YEREL HABERLER - 19 Kasım 2015 Perşembe 17:14

Lüleburgaz Belediyesi'nin Bütçesi Belli Oldu

A
A
A
Lüleburgaz Belediyesi'nin Bütçesi Belli Oldu

Lüleburgaz Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi 133 milyon 709 bin TL olarak belirlendi.
Lüleburgaz Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantıları’nın üçüncüsü Belediye Başkanı Emin Halebak Başkanlığında Sokollu Külliyesi Hamamı Meclisi Salonu’nda yapıldı. Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Özel Kalem Müdürlüğünün 2016 Mali Yılı Belediye Bütçesi ile izleyen 2 yılın Gelir-Gider Bütçe tahminleri konulu evrakın Komisyon Raporu görüşülerek kabul edildi. Rapora göre Lüleburgaz Belediyesi’nin bütçesi 133 milyon 709 bin TL olarak belirlendi.
Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen, Özel Kalem Müdürlüğünün 2016 Mali Yılı Belediye Bütçe Kararnamesi konulu evrakın Komisyon Raporu’nun görüşülerek kabul edilmesi ile devam eden toplantıda, İmar Komisyonu ile Sağlık, Çevre ve Temizlik Komisyonuna havale edilen, Zabıta Müdürlüğünün İçkili Yerler Bölgesine Dahil Edilme Talebi konulu evrakın Komisyon Raporu ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Dolu Kadro Derece Değişikliği konulu yazısı görüşülüp kabulü hususunda karar alındı.
Plan Proje Müdürlüğünün Lüleburgaz Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali Yönetmeliği konulu yazısı görüşülüp Komisyon Başkanlarından Oluşan Komisyona havale edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir