ASAYİŞ - 07 Nisan 2017 Cuma 11:28

Kırklareli’nde suç örgütüne operasyon

A
A
A
Kırklareli’nde suç örgütüne operasyon

Kırklareli’nde ’suç örgütü kurmak, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tehdit ve uyuşturucu madde ticareti yapmak’, suçlarına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 15 şüpheliden 13’ü tutuklandı.

Kırklareli’nde ’suç örgütü kurmak, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tehdit ve uyuşturucu madde ticareti yapmak’, suçlarına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 15 şüpheliden 13’ü tutuklandı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerine yapılan aramada, suikast silahı ele geçirildi.


Edinilen bilgiye göre, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, 6 aydır yürütülen titiz çalışmaların ardından Lüleburgaz’da suç örgütü kurulduğu iddialarına ilişkin 15 şüpheliyi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 15 şüpheliden V.B, M.K, S.A, F.A, Y.B, E.T, T.A, A.K, H.Ç, M.A, S.Ü, F.Ö. ve D.A. tutuklandı. S.B. ile İ.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Operasyonlar kapsamında şüphelilerin ev ve iş yerlerine yapılan aramada, suikast silahının da aralarında bulunduğu 11 adet silah, 2 pompalı tüfek ve silahlara ait fişek, bıçak, muşta, kama, bonzai, kokain, metamfetamin, esrar ve eroin ile 25 bin lira değerinde çek-senet ele geçirildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Köyceğiz’de 3. Ulusal Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen 3. Ulusal Masa Tenisi Turnuvası başarıyla tamamlandı. Köyceğiz Spor Kulübü 3.Ulusal Masa Tenisi Turnuvası zevkli ve heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu. Türkiye’nin her bölgesinden toplam 270 veteran sporcu Köyceğiz Kapalı Spor Salonunda iki gün boyunca mücadele verdi. Veteran Masa Tenisci Kaya Gülsün anısına düzenlenen turnuva sonunda madalya ve kupa töreni yapıldı. Köyceğiz Spor Kulübü Başkanı Tarkan Öztürk, “Köyceğiz Spor Kulübü yönetimi olarak turnuvanın en iyi şekilde geçmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Turnuvaya katılan Veteran sporcular Köyceğiz’den memnun ayrıldılar. Turnuvanın baş mimarları Köyceğiz’den Masa Tenisi Veteran abilerimiz Ahmet Şahan, Mustafa Baydemir, Halis Bozdoğan, Osman Günal ile Bülent Doğan ve Şahidin Aydemir’e, İstanbul’dan Turnuva Organizatörü Sabri Metin İskit, Muğla’dan Başhakemlerimiz Muğla Masa Tenisi Hakem Kurulu Başkanı Tuncer Sarıyar ve Turgut Eroğlu, Ankara’dan Masa Tenisi Muhabiri Spor Yazarı Fatih Bacak ve Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli ve ekibi ile Köyceğiz Sportif ve Köyceğiz Akademi Spor Kulüplerinin genç sporcularının özverili çalışmaları sonucu turnuvamızı başarılı bir şekilde tamamladık. Turnuvamıza Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli, destek vermiştir. Destekleri için çok teşekkür ederiz. Sponsor olan esnaflarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.