YEREL HABERLER - 09 Kasım 2012 Cuma 08:56

NÖGED`DEN İL EMNİYET MÜDÜRÜ YÜKSEL`E ZİYARET

A
A
A
NÖGED`DEN İL EMNİYET MÜDÜRÜ YÜKSEL`E ZİYARET

Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel`i makamında ziyaret etti.
Nevşehir Üniversitesi akademik ve idari personeli tarafından üniversitede öğrencilerine yardım amacıyla kurulan Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED) Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Bünyamin Ergen, Alparslan Güzel ve Davut Karakoç, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü`ne atanan ve görevine başlayan Mehmet Yüksel`i makamında ziyaret ederek kendisine yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.
NÖGED Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin kendisini ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette ayrıca NÖGED Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, NÖGED`in kuruluş amacı ve yapılan çalışmalar hakkında İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel`e bilgiler verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Elazığ Elazığspor Teknik Direktörü Sözeri: "Takımıma güveniyorum" Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta play-off oynamayı garantileyen Elazığspor‘da teknik direktör Erkan Sözeri, ""Ben takıma, futbolcularıma güveniyorum. Maç seçme rakip seçme gibi bir lüksümüz yok. Biz buralara tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik" dedi. Haftasonu 24 Erzincanspor ile evinde karşı karşıya gelecek olan Seza Çimento Elazığspor’da bu maçın hazırlıkları devam ediyor. Cumartesi günü oynanacak olan maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Elazığspor’da çalışmaya sakatlıkları bulunan Fuat Bavuk ile Çağlayan Menderes katılmadı. Antrenman öncesi teknik direktör Erkan Sözeri basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Haftasonu grubu ikinci veya üçüncü bitirme ihtimallerinin olduğunu belirten Elazığspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Ben takıma, futbolcularıma güveniyorum. Maç seçme rakip seçme gibi bir lüksümüz yok. Biz buralara tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik. Bu geldiğimiz seviyeyi korumak ve şampiyonluğa ulaşmak hedefimiz. Play-off demiştik onu çok şükür garantiledik. Şehirden çok büyük teveccüh görüyoruz" diye konuştu. Taraftarların bu maçta dikkatli olması gerektiğini belirten Sözeri, "Herhangi bir olay olursa play-off maçını içeride seyircisiz oynama ihtimalimiz var. Taraftarlarımız maçın zevkini çıkarsınlar sıradan bir maç oynamayacağız. Play-off’un provasını yapsınlar biz de provasını yapalım. Biraz rotasyonla oynayacağız sakat yorgun oyuncularımız var. Çocuklar çok iyi irade gösterdiler gerçekten yoruldular. Bir haftada üç maç gibi zorlu bir fikstürden geçtik. Cumartesi günü taraftarlarımızı bekliyoruz. Çok keyifli bir maç olacak. Çok isteyeceğiz ve inşallah şampiyonluk nasip olur" şeklinde konuştu. Erkan Sözeri, Fuat Bavuk ve Çağlayan Menderes’in tedavilerinin devam ettiği söyledi.
Aydın Başkan Çerçioğlu’ndan çocuklara 23 Nisan hediyesi Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekstil Park Fuar Aydın’da düzenlenen 23 Nisan etkinliklerinde çocuklar, eğitici ve eğlenceli aktivitelerle bayram sevincini doyasıya yaşadı. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Aydın Tekstil Park Fuar Aydın’da gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar, hem öğrenmelerine katkı sağlayan hem de sosyal becerilerini geliştiren aktivitelerle buluşuyor. 23 Nisan’da da çocukları unutmayana Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, miniklere bayram hediyesi verdi. Aileleriyle birlikte etkinlik alanına gelen çocuklar, gün boyunca eğitici ve geliştirici etkinlikler ile bayram sevincini yaşadı. Fuar Aydın alanında kurulan etkinlik alanlarında çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sunan oyunlar ve atölyeler yer alırken, şenlik kapsamında çocuklar, interaktif spor etkinlikleri, beceri geliştiren oyun alanları, atölye çalışmaları ve sahne performansları ile buluştu. Etkinliklerde yer alan gösteriler ve aktiviteler, çocukların eğlenirken öğrenmelerine katkı sağlarken, etkinlik alanında çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramları yapıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, 24 ve 25 Nisan tarihlerinde de 12.00 ile 20.00 saatleri arasında çocuklarla buluşacak. Etkinliklerden memnuniyet duyduklarını ifade eden aileler ve çocuklar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.