MAGAZİN - 20 Aralık 2023 Çarşamba 15:35

Sadettin Saran Kırıkkale’de etüt merkezi açtı

A
A
A
Sadettin Saran Kırıkkale’de etüt merkezi açtı

Fenerbahçe divan kurulu üyesi ve iş adamı Sadettin Saran, Kırıkkale’de Halk Eğitim Merkezi ek binasında gençler için etüt merkezi açtı. Vali Mehmet Makas ile birlikte etüt merkezinin açılışını yapan Saran, gençlerle birlikte hatıra fotoğrafı çekindi.


Fenerbahçe divan kurulu üyesi ve iş insanı Sadettin Saran tarafından Kırıkkale Halk Eğitim Merkezi ek binasına gençler için etüt merkezi yaptırıldı. Saran, Valisi Mehmet Makas ile birlikte etüt merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreninde konuşan Vali Makas, "Padişah, veziri ile Anadolu’yu geziyormuş ve vezirin memleketine gidiyor. Vezir padişahın gözüne girmek adına ’benim memleketimdir ama hazineden bir kuruş bile harcamadım’ diyor. Padişahın bir sözü var, vezire, ’Seni azlettim kendi memleketine faydası olmayanın ülkesine faydası olmaz’ diyor" dedi.


Makas, "Tabi ki Sadettin bey kendi cebinden kendi kazancını harcıyor. Sadece Kırıkkale’ye de değil, 81 vilayete yatırım yapıyor. Gençlerimizin kötü yola gitmemesi, çalışması, geleceğini inşa etmesi adına öz mal varlığını harcıyor. Kırıkkale’miz adına teşekkür ediyorum. Kırıkkaleli olmasından dayı kendisi ile gurur duyuyoruz. İnşallah, kulüp başkanlığını da Kırıkkale’miz adına istiyoruz" şeklinde konuştu.


Sadettin Saran ise, "Naçizane burada ufakta olsa bir katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize. Her şey çocuklarımız ve ülkemiz için. Buradaki herkese çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.


Törende yapılan konuşmaların ardından Vali Makas ile birlikte etüt merkezini gezen Saran, gençlerle birlikte fotoğraf çekinip, kitap imzaladı. Açılış törenine AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, kurum müdürleri ve çok sayıda genç katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Rize İlhan Palut: “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık” Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, MKE Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık” dedi. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Çaykur Rizsepor, sahasında MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut açıklamalarda bulundu. İlk yarısını 2-0 önde tamamladıkları maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade eden Palut, "İlk yarıda 2 gol bulduk. İlk yarıda telafisi zor bir farkla içeri girebilirdik. İkinci yarı ise rakibimizin değişikliklerini gördük. Riskler karşısında sağlam durmalıydık. Kazandığımız toplar ile maçı kendimize iyice yaklaştırabilirdik ama kazandığımız toplarda bir ciddiyetsizlik vardı. Zor top kazandık, kolay top kaybettik. Maalesef kötü bir gol yedik. Futbolda bunlar var. Bir golün biri takımı bu kadar panikletmesi düşündürücü, topu ayağımızda saniyelerce bile tutmadık, oyunu rakibe teslim ettik. Çok geri geldiğimiz için çıkış oyununda oyuncu bulmakta zorlandık. Ankaragücü’nün temposu 75. dakikaya kadar sürdü. Kötü bir ikinci yarı ama maçı bu şekilde bitirelim derken ters bir top, maçın son topunda golü yedik. Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık. İlk yarıdaki oyunumuz ile 3 puanı hak ederken,, ikinci yarıdaki oyunumuz bizi mağlubiyete bile götürebilirdi” ifadelerini kullandı.