YEREL HABERLER - 26 Şubat 2015 Perşembe 10:34

Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan Vergi Haftası Ziyareti

A
A
A
Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan Vergi Haftası Ziyareti

Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök ve Kurum Amirleri 26. Vergi Haftası Münasebetiyle Kayseri SMMM Odası’nı ziyaret etti.
Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök ve Grup Müdürü Abdulmenaf Taşcı, 26. Vergi Haftası münasebetiyle Kayseri SMMM Odası Başkanı Baki Gümüşoluk ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.
Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, bu yıl 26. Vergi Haftasını çeşitli etkinliklerle kutladıklarını belirterek Hafta etkinlikleri hakkında bilgilendirmede bulundu. 2014 yılı içerisinde vergide tahsilât ve tahakkuk oranımız artış gösterdiğini bildiren Özkök, 2015 yılında da bu artış oranının süreceğini umut ettiklerini, bu konuda mali müşavirlere de önemli görevler düştüğünü söyledi. Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, kurum olarak mükellef ziyaretlerine de önem verdiklerini sözlerine ekleyerek, "Kurum olarak gerçekleştirdiğimiz mükellef ziyaretleri büyük önem arz ediyor. Vergisini düzgün ödeyen mükellefleri ziyaret ederek onları onure etmek vergisini ödeyen mükellefi motive ediyor” diye konuştu.
Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Baki Gümüşoluk ise Vergi Haftasını hep birlikte kutladıklarını ifade ederek, mali müşavirler olarak devlet ile mükellefler arasında bir köprü görevi gördüklerini, her zaman olduğu gibi Kuruma yardım edeceklerini belirtti. Gümüşoluk ayrıca, bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Kayseri Vergi Dairesi Yöneticilerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir