ASAYİŞ - 28 Nisan 2024 Pazar 19:23

Karabük’te tır otomobille çarpıştı: 1 yaralı

A
A
A
Karabük’te tır otomobille çarpıştı: 1 yaralı

Karabük’ün Eflani ilçesinde otomobilin tır ile çarpıştığı kazada sonucu 1 kişi yaralandı.


Kaza, Hükümet Caddesi’nde meydana geldi. Emin E. idaresindeki 34 JG 8629 plakalı otomobil, 37 BM 312 plakalı tırla çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü Eflani Entegre Hastanesi’ne kaldırıldı.



Karabük’te tır otomobille çarpıştı: 1 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Yunusemre’nin U15’leri Manisa’yı Kütahya’da temsil edecek Yunusemre Belediyespor U15 Futbol Takımı, 14-17 Mayıs tarihlerinde Kütahya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları’nda Manisa’yı temsil edecek. U15 Futbol İl Birinciliği’nde şampiyon olarak adını Türkiye Şampiyonası’na yazdıran Yunusemre Belediyespor, Manisa’yı Kütahya Grup Merkezi’nde temsil edecek. Mavi-beyazlılar, 14 - 17 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek müsabakalarda Denizli, Yalova, Sakarya, Uşak ve Eskişehir temsilcileriyle karşı karşıya gelecek. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Yunusemre Belediyespor U15 Futbol Takımı Antrenörü Mehmet Akif Kengel, şampiyonada en iyi şekilde mücadele edeceklerini söyledi. Hedefe disiplinli çalışmayla ulaştıklarının altını çizen Kengel, "Sezon başında belirlediğimiz hedeflerden biri de Türkiye Şampiyonası’na katılmaktı. Bu hedefe ulaştığımız için gururluyuz. Kütahya’da şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Kapasitelerinin maksimumunu vermeye çalışan oyuncularımızı kutluyorum. Şampiyonaya buruk bir sevinçle gidiyoruz. Yarı final maçında talihsiz bir kaza geçirerek başını beton duvara çarpan ve akabinde ameliyat olan futbolcumuz Emirhan Tecim’i şampiyonaya götüremeyeceğiz. Emirhan şampiyonluğumuza büyük katkılar yapan, çok yetenekli, geleceği parlak bir oyuncumuz. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve aramıza döner" dedi.
İstanbul Esenyurt’ta “Sıra Gecesi” düzenlendi Esenyurt Belediyesi’nin Halk Oyunları kursunda eğitim alan kursiyerlerin düzenlediği “Sıra Gecesi” etkinliğinde konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, en kısa zamanda Anadolu Ateşi’ni Esenyurt’a getireceğinin müjdesini vererek, ilçeyi bir kültür ve sanat kenti haline dönüştüreceklerini söyledi. Esenyurt Belediyesi’nin açtığı Halk Oyunları Kursu’nda eğitim alan kursiyerler, Sıra Gecesi düzenledi. Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen geceye Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, CHP Esenyurt ilçe örgütü, meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcıları katıldı. Güneydoğu Anadolu yöresine ait halk oyunları gösterisinin sergilendiği gecede, çiğköfteler yoğrularak kardeşlik halayları çekildi. Halk oyunları ekibiyle birlik ve beraberlik halayında buluşan Başkan Özer, kültür ve sanatın önemine dikkat çekerek Esenyurt’ta bu gibi etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti. “Etkinliklerimiz artarak devam edecek” Programda yaptığı konuşmada Anadolu Ateşi dans grubunu Esenyurtlularla buluşturacağının müjdesini veren Başkan Özer, “Biz türkülerle ağlamış, türkülerle gülmüşüz, içimizi türkülere dökmüşüz. Böyle bir halkız. Bu ezgiler bu toprağın, suyun, bu insanın sesidir. Bizim doğanın, suyun, ağacın, toprağın, canlıların ritmine ritim tutan, ritim katan bir geleneğimiz var. Onun adı da halk oyunları. Aslında halk dansları vücudun doğayla konuşmasıdır. Halk dansçıları ise doğa dostu olan, doğayla hemhal olan, yüreğinde kir pas olmayan pırıl pırıl insanlardır. Bizim çocuklarımız küçük yaşlardan itibaren halk danslarına, halk oyunlarına gitmeliler, öğrenmeliler, oynamalılar. Kurslarımıza gelsinler. Biz onlara göz bebeğimiz gibi bakıyoruz. Kurs yerlerimizin ve eğitmenlerimizin sayısını da arttıracağız. Esenyurt’u bir barış ve kardeşlik şehri yapmayı planlıyoruz. Bunun yolu da bu tür yerlerden geçiyor. Doğulu, batılı, kuzeyli, güneyli aynı halaya durursa, el ele omuz omuza olursa işte orada Esenyurt’un kimliğini oluşturmuş oluruz, yolumuz açık demektir” dedi.