GENEL - 13 Ekim 2017 Cuma 11:24

Bayraklı’da spor kursları ara vermeden sürüyor

A
A
A
Bayraklı’da spor kursları ara vermeden sürüyor

Bayraklı Belediyesi 7’den 70’e herkese spor yaptırmaya devam ederken, yaz döneminde yoğun ilgi gören spor kurslarının kış döneminde de süreceği bildirildi.

Bayraklı Belediyesi 7’den 70’e herkese spor yaptırmaya devam ederken, yaz döneminde yoğun ilgi gören spor kurslarının kış döneminde de süreceği bildirildi.


Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün ’Herkese Spor Yaptırıyoruz’ projesi kapsamında açtığı spor okulları yılın 12 ayı ilgi görüyor. Kış döneminde; futbol, basketbol, voleybol, taekwondo, güreş, cimnastik, bale, limbering, sağlıklı yaşam sporu, dağcılık ve doğa sporları, kick boks, zumba, zumba kids, aerobik, pilates ve masa tenisi olmak üzere toplamda 16 branşta açılan okullar her yaş grubuna hitap ediyor.


Spor okulları kayıtları için (0232) 371 23 00 telefon numarasından bilgi alınabileceği ifade edilirken, kayıt için iki fotoğraf ve kimlik fotokopisi isteniyor. Yine, kursiyerlerin branşlarına göre Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu, 75. Yıl Kültür Merkezi Spor Salonu, İhsan Alyanak Kültür Merkezi Spor Salonu, Onur Mahallesi Amfi Tiyatro Kültür Merkezi Spor Salonu, Şehit Ümit Boz Tesisleri ve Mansuroğlu halı sahasında kurs göreceği ifade edilirken, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce çocuğa spor yaptıracaklarını kaydetti. Karabağ, "16 farklı branşta okulumuz olacak. Geleceğimiz olan çocuklarımızın spor sayesinde kötü alışkanlıklardan da uzak duracağına inanıyoruz. İlçemize çok sayıda spor tesisi kazandırdık ve buraların aktif olarak kullanılması Bayraklı’da spora verilen önemin de göstergesi oluyor. Spora yaptığımız yatırım beraberinde sportif başarıları getiriyor. Belediye olarak spora ve sporcuya elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Okulda öğretmeni vuranı kadın: "Zarar verme niyetim yoktu, olay kazara oldu" Kayseri’de sınıf öğretmeni olarak görev yapan öğretmeni çalıştığı okulda silahla vurarak yaralayan kadın hakim karşısına çıktı. 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık olan 4 çocuk annesi Ş.A. (31), kucağında bebeğiyle katıldı. Müşteki K.Ç.K. duruşmada hazır bulunmazken, taraf avukatları da duruşmada yer aldı. Hakkında "öldürmeye teşebbüs" suçundan dava açılan sanık savunmasında, müştekinin kendisinin kızının öğretmeni olduğunu ve 2,5 yıldır birlikte olduklarını ifade etti. Sanık Ş.A., müştekinin kendisine önceleri "Eşini boşa, evlenelim" dediğini iddia ederek, hamile olduğunu öğrendikten sonra bebeği aldırmamasını istediğini ancak bebeğin doğumundan sonra tavırlarının değiştiğini belirtti. Ayrıca, müştekinin kendisini tehdit ettiğini, hakaretlerde bulunduğunu ve şiddet uyguladığını söyledi. Sanık, olay günü müştekinin görev yaptığı okula gittiğini ve müdür yardımcısının odasında kendisini darbetmeye kalkınca silahı kendisine doğrultmak isterken kaza ile ateş aldığını söyledi. Mağdur avukatı ise müvekkilinin sanıktan şikayetçi olmadığını belirtti. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi. Olay Kocasinan ilçesi Şeker Mahallesi’ndeki bir okulda 5 Şubat 2024 gerçekleşmişti. Yaralanan öğretmen hastaneye kaldırılırken, saldırgan kadın ise olay yerinde gözaltına alınmıştı.
Samsun BBP Genel Başkanı Destici: "Vaatlerimizi 5 sene içinde gerçekleştirmek istiyoruz" Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim beyannamelerinde verilen vaatleri 5 sene içerisinde gerçekleştirmek istediklerini söyledi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MKYK Üyeleri, BBP Samsun İl ve İlçe Başkanları ile birlikte 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında Salıpazarı Belediye Başkanı seçilen Refaettin Karaca’yı ziyaret etti. Salıpazarı Muhtarlar Derneğini de ziyaret eden Destici, muhtarlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Salıpazarı ilçesini kazanan Refaettin Karaca’yı tebrik ederek sözlerine başlayan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Seçim öncesinde genel merkez binamızda başkan adaylarımızla toplantılar gerçekleştirdik. Toplantılarda; nelere dikkat etmeliyiz, hangi hizmetleri yapmalıyız, hangi anlayışta olmalıyız gibi konu başlıkları üzerinde yoğunlaştık. Toplantıların başarılı olduğunu düşünüyorum. Bunun sonucunda Sayın Refaettin Karaca’nın bize sunduğu fikir ve öneriler sayesinde Salıpazarı’nda başarı elde etmiş olduk" diye konuştu. Belediye Başkanları ile birlikte toplantılar düzenlediklerine işaret eden Mustafa Destici, “Seçimden öncesi olduğu kadar seçimden sonrası içinde toplantılar düzenledik. Özellikle üzerinde durduğumuz konular seçim vaatlerimiz oldu. Seçim beyannamelerimizdeki vaatlerimizi 5 sene içerisinde gerçekleştirmek istiyoruz. Salıpazarı’nda vatandaşımıza hizmetimizi sürdürmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.