YEREL HABERLER - 23 Eylül 2015 Çarşamba 22:09

Kütahya Huzurevi'nde Bayram

A
A
A
Kütahya Huzurevi'nde Bayram

Kütahya protokolü, Kurban Bayramı münasebetiyle Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan huzurevi sakinleri ile Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla bayramlaştı.
Vali Şerif Yılmaz ve beraberindeki protokol üyeleri AK Parti Kütahya milletvekilleri İshak Gazel ve Şükrü Nazlı ile Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Celal Başoğlu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali çetinbaş, STK temsilcileri ile bazı daire müdürleri ziyarette, yaşlılar ve çocuklarla tek tek bayramlaştı, karanfil takdim etti.
Bayramların bir takım sorumluluklarımızı hatırlattığını söyleyen Vali Şerif Yılmaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Vali Yılmaz, "Bizim düsturumuz şu; şehitlerine, gazilerine, büyüklerine ve geçmişine sevgi duyan bir insan, devlet, millet geleceğe emin adımla yürür. Biz de bunun için sizlerle, büyüklerimizle beraberiz. Bizleri bugünlere getiren sizlersiniz. Yarın bizler de buralarda olacağız, bizim çocuklarımız gelecek. Bu devran böyle devam edecek. Önemli olan huzur içinde, sevgi saygı içerisinde birarada durmak. Çocuklarımızın büyüklerini sevip saygı göstermesi lazım. Bizler de onları sevecek ve sayacağız. Onları yetiştirip yine onlara emanet edeceğiz ülkemizi. Bugünlerde biraraya gelmemiz kardeşliğimizi, birbirimize, ülkemize, milletimize olan sorumluluğumuzu hatırlatıyor. Bugün arife günü. Dünyanın dört bir tarafından gelen Müslümanlar Arafat’ta tek bir ağızdan Müslümanlar için dua ettiler. İnşallah o dualardan biz de hissedar oluruz. O kadar insan bu millet için, bizler için dua etti. İnşallah bu birlikteliğimiz, saygımız, muhabbetimiz daim olur. Cenab-ı Hak nice bayramlara gönül huzurunda birlik beraberlik içerisinde kavuşmayı nasip etsin" diye konuştu. (EFE)
Bunlar Da İlginizi Çekebilir