YEREL HABERLER - 09 Ocak 2013 Çarşamba 14:59

MESOB BAŞKANI ŞEVKET KESKİN:

A
A
A
MESOB BAŞKANI ŞEVKET KESKİN:

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, terör örgütü PKK`nın silah bırakmasıyla ilgili olarak başlatılan yeni çalışmadan dolayı, herkesin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a destek vermesi gerektiğini söyledi.
BBP Malatya İl Başkanı Abdulvahap Atabay, beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MESOB Başkanı Şevket Keskin`i ziyaret etti.
Ziyarette, BBP il yönetimine başarılar dileyen MESOB Başkanı Şevket Keskin, esnaf camiası olarak herkesin ülke sorunları karşısında birlik ve beraberlik içinde hareket etmesini arzuladıklarını ifade etti. Keskin, terör örgütü PKK`nın silah bırakmasıyla ilgili olarak başlatılan çalışmalardan dolayı Başbakan Erdoğan`a herkesin destek vermesini istediklerini belirterek, şunları söyledi:
"Başbakanımızın attığı bu cesur adımlarından dolayı bütün siyasi partilerin destek vermesi, köstek olmaması gerekiyor. 30 yıldır kanayan bir yara var. Bunun temizlenmesi gerekiyor. Siyasi partilere ve sivil toplum kuruluşlarına çok önemli görevler düşüyor. Bugün baktığımız zaman dedeler ağlamış, bugün babalar ağlıyor, yarın torunları da mı ağlasın?"
Ziyarette BBP İl Başkanı Atabay ise, tüm sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak çalışmalar yürüteceklerini kaydederek, ``Siyasi parti olarak esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman yanındayız`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 17 ilde "Alkollü İçki Kaçakçılığı ve Sahteciliğine" operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 17 ilde Jandarmamızın "Alkollü İçki Kaçakçılığı ve Sahteciliğine" yönelik son 2 haftadır düzenlediği operasyonlarımızda; 27 bin 886 litre sahte/kaçak alkollü içki,67 bin 994 litre etil alkol ele geçirdik. 6 adet yasa dışı alkollü içki imalathanesini deşifre ettik. 66 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı" dedi. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 17 ilde Jandarmanın "Alkollü İçki Kaçakçılığı ve Sahteciliğine" yönelik son 2 haftadır düzenlediği operasyonlarımızda; 27 bin 886 litre sahte/kaçak alkollü içki, 67 bin 994 litre etil alkol ele geçirdiklerini belirterek 6 adet yasa dışı alkollü içki imalathanesinin deşifre edinildiğini, 66 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığını kaydetti. "Bu ürünleri ele geçirerek, sahte ve kaçak alkol üretimiyle vatandaşlarımızın canına ve sağlığına zarar verilmesini engelledik" diyen Bakan Yerlikaya operasyonlarla ilgili şu ayrıntıları paylaştı: "Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ile Jandarma KOM Daire Başkanlığımız koordinesinde; İl Jandarma Komutanlıklarımızca yapılan çalışmalar sonucu; Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Denizli, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kırklareli, Manisa, Ordu, Rize ve Tekirdağ’da operasyonlar düzenledik. Sahte alkol üretimine yönelik operasyonlarımızı 81 ilimizde aralıksız sürdürüyoruz. Lütfen şüpheli durumları 112 Acil Çağrı Merkezimize bildirin. Biz gereğini yapalım. Emeği geçenleri tebrik ediyorum."