- 25 Eylül 2017 Pazartesi 12:37

Porsuklu Köyü sıcak asfalta kavuşuyor

A
A
A
Porsuklu Köyü sıcak asfalta kavuşuyor

Kars’ın Susuz İlçesi’ne bağlı Porsuklu Köyü sıcak asfalta kavuşuyor.

Kars’ın Susuz İlçesi’ne bağlı Porsuklu Köyü sıcak asfalta kavuşuyor.


Kars Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından merkez ve 7 ilçeye yönelik olarak 2017 yılı içerisinde ihalesi yapılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Yürütülen çalışmlarla Porsuklu Köyü yolu sıcak asfalt oluyor. Yaklaşık 4 kilometrelik yolun tamamlanmasıyla birlikte köylüler de rahat nefes alacak.


Köy yollarının sıcak asfalt yapılmasında büyük emeği olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Vali Rahmi Doğan’a teşekkür köylüler, uzun yıllar sonra sağlıklı yollara kavuşmanın da sevincini yaşıyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa BBP’den Filistin destek çadırına ziyaret Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Büyük Birlik Partisi Bursa İl yönetimi ve Alperen Ocakları üyeleri ile birlikte Bursa Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin İsrail zulmüne karşı kurdukları Filistin destek çadırlarını ziyaret etti. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki üniversitelerde Filistin için yapılan eylemlere destek için çadır kuran Bursa Uludağ Üniversitesi öğrencilerini ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfaltlı, "Siyonist İşgalci İsrail bir devlet değildir. Devlet olma vasfını yitirmiştir. Filistin‘in gerçek sahiplerini, kadın, erkek, yaşlı, genç ve çocuk demeden masumları katleden bir cinayet şebekesidir. Yıllarca katliamlar yapan, kalleş, zalim bir terör örgütüdür. Bu katil örgüte arka çıkanlar da bu katliamların sorumlularıdır. Bir gün mutlaka yaptıkları katliamların hesabını vereceklerdir. Gazze’de, hiç kimsenin, hiçbir şekilde kabul edemeyeceği bir insanlık dramı yaşanıyor. Tüm dünyanın gözü önünde, canlı yayınlar ile sivilleri hedef alan bir katliam, soykırım, etnik temizlik gerçekleştiriliyor. Bugün dünyanın gözü önünde gerçekleştirilen cinayetlerin, ’insanlık suçu’ dışında herhangi bir kalıba sığdırılması mümkün değildir. Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Uluslararası güvenlik örgütlerinin duyarsızlığını, açıkça telaffuz etmeseler de Gazze’de Müslümanların yok edilmesini bir çözüm olarak gören ve gelişmeleri bu istikamete sürüklemeye çalışan İsrail yanlısı ülkeleri, alacakları tüm kararları ABD’ye teyit ettirme mecburiyeti duyan Arap ülkelerini, şiddetle ve nefretle kınıyorum" dedi. Bu tepkiyi gösteren gençlere teşekkür eden Alfatı, "Zalimin karşısında, mazlumun yanında duran tüm iyi ve güzel insanlara şahsım ve camiam adına şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.