YEREL HABERLER - 08 Kasım 2012 Perşembe 15:40

ÇAОRI MERKEZİNE KÖPEK ŞİKAYETİ

A
A
A
ÇAОRI MERKEZİNE KÖPEK ŞİKAYETİ

Adapazarı Belediyesi`nin halktan gelen şikayetlere daha kısa sürede çözüm bulmak amacıyla hizmete sunduğu ``Çağrı Merkezi``ne en çok köpek şikayeti geliyor.
Adapazarı Belediyesi`nin 444 50 54 numaralı çağrı merkezine en çok kedi-köpek şikayeti geliyor. Çöp sorununun yok denecek kadar az olduğu şikayetlerde bazı birimlerden farklı istek ve talepler de geliyor.
Adapazarı Belediyesi tarafından kurulan ``444 50 54``numaralı Çağrı Merkezi`ni her hangi bir istek ve şikayeti olan herkes arayarak şikayetini bildirebiliyor. Dijital ortamda kayıt altına alınan tüm aramalar kısa sürede çözüme kavuşturuluyor. Olumlu veya olumsuz gelen istek ve şikayete en kısa sürede cevap verilen Çağrı Merkezi`nde tüm sorunlar dikkate alınarak cevapsız bırakılmıyor.
Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Çağrı Merkezi ile halkın arzu, talep ve şikayetlerine daha kolay ulaşma imkanı bulduklarını belirterek böylelikle sorunların vakit kaybetmeden daha kısa sürede çözüme kavuşabileceğini söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Prysmian işçileri Mudanya’da yürüdü Bursa’da Birleşik Metal-İş Sendikası üyesi Prysmian fabrikası işçileri, MESS Grup Toplu İş Sözleşmesi (TİS) sürecine ilişkin alınan eylem kararları kapsamında Mudanya’da yürüyüş ve basın açıklaması gerçekleştirdi. Edinilen bilgilere göre, Prysmian fabrikasından çıkan işçiler Mudanya BUDO Meydanı’na kadar yürüyerek eylemlerini sürdürdü. Yürüyüşün ardından meydanda toplanan işçiler, taleplerini kamuoyuyla paylaştı. Eyleme; Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Özkan Atar, Genel Örgütlenme Sekreteri Fehmi Elmacı, Bursa Şubesi yöneticileri, Prysmian İşyeri Sendika Başkanı Ekrem Şaş, işyeri temsilcileri ve çok sayıda sendika üyesi katıldı. Yürüyüş boyunca işçiler, "Metal işçisi direnişin simgesi", "İşçiler açken patronlara huzur yok", "Direne direne kazanacağız" ve "Sadaka değil, toplu sözleşme" sloganları attı. Birleşik Metal-İş Sendikası, yürüyüş ve basın açıklamasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 24 Aralık’ta açıklanan eylem kararlarının kararlılıkla sürdürüldüğünü belirtti. Açıklamada, Genel Başkan Özkan Atar’ın, metal işçilerinin patronların dayattığı sefalet şartlarına boyun eğmeyeceğini, kazanılmış hakların gasp edilmesine izin verilmeyeceğini ve haklı talepler için mücadelenin sonuna kadar sürdürüleceğini vurguladığı ifade edildi. Eylem, yapılan basın açıklamasının ardından olaysız şekilde sona erdi.
Kütahya Potada Kütahya’nın zirvesi Zafertepe 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Yıldız Erkekler Basketbol Ortaokullar Arası İl Birinciliği müsabakalarında Kütahya Zafertepe Ortaokulu, Kütahya şampiyonu oldu. Final maçında Cumhuriyet Ortaokulu ile karşılaşan Zafertepe Ortaokulu, mücadeleyi 49-30’luk skorla kazanarak şampiyonluk kupasını müzesine götürdü. Karşılaşmaya Aras, Hasan, Melih, Kerem ve Kerimcan beşiyle başlayan Zafertepe Ortaokulu, dengeli geçen ilk periyodu 6-5 önde tamamladı. İkinci periyotta hücum temposunu artıran mavi-siyahlı ekip, etkili oyunuyla soyunma odasına 23-11’lik avantajla gitti. İkinci yarıya istekli ve inançlı başlayan Zafertepe Ortaokulu karşısında, bazı oyuncularının sakatlanması nedeniyle ritmini kaybeden Cumhuriyet Ortaokulu farkı zaman zaman altı sayıya kadar indirse de, üçüncü periyot 34-22 Zafertepe üstünlüğüyle tamamlandı. Maçın dördüncü ve son periyodunda oyunun kontrolünü tamamen eline alan Zafertepe Ortaokulu, mücadeleyi 49-30 kazanarak Kütahya şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan İbrahim, Numan ve Yusuf da takımlarına katkı sağladı. Tribünlerden Büyük Destek Karşılaşmayı Zafertepe Ortaokulu Müdürü Enver Bodur, Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuz Akalan ve okul öğretmenleri tribünden takip etti. Yaklaşık 100 Zafertepe Ortaokulu öğrencisinin oluşturduğu coşkulu tribünler, maç boyunca takımlarına büyük moral verdi. Şampiyonluk kupasını Okul Müdürü Enver Bodur’un elinden alan Zafertepe Ortaokulu sporcuları, maç sonunda rakip takım, öğretmenler ve taraftarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Takımın antrenörü Barış Korkmaz ve yardımcı antrenörü Cevdet Melih Salman, sporcu aileleri ve öğretmenler tarafından tebrik edildi. Zafertepe Ortaokulu’nun bu önemli başarısı, Kütahya’da okul sporlarının yükselen değerini bir kez daha ortaya koyarken, şampiyon ekip Kütahya’yı iller arası grup müsabakalarında temsil edecek. Grup maçlarının, eğitim öğretim yılının ikinci yarısında oynanması bekleniyor.