’nun eşsiz atmosferinde sergilenen eserlerin uzun soluklu bir emeğin ürünü olduğunu dile getirdi. Program kapsamında halk oyunları gösteri, öğretmenler tarafından verilen konser ve stantlar ziyaret edildi. Öte yandan, program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Elazığ AK Parti 1 Mayıs’ta işçileri unutmadı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla AK Parti Elazığ İl Başkanlığı sanayi sitesindeki işçilerle bir araya geldi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından yoğun bir program gerçekleştirildi. Gün boyunca sahada olarak emekçilerle bir araya gelen AK Parti heyeti, işçileri bu özel günlerinde unutmadı. AK Parti Elazığ İl Başkanı Sencer Selmanoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve il yönetimi, gün boyu süren program kapsamında sanayi esnafına yönelik ziyaretler gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde, sanayi esnafının talep ve önerileri dinlenirken, işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı. Heyet, üretimin ve emeğin önemine vurgu yaparak çalışanlara destek mesajı verdi. AK Parti Elazığ İl Başkanı Sencer Selmanoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı değerlendirmede, emeğin ve alın terinin toplumun en kıymetli değeri olduğunu vurgulayarak, "Üreten, çalışan ve şehrimizin kalkınmasına katkı sunan tüm emekçi kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Sanayimizde, atölyelerimizde ve sahada alın teri döken her bir kardeşimiz, güçlü Türkiye’nin yapı taşlarını oluşturmaktadır. Bizler de AK Parti teşkilatları olarak emekçilerimizle her zaman bir arada olmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da değerlendirmesinde, emeğin şehirlerin gelişimindeki en temel unsur olduğunun altını çizerek, "Alın teriyle üreten, şehrimizin büyümesine katkı sunan tüm emekçi kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Elazığ Belediyesi olarak istihdamı artıran, üretimi destekleyen ve çalışma hayatını kolaylaştıran projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Daha güçlü bir Elazığ için emekçilerimizle birlikte çalışmayı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.