ASAYİŞ - 29 Nisan 2024 Pazartesi 14:05

Yaslandığı korkuluk kırılınca köprüden düşen yaşlı adam yaralandı

A
A
A
Yaslandığı korkuluk kırılınca köprüden düşen yaşlı adam yaralandı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde köprünün demir korkuluklarına yaslanan Mustafa Avcil (69), korkulukların kırılması sonucu çay kenarına düşerek yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Bostanbükü köyünde bulunan körünün demir korkuluklarına yaslanan Avcil, korkulukların kırılmasıyla yaklaşık 10 metre yükseklikten Araç çayını düştü. Avcil’in düştüğünü gören çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Olay yerine ambulans, Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü, Safranbolu Belediyesi İtfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.


Düşme sonucu vücudundan kırıklar olan yaşlı adam yapılan ilk müdahalesinin ardından sedyeye konuldu. AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından dereden çıkarılan yaşlı adam ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.



Yaslandığı korkuluk kırılınca köprüden düşen yaşlı adam yaralandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Milyonluk vurgun yapan sahte polis, tarlada mevsimlik işçi çıktı Bursa’da telefonla ulaştığı yaşlı kişileri, isimlerinin terör örgütüne yapılan operasyonda geçtiği yalanıyla korkutup 1,7 milyon liralık vurgun yapan sahte polis gerçek polisler tarafından tarlada mevsimlik işçi kılığında yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Osmangazi ilçesi Yenibağlar Mahallesinde ikamet eden C.A.(68)’yı cep telefonundan arayan bir kişi kendisini polis olarak tanıttıktan sonra isminin terör örgütüne yapılan operasyonda geçtiğini sıra ona da geleceğini belirterek korkuttu. Kurtulması için evinde ve bankada bulunan ne kadar altın ve para varsa bunları operasyonda kullanıp adını temize çıkartacağını belirten sahte polise inanan C.A. evde bulunan 44 adet Cumhuriyet altını, 23 adet çeyrek altın, 7 adet yarım altın, 1 adet Ata altını, 1 adet takı seti, 2 adet bilezik, 1 adet beyaz altın set, 7 adet yüzük, 3 adet kolye ucu, mor taşlı kolye ucu yüzük ve küpe seti, 2 adet zincir bileklik 1000 dolar para, 2 adet hacı kolyesini poşete koyarak eve gelen sahte polise verdi. Durumu bir yakınına anlatan C.A. dolandırıldığını anlayarak durumu polise bildirdi. Diğer bir olay Gemlik ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, L.A. (74)’yı arayan yine kendini polis olarak tanıtan şüpheliler benzer yalanlarla korkuttukları 74 yaşındaki yaşlı adamın evinden çıkmasını sağlayarak yanında getirdiği 5 adet bilezik, 2 adet çeyrek altın, bin 200 euro paranın bulunduğu poşeti aldılar. L.A. ’da bir süre sonra dolandırıldığını anlayarak durumu polise bildirdi. İzini kaybettirmek için mevsimlik işçi oldu, tarlada çalışırken yakalandı Yapılan ihbarlar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri evlerin çevresindeki tüm güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Ekipler yapılan çalışmalar sonra şüphelinin 19 yaşındaki E.S. olduğunu tespit etti. E.S.’nin ziynet eşyalar ile paraları aldıktan sonra izini kaybettirmek için uzun süre yürüdüğü ve ticari taksi kullandığı belirlendi. Soruşturmayı derinleştiren Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, daha sonra Yenişehir’e giden E.S.’nin mevsimlik işçi olarak bir tarlada çalıştığını tespit etti. E.S. tarlada çalıştığı sırada kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. E.S.’nin kaçmasına yardımcı olan bir akrabası da E.S ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan E.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken akrabası adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
İstanbul TV+, Oscar ödüllü ’The Holdovers’ filmini üniversitelilerle buluşturuyor Dijital içerik platformu TV+, mayıs ayı boyunca üniversite kampüslerine açık hava sinema keyfini taşıyor. Dijital içerik platformu, 15-23 Mayıs tarihleri arasında Antalya, İzmir, Adana, Gaziantep ve Eskişehir’de son dönemin en çok konuşulan filmlerinden ’The Holdovers’ı üniversitelilerle buluşturuyor. Film ve dizilerle yıl boyu ekran tutkunlarının yanında olan TV+, eğlenceyi üniversite kampüslerine taşıyor. Dijital içerik platformu, mayıs ayı boyunca Türkiye’nin farklı bölgelerindeki üniversitelerde açık hava sinema etkinliklerine başlıyor. Dijital içerik platformu, Akdeniz Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde, 2023 yılının en çok konuşulan yapımları arasında yer alan Oscar ödüllü film ’The Holdovers’ı gençlerle bir araya getiriyor. Öğrencilerin, Turkcell’in iç iletişim ve iş veren markası T.Life dünyasını da deneyimleme fırsatını bulacağı etkinliklerde harika bir akşam üniversitelileri bekliyor olacak. Muhteşem performans Oscar getirdi Sinema dünyasında çarpıcı yapımlarıyla adından söz ettiren ve her yıl en iyi film kategorisinde bir aday çıkaran "Focus Features’ın yapımcılığını üstlendiği “The Holdovers”, samimi ve akıcı anlatımıyla öne çıkıyor. 96. Oscar Ödülleri’nde Da’Vine Joy Randolph’un muhteşem performansıyla “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülünü kazandığı “The Holdovers”, 1970 yılında geçen bir dönem filmi. Film, okul dışında bir hayatı olmayan bir öğretmen, sürekli sorun çıkaran bir öğrenci ve okulda görevli olan bir aşçının başından geçenleri anlatıyor. Açık hava sinema takvimi şöyle 15 Mayıs Çarşamba - Antalya Akdeniz Üniversitesi, 17 Mayıs Cuma - İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, 20 Mayıs Pazartesi - Adana Çukurova Üniversitesi, 21 Mayıs Salı - Gaziantep Üniversitesi, 23 Mayıs Perşembe - Eskişehir Teknik Üniversitesi.