YEREL HABERLER - 24 Ağustos 2016 Çarşamba 17:33

Vali Yardımcısı Çakıcı’dan MASKİ Genel Müdürü Coşkun’a ziyaret

A
A
A
Vali Yardımcısı Çakıcı’dan MASKİ Genel Müdürü Coşkun’a ziyaret

Manisa Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, yeni göreve başlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
MASKİ Genel Müdürlüğü görevine yeni atanan Yaşar Coşkun’a yapılan tebrik ziyaretleri devam ediyor. Manisa Vali Yardımcılarından Ünal Çakıcı, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u ziyaret etti. Vali Yardımcısı Çakıcı MASKİ Coşkun’a yeni görevinde başarılar diledi. Çakıcı, “Yaşar Coşkun, Manisa’yı tanıyan ve bilen birisi. Bu önemli görevi başarıyla yürüteceğini biliyorum. MASKİ’nin yapmış olduğu çalışmaların artarak devam edeceğini ve Manisa’yı daha da güzelleştireceğinin farkındayız” dedi.
Manisa’yı bambaşka bir çehreye büründüreceğiz
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Çakıcı’ya nazik ziyareti nedeniyle teşekkür etti. Coşkun, “İdare olarak atıksu arıtma tesisleri, içme suyu ve kanalizasyon altyapıları, içme suyu depoları ve sondajları gibi birçok alanda Manisa ve Manisalı için çalışıyoruz. 2 yılı geride bırakmış bu idare Manisalı vatandaşların yanında olmaya devam edecek. Yaptığımız çalışmaları Manisalı hemşehrilerimiz için yapıyoruz. Bu çalışmalarımız önümüzdeki dönemde katlanarak büyümeye devam ederek Manisa’yı bambaşka bir çehreye büründürecek” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir