YEREL HABERLER - 17 Nisan 2015 Cuma 10:28

Çocukları Yetiştirecekler Eğitim Görüyor

A
A
A
Çocukları Yetiştirecekler Eğitim Görüyor

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan 4-6 Yaş Çocuk Eğitimi Etkinlikleri kursu büyük ilgi görüyor.
Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen 4-6 Yaş Çocuk Eğitimi Etkinlikleri kursu Çocuk Gelişim Uzmanı Melek Koç tarafından veriliyor.
3 ay devam edecek kursun 29 Nisan tarihinde sona ereceğini, aynı kursun yeniden açılacağını ve kurs başvurularının başladığını belirten Halk Eğitimi merkezi Müdürü Abdullah Çalışkan, “Müdürlüğümüz bünyesinde 4-6 Yaş Çocuk Eğitimi ve Etkinlikleri kursu açtık. Kurs Çocuk Gelişimi Uzmanı Melek Koç tarafından veriliyor. Toplam 296 saat olan kurs 29 Nisan’da tamamlanacak. Kursta kursiyerlere Birey gelişimi, Psiko-Motor gelişimi, Bilişsel gelişim, dil gelişimi, sosyal gelişim, duygusal gelişim, ahlak gelişimi, süt, oyun, okul ve ergenlik döneminde beslenme gibi konular anlatılıyor. Kursiyerlerin çoğunluğu Kuran Kursu öğreticilerinden oluşuyor. Ancak 2. kursta küçük yaş grubu çocuğu olan anneleri de kursa dahil etmeyi planlıyoruz. Açılacak olan 2. kursa Nisan ayı sonuna kadar başvurular alınacaktır” dedi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Çalışkan, kursa bayanların büyük ilgi gösterdiğini belirtti. Kursa katılmak isteyen bayanların Halk Eğitimi Merkezine başvurarak kayıt yaptırabileceklerini ifade eden Çalışkan, kurs sonunda başarılı olanlara katılım ve başarı belgesi vereceklerini kaydetti.(MB-EFE)
Bunlar Da İlginizi Çekebilir