GENEL - 11 Ekim 2018 Perşembe 15:08

Şehzadelerin projelerine Kiraz Belediyesinden yakın takip

A
A
A
Şehzadelerin projelerine Kiraz Belediyesinden yakın takip

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret eden Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Şehzadeler Belediyesinin projelerini yakından takip ettiklerini ve kendilerine örnek olduğunu söyledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret eden Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Şehzadeler Belediyesinin projelerini yakından takip ettiklerini ve kendilerine örnek olduğunu söyledi.


Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e makamında ziyarette bulundu. Yaptığı ziyaret nedeni ile Kiraz Belediye Başkanı Özçınar’a teşekkür eden, Başkan Çelik, “Belediye Başkanımız ile Kiraz ve Şehzadeler’de yapılan hizmetler ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Belediye Başkanımız Kiraz ilçesinde güzel hizmetlere imza atıyor. Bizde kendisini yakından takip ediyor ve projelerini görüyoruz. Yaptığı hizmetlerle Kiraz halkını büyük bir aile dönüştürdü. Halkla iç içe, şirin bir ilçe nasıl yönetilir, bunun en iyi örneğini sergiliyor. AK Parti Belediyeciliğinin ne anlama geldiğini, Kiraz halkı ve İzmirli vatandaşlarımız bu vesile ile görmüş oluyor. Hizmetleri ve başarıları nedeni ile değerli Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.


Uzun zamandır Şehzadeler Belediyesinin yaptığı çalışmaları takip ettiğini ifade eden Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar “Şehzadeler Belediyesi uzun zamandır takip edip, örnek aldığımız belediyelerden bir tanesidir. Bu noktada olumlu bir düşünceye sahibim. Bizler belediyeler olarak, hem birbirimize rakip, hem de projelerinden örnek alması gerektiğini düşünen bir Belediye Başkanıyım. Bu noktada Şehzadeler Belediyesinin hizmetleri ve Belediye Başkanımız bizim örnek aldığımız bir başkanımız. Uzun zamandır çalışmalar ve projelerini yakından takip ettiğimiz Belediye Başkanımız ile tanışmak ve projeler noktasında fikir alışverişinde bulunmak için bugün kendisine bir ziyarette bulunduk” dedi.


Başkan Çelik, misafir Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’a mesir macunu ve el işleme tablo hediye etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bakan Yerlikaya: “Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-32’ operasyonlarında Hakkı Saral’ın elebaşılığını yaptığı suç örgütü çökertildi” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “Mahzen-32” operasyonları ile elebaşılığını cezaevinde olan Ümit Saral’ın kardeşi Hakkı Saral’ın yaptığı suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Bursa merkezli İstanbul, Ankara, Trabzon, Sakarya, Yalova ve Diyarbakır’da “Mahzen-32” operasyonları düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Bursa merkez ve İnegöl’de vadeli araç alım satım faaliyetlerinde bulunarak vatandaşlarımızdan silah zoruyla yüksek miktarlarda para tahsilatı yaptıkları, Bursa’ya il dışından getirdikleri tetikçiler vasıtasıyla para vermeyi kabul etmeyen kişilere ve bu kişilerin işyerlerine yönelik silahlı saldırı düzenledikleri, Bursa’ya farklı illerden gelerek vadeli araç alımı yapanların adreslerini tespit ettikleri ve bu kişileri hürriyetlerinden yoksun bırakarak darp ettikleri, araç alım satımı nedeniyle kişiler arasında meydana gelen alacak verecek konularına müdahil oldukları ve sözde mahkemeler kurarak haksız menfaat sağladıkları, silahla ölüm tehdidinde bulundukları kişilerin işyerlerine ve araçlarına zorla el koydukları ve bu malları örgüt üyelerinin üzerine geçirdikleri, silah ve tehdit zoru ile el konulan araçları hediye adı altında örgütün elebaşına verdikleri ve suç faaliyetleri esnasında, güvenlik güçlerine yönelik silahlı saldırıda bulundukları tespit edildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 24 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucu, 15 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda çek ve senet ile çok miktarda nakit paraya el konuldu. 10 ayda 454 organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlar hakkında bilgi verdiği paylaşımında, “10 aylık süre içinde; 454 organize suç örgütünü çökerttik. Bu suç örgütlerini isim isim kamuoyu ile paylaştık. Organize suç örgütlerine yönelik toplam bin 201 operasyon düzenledik. 8 bin 260 şüpheli yakalandık. Bunlardan; 3 bin 58’i tutuklandı. Bin 740’ı hakkında adli kontrol kararı verildi" ifadelerine yer verdi.