YEREL HABERLER - 06 Temmuz 2015 Pazartesi 18:11

Bünyan Belediyesi'nden Anlamlı İftar Buluşması

A
A
A
Bünyan Belediyesi'nden Anlamlı İftar Buluşması

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bünyan Belediyesi tarafından Bünyan Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programı ile yetimler, engelliler ve şehit aileleriyle buluştu.
Bünyan Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programına, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ilçede görev yapan imamlar, mahalle muhtarları, yetimler, şehit aileleri ve engelli vatandaşların yanı sıra çok sayıda Bünyanlı katıldı.
İftar programında davetlileri kapıda karşılayan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, misafirler ile tek tek ilgilenerek sohbet edip taleplerini dinledi. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen iftar programında konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek İslam Coğrafyasında zulme uğrayan mazlumları da unutmadı.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu iftar programında yaptığı konuşmada, ramazan aylarının birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı zamanlar olduğuna dikkat çekerek; ’’ Bugün Mynmar’da, Arakan’da, Doğu Türkistan’da, Filistin’de, Gazze’de Suriye’de ve dünyanın birçok yerinde Müslüman olduğu için ibadet etmek istediği için zulme uğrayan soydaşlarımızın, dindaşlarımızın asla ve katha unutmamız lazım. İnşallah onlarında özgür bir şekilde ibadetlerini yerine getirebileceği günlerin rabbimin izniyle çok uzak olmadığını biliyor ve görüyoruz. İnanıyoruz ki o günler yakındır. Ne diyor üstat ’Doğacaktır vaat ettiği günler hakkın, belki yarın belki yarından da yakın’ İnşallah o günlerin yakın olduğu katindeyim” dedi.
İftar programı yapılan dualarla son bulurken Başkan Şinasi Gülcüoğlu, programın başında olduğu gibi davetlilerle tek tek ilgilenerek uğurladı. İftar yemeğine katılan vatandaşlar ise duyarlılıklarında dolayı Bünyan Belediyesi’ne ve Bünyan Belediye başkan Şinasi Gülcüoğlu’na teşekkürlerini ilettiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir