GENEL - 29 Haziran 2017 Perşembe 13:41

Hayatını kaybeden yaşlanma hastası Gamze son yolculuğuna uğurlandı

A
A
A
Hayatını kaybeden yaşlanma hastası Gamze son yolculuğuna uğurlandı

Erken yaşlanma hastalığından dolayı hayatını kaybeden 17 yaşındaki Gamze Yağar, memleketi Kayseri’de son yolculuğuna uğurlandı.

Erken yaşlanma hastalığından dolayı hayatını kaybeden 17 yaşındaki Gamze Yağar, memleketi Kayseri’de son yolculuğuna uğurlandı.


Yaşlanma hastalığına rağmen hayat sevinci ile herkese örnek olan Gamze Yağar, dün Almanya’nın Hemmingen eyaletinde hayatını kaybetmişti. Dün havayolu memleketi Kayseri’ye getirilen Yağar, öğle namazına müteakip Hunat Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan ilçesine bağlı Güneşli mahallesinde toprağa verildi. Kızının tabutunu omuzlayan baba Metin Yağar, kızının tabutunun başında gözyaşı döktü. Yağar’ın yakınları da tabutun başında bekledi. Kızını musalla taşına taşıyan baba Metin Yağar, gözyaşı döktü.


Fenerbahçeli oyuncular Volkan Demirel ve Mehmet Topuz’da koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Gamze Yağar’ın cenazesine çelenk gönderdi. Ayrıca, 17 yaşında hayatını kaybeden Yağar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sivas Sivas’ta otobüs şoförü ’insanlık ölmemiş’ dedirtti 2018 yılında kolu kırılan çocuğu hastaneye götüren, 2023 yılında kaza yapan motosikletli kuryeye yardım eden halk otobüsü şoförü, bu kez de evinin yolunu kaybeden yaşlı kadın için seferber oldu. Yardımsever şoförün yaptığı hareket takdir topladı. 2018 yılında Özel Halk Otobüsü ile sefer halindeyken kolu kırılan çocuğu hastaneye yetiştiren, 2023 yılında yağmurlu yolda kaza yapan motosikletli kuryeye yardımcı olan şoför Muhammet Cin, örnek bir davranışa daha imza attı. 23 Nisan tarihinde duraktan otobüse binerek, tansiyonunun yükseldiğini ve yolunu kaybettiğini söyleyen yaşlı kadını, görevli olduğu hattan çıkarak evine bıraktı. Halk otobüsü şoförünün bu hareketi ‘insanlık ölmemiş’ dedirtti. Rahatsızlanan yaşlı kadını duraktan aldığını belirten şoför Muhammet Cin, “23 Nisan günü akşam Gülyurt seferine çıktım. Meydana geldim bir teyze Deveci Camisini sordu. Deveci Camisini bilmediğimi söyledim, tekrar hattıma devam ettim. Kılavuz Mahallesine gittim, orada teyze inmek istediğini söyledi. Yolcular da Deveci Camisinin burada olmadığını söyledi. O an caminin uzak olduğu aklıma geldi. ‘Teyze sen burada dur, gerekirse ben seni evine kadar bırakacağım. Burada inip mağdur olma’ dedim. Teyze, tansiyonunun yükseldiğini ve gözlerinin zor gördüğünü söyledi. Ailesini aradım, kızıyla irtibata geçtik. Evinin adresini öğrendim. Hattan çıkarak teyzeyi evine kadar bıraktım. Ailesi teşekkür etti, teyze dua ederek indi. Onlardan da Allah razı olsun, dualar ettiler. Yolcular da sağ olsun tepki göstermediler. İnsanlık görevimizi yaptık, kim olsa yapardı. İyilik yapmak asil Türk insanının kanında vardır” şeklinde konuştu.