DÜNYA - 02 Ekim 2012 Salı 15:04

TVF 3. OLAОAN GENEL KURULU

A
A
A
TVF 3. OLAОAN GENEL KURULU

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu`nda başkan adayları Erol Ünal Karabıyık ile eski yönetim kurulu üyesi Özkan Mutlugil projelerini anlattı.
Ankara Rixos Oteli`nde gerçekleştirilen TVF 3. Olağan Genel Kurulu`nda Erol Ünal Karabıyık, geride kalan 6 yıllık yönetimi döneminin anlatıldığı videolu bir sunum yaptı.
Sunumun ardından konuşan Karabıyık, "Hatalar ve kırgınlıklar mutlaka vardır. Aslında yönetenler adil, tarafsız olsun diye bazı talepleri yerine getirmeyebilirler. Neden taleplerinizi yerine getirmediğinizi anlatamazsanız, bazı kırgınlıklar olabilir. Videoda anlatılanlar Türkiye Voleybol Federasyonu`nun 7 yılda yaptıklarının ancak bazılarıdır" diye konuştu.
Karabıyık, kaynakların kullanımı, altyapı yatırımları, tesisleşme, kulüplerde işbirliği ve dayanışma, milli takımlar ve demokratik yönetim anlayışı başlıklarından oluşan bir değerlendirme yaptı. Türkiye`de 81 ilde voleybol faaliyetinin bulunduğunu anlatan Karabıyık, yeni dönemde 4 ilde daha salon yapılacağını bildirdi.
Diğer başkan adayı Özkan Mutlugil ise sporcu sayısını, kulüp sayısını artıracaklarını ve sponsor gelirlerini artıracaklarını dile getirdi. Mutlugil, vizyon olarak şunları benimsediğini kaydetti: "Federasyonda yönetim anlayışının değişim ihtiyacını karşılamak, öncelikle voleybolu ön planda tutan, dayanışma, sevgi ve saygı temeli üzerine oturmuş demokratik bir yönetim anlayışının tesis edilmesine vesile olmak."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da geniş çaplı asayiş uygulaması Bursa’da polis ekiplerince gerçekleştirilen asayiş ve kumar uygulamalarında 1 aranan şahıs yakalanırken, kumar oynatılan iş yerine adli işlem yapıldı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde geniş çaplı asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Yapılan sabit asayiş uygulamasında 182 araç kontrol edilirken, 254 şahsın sorgulaması yapıldı. Uygulamada 1 aranan şahıs yakalandı. Osmangazi ilçesi Emek bölgesinde 5 ayrı noktada yapılan sabit asayiş uygulamasında ise 78 araç kontrol edilirken, 214 şahıs sorgulandı. Ahlak Büro Amirliği koordinesinde Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinde yapılan kumar uygulamasında 10 iş yeri denetlendi. Denetimlerde 1 iş yerinde kumar oynandığı tespit edilerek iş yeri sorumlusu hakkında "Kumar Oynamak İçin Yer ve İmkan Sağlamak" suçundan adli işlem yapıldı. Kumar oynayan şahıslara idari yaptırım uygulandı. Ayrıca 1 iş yerinde 4207 Sayılı Kanuna muhalefet, 2 iş yerinin ruhsatsız olduğu tespit edildi. Ruhsatsız iş yerlerinden biri zabıta ekiplerince mühürlendi. Uygulamada 225 şahsın UYAP sorgulaması yapıldı. Ahlak Büro Amirliği koordinesinde Osmangazi ilçesinde yapılan umuma açık iş yeri uygulamasında ise 149 şahsın sorgulaması yapılırken, denetlenen 5 iş yerinden 2’sinde çalışan toplam 3 şahsın SGK kaydının olmadığı tespit edildi. Polis ekiplerinin kent genelindeki asayiş uygulamalarının kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.
Mersin Okul müdürünü vuran öğrenci ile babası tutuklandı Mersin’in Anamur ilçesinde okul müdürünü vuran 12 yaşındaki öğrenci ile azmettirme suçundan gözaltına alınan babası çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Olay, dün sabah saat: 08.30 sıralarında ilçeye bağlı Çarıklar Mahallesi’ndeki Çarıklar Rüştü Kazım Yücelen Ortaokulu’nun bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, M.K. (12), okulun önünde oturan okul müdürü Ender Kara’ya (39) doğru hızla gelerek tüfekle ateş etti. Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Kara, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise çocuğu okulda gözaltına aldı. Olayda kullanılan ruhsatsız tüfeğe el konulurken baba Y.K. de (55) Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alındı. Baba ve oğlunun savcılıkta ifadesi alınmasının ardından tasarlayarak, kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs ve azmettirme suçlarından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şüpheli baba azmettirme, oğlu ise öldürmeye teşebbüs suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Valilik olayla ilgili açıklama yapmıştı Mersin Valiliği olayla ilgili yaptığı açıklamada; "İlimiz Anamur İlçesi Çarıklar Mahallesinde bulunan Çarıklar Rüştü Kazım Yücelen Ortaokulunda, 22.12.2025 günü saat: 08.30 sıralarında M.K. isimli öğrenci, okul bahçesinde, Okul Müdürü E.K.’yı tüfek ile karın bölgesinden yaralamıştır. Yaralanan Okul Müdürü E.K. derhal hastaneye kaldırılmış olup, tedavisi devam etmektedir. Olayı gerçekleştiren öğrenci gözaltına alınmış, konuya ilişkin adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" denilmişti. Öteyandan Mersin’deki bir hastaneye sevk edilen okul müdürünün tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğü bildirildi.