YEREL HABERLER - 02 Nisan 2017 Pazar 15:04

Kırklareli Üniversitesinde "Optisyenlik Mesleğinde Kariyer" semineri

A
A
A
Kırklareli Üniversitesinde "Optisyenlik Mesleğinde Kariyer" semineri

Kırklareli Üniversitesi “7.

Kırklareli Üniversitesi “7. Kariyer Günleri” kapsamında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından “Optisyenlik Mesleğinde Kariyer” konulu seminer düzenlendi.


Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleşen seminere, Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve Optisyenlik programı öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Seminerin konuşmacısı Türkiye Optik ve Optometrik Meslek Adamları Derneği Başkanı Abdullah Aydın, “Dünyada ve Türkiye’de Optisyenlik ve Optometri” başlıklı sunumunda optisyenlik mesleğiyle ilgili istatistiki bilgiler vererek, bu alandaki istihdam imkanlarını anlattı.


Essilor ve Opak Optik Pazarlama Müdürü Gülder Bilda ise, “Gözlük Camı Üretiminde Gelinen Son Nokta” konulu sunumunda göz sağlığında tıbbın ve teknolojinin en gelişmiş yöntemlerini taşıyan zengin ürün yelpazesi ile alanının öncü firmalarından olan Opak Optik’i anlatarak, gözlük camı teknolojisinde gelinen noktayı Optisyenlik programı öğrencilerle paylaştı. Soru-cevap bölümüyle devam eden seminer, plaket takdimiyle sona erdi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir