GENEL - 14 Mart 2018 Çarşamba 13:02

Gediz’e toplu iş yeri kooperatifi kuruluyor

A
A
A
Gediz’e toplu iş yeri kooperatifi kuruluyor

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, ’Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’nun kuruluşu için oda başkanlarıyla bir araya geldi.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, ’Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’nun kuruluşu için oda başkanlarıyla bir araya geldi.


Gençlik ve Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya; Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yörük, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Akça, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Ergöçmen, Madeni Eşya Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar, Otelci-Kahveci-Lokantacı-Berber Esnaf Odası Başkanı Ümit Kaynar, Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Aslan, Şoförler Odası Başkanı Uğur Şahin, GEDAB Başkanı Bünyamin Türer, GEGİP Üyeleri Halil Demiray, Ahmet Türk, Belediye Meclis Üyeleri Erol Altıntaş, Muharrem Akçadurak, Mehmet Selim Şentürk, Hikmet Vuran, Osman Yılmaz, Şerif Ahmet Demir ve Belediye Avukatı Eflatun Çoşar katıldı.


Başkan Saraoğlu, ”Belediyemiz yatırımları ile her zaman sivil toplum kuruluşların yanında ve katkı sağlayanı olmuştur. Sivil toplum örgütlerinin yaygın olduğu toplumlarda sorunların, problemlerin çözümleri daha kolay oluyor. Oda başkanlarımızla fırsat buldukça bir araya geliyor, fikir alış verişinde bulunuyoruz. Oda Başkanları düzeyinde yaptığımız ’Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’ kuruluşu istişare toplantısında kooperatif kurulma kararı alınmıştır. Ana tüzük sözleşmesi ve kooperatif kurulması için çalışmalara bismillah demiş olduk. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.(EFE)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Yurtta hava durumu Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu’nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre; hava sıcaklıklarının Marmara ve Kuzey Ege’de mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise önceleri güneyli, öğle saatlerinden itibaren batı bölgelerden başlamak üzere zamanla kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu ile Doğu Akdeniz ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde güney, güneybatı yönlerden kuvvetli (40-70 kilometre/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 25 İstanbul: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19 İzmir: Parçalı bulutlu, kuzey çevreleri yer yer çok bulutlu 25 Adana: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33 Antalya: Parçalı ve az bulutlu 25 Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23 Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24 Diyarbakır: Az bulutlu 30