YEREL HABERLER - 29 Ocak 2015 Perşembe 12:33

Karşıyaka'da CHP 'tek Yürek' Oldu

A
A
A
Karşıyaka'da CHP 'tek Yürek' Oldu

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, genel seçim hazırlıklarına başlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka İlçe Örgütü, ilçe binasında yaptığı toplantıda ’tek yürek’ olarak sahaya inme kararı aldı.
Genel seçim hazırlıklarına başlayan CHP Karşıyaka İlçe Örgütü, ilçe binasında bir basın toplantısı düzenledi. İlçe teşkilatı, partinin oylarını daha yukarılara taşımak ve üyeler arasında birlik ve dayanışma duygularını artırmak için birlikte çalışma kararı aldığını açıkladı.
Örgütün eski başkanlarından Ertam Özen, Cevat Durak, Hüseyin Çalışkan, Süha Barlak, Ali Karaege ve Ceyhan İskender de toplantıya katıldı. Eski başkanların tecrübelerinden ve bilgi birikimlerinden faydalanmanın kendilerine güç vereceğini ifade eden Karşıyaka CHP İlçe Başkanı Mustafa Özuslu, "7 Haziran’daki seçimler kentimiz ve ülkemiz için çok büyük önem taşıyor. ’Padişahlık mı Cumhuriyet mi?’ oylamasının yapılacağı seçimlere çok iyi hazırlanmalıyız. Karşıyaka’da örnek bir adım attık ve tüm ilçe başkanları olarak bir araya geldik. Birlik içinde, dayanışma ruhuyla ilçemizde, partimizin oylarını en yukarıya çekeceğiz ve yeni rekorlar kıracağız. Eski başkanlarımızın tecrübelerinden ve bilgi birikimlerinden faydalanmak bize güç verecektir. Karşıyaka’da bulunan 13 bin CHP üyesinin de seçim döneminde aktif görev yapmasını hedefliyoruz" dedi.
Parti, önümüzdeki günlerde tüm üyelerin davetli olacağı geniş katılımlı bir ’Seçime Hazırlık’ toplantısı düzenleme kararı aldığını da bildirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir