YEREL HABERLER - 21 Nisan 2017 Cuma 14:54

Başkan Hiçyılmaz:

A
A
A
Başkan Hiçyılmaz:

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Miraç Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Miraç Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.


Hiçyılmaz, “Manevi duyguların en üst düzeyde olduğu, bereket bolluğunu yaşadığımız üç aylar içerisinde özel bir yeri olan Miraç Kandiline bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşamaktayız” dedi.


Hiçyılmaz, “Peygamberimiz iyinin, güzelin, adaletin doğruluğun rehberi olmuştur. İnsanlık O’nun Miraç’ta vakıf olduğu ilahi sırlarla aydınlanmış, yine O’nun getirdiği ilahi prensiplerle doğru yolu bulmuştur. Böyle bir Peygambere ümmet olmak bizler için şereflerin en yücesidir. Miraç, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimiz (SAV)’in yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuktur” ifadelerini kullandı.


Hiçyılmaz, mesajını şöyle sürdürdü:


“Böyle mübarek gün ve geceler, kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe, geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için büyük bir fırsattır. Bu Mübarek gecede başta Miraç mucizesinin gerçekleştiği Mescidi-i Aksa topraklarının da bulunduğu İslam coğrafyasının kan ve gözyaşından biran evvel kurtulması adına gerekenlerin yapılmasını temenni ediyoruz. Kılınan namazların edilen duaların kabul olması dileğimle, tüm İslam Aleminin ve insanlığın barış ve huzur içerisinde olmasını diliyor, Miraç kandilinizi kutluyorum.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Doğan: “Samsun’u daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz” SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Tarımdan sanayiye, turizmden eğitime her alanda önemli bir potansiyele sahip olan Samsun’u daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz” dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bakan Işıkhan’a, Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, ve AK Parti il teşkilatı üyeleri eşlik etti. Ziyarette ayrıca Büyükşehir Belediyesi bürokratları da bulundu. Başkan Doğan, ziyaret sırasında kentte gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projelerle ilgili Bakan Işıkhan’a bilgi verdi. Samsun’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Bakan Işıkhan, Başkan Doğan’a çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Doğan ise Samsun’un Karadeniz Bölgesi’nin merkezi ve lokomotif kenti olduğunu belirterek, “Tarımdan sanayiye, turizmden eğitime her alanda önemli bir potansiyele sahip olan Samsunumuzu daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz. Bu noktada bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı şehrimizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” diye konuştu. Şeref defterinin imzalanıp hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.