- 04 Ekim 2017 Çarşamba 09:20

Şaphane’de tanışma ve kaynaşma etkinliği

A
A
A
Şaphane’de tanışma ve kaynaşma etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı’ndaki parkta tanışma ve kaynaşma etkinliğinde bir araya geldi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı’ndaki parkta tanışma ve kaynaşma etkinliğinde bir araya geldi.


Etkinliğe Şaphane Kaymakamı Oltan Bayraktar, Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan, Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


Kaynaşma ve dayanışma adına bir araya geldiklerini belirten DPÜ Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, “Bu yıl yeni gelen öğrencilerimizle, eski öğrencilerimzin ve Şaphaneli vatandaşlarımızın kaynaşması için bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. Bizler ve Şaphaneli vatandaşlarımız, onların kendi öz evlatları olduğunun bilincindedir. Öğrencilerimizin her sorununda bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada Şaphaneliler’in ilgisinin alakasının çok büyük olacağından eminim.Son derece faydalı olduğuna inandığım, vatandaşlarımızla öğrencilerimizi bir araya getiren bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.


Yeni eğitim ve öğretim yılına başladıklarını aktaran Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan, kendilerine emanet edilen gençlerin yarına hazırlayacak olmanın heyecan ve coşkusunu yaşadıklarını kaydetti.


Daşhan, ’’Üniversitelerin ülkelerin uygarlık yarışındaki itici gücü ve vazgeçilmez kurumlarından biridir. Üniversitelerimiz, yalnız hizmet veren değil, bilgi ve teknoloji üreten kurumlardır. Bu özellikleriyle üniversitelerimiz, ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştirmekte, üretilen bilgileri insanlığın istifadesine sunmaktadırlar. Bu yüzden bizler sizlerden çok şeyler beklemekteyiz. Ülkemizin geleceğini, tarihini sizler yazacaksınız, sizlerin çabasıyla şekillenecek. Lütfen kendi potansiyelinizi keşfedin. İlçemizde her türlü sorunlarınızda tüm kurumlarımızla yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim" ifadelerini kullandı.


DPÜ Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencileri, düzenlenen etkinlikte Manisa’dan gelen ’İnceden Nağmeler’ isimli grubun söylediği şarkılarla gönüllerince eğlendiler. Kaynaşma etkinliğinde Belediye tarafından öğrencilere ve Şaphaneli vatandaşlara meyve suyu pasta ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. (YD-EFE)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir