YEREL HABERLER - 23 Kasım 2015 Pazartesi 12:28

Başkan Mustafa Koca Muhtarların Taleplerini Dinledi

A
A
A
Başkan Mustafa Koca Muhtarların Taleplerini Dinledi

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, mahalle muhtarlarının taleplerini dinledi.
Toplantıya Kaynarca mahallesi muhtarı Dursun Gökduman, Cumhuriyet mahallesi muhtarı Birol Usta, Akpınar mahallesi muhtari İlhan Özdemir, Hamam mahallesi muhtarı Harun Kara, Esentepe mahallesi muhtarı Mehmet Altınsoy, Dere mahallesi muhtarı Ali Kalaycı ve Çalcağıl mahallesi muhtarı Amet Özata katıldı.
Muhtarlar, Başkan Koca’ya mahalleleri ile ilgili alt ve üst yapı ve oyun parkları gibi konularda taleplerini ilettiler.
Başkan Koca, 2016 yılında ilçe genelinde yapımı planlanan yol,kaldırım ve parke işçilikleri öncesi muhtarlarla bir araya gelerek taleplerini dinlediklerini belirterek, "Muhtarlarımız yaşadıkları mahallelerde mahalle halkları ile beraber sorunları bizzat tespit edip yaşayan insanlar. O sebeble onların fikir düşünce önerilerini önemsiyoruz. Her mahalle şehrin birer yansımasıdır.Araç trafiği, bozulan yollar, kanalizasyon çalışmaları, erozyonla mücadele, oyun parkları, ve temizlik konularında muhtarlarımızla odlukça faydalı geçen bir toplantı gerçekleştirdik. Muhtarlarımızın da bizlerden talepleri doğrultusunda 2016 yılı çalışma programımız şekillendiriyoruz. Bu toplantılarımızı her y gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.Talep ve önerilerini bizlere aktaran muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Bu arada, muhtarların talepleri üzerine Hükümet Meydanı’nda belediyeye ait dükkanlardan birisi muhtarların ortak kullanımına tahsis edilecek. (EFE)
Bunlar Da İlginizi Çekebilir