SAĞLIK - 14 Kasım 2017 Salı 13:42

Milas’ta madde bağımlılığı ve zararları anlatıldı

A
A
A
Milas’ta madde bağımlılığı ve zararları anlatıldı

Menteş Gençlik Spor, 75.

Menteş Gençlik Spor, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Tarık Çubukcuoğlu ve Psikolog Necla Günay Keskin’in katılımıyla bağımlılık yapan maddeler ve zararları sağlıklı yaşam önerileri konulu konferans düzenledi.


Menteş Gençlik Spor Yönetimi, madde bağımlılığı konusunda bilinç oluşturmak ve genç nesli kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla ebeveynlere yönelik “Bağımlılık Yapan Maddeler ve Zararları Sağlıklı Yaşam Önerileri” konulu konferans düzenledi. Geçtiğimiz pazar günü saat 15.00’te Menteş Mehmet Kadıoğlu Remzi Ozan Özel İş Uygulama Okulu’nda düzenlenen konferansa; Menteş Mahalle Muhtarı Bayram Arıcı, MHP’li Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Kiriş, kulüp yöneticileri ve Menteş halkı katıldı.


75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Tarık Çubukcuoğlu ve Psikolog Necla Günay Keskin’nin konuşmacı olarak katıldığı konferansta, bağımlılık yapan maddelerin zararlarına dikkat çekilerek, katılımcılara sağlıklı yaşam önerilerinde bulunuldu.


Dr. Çubukcuoğlu ve Psikolog Keskin, gerçekleştirecekleri sunumlarda aile büyüklerinin madde bağımlılığının önlenmesi noktasında büyük rol alması gerektiğine vurgu yaparak, çocukların bu kötü alışkanlıklardan uzak tutulabilmesi için yapılması gerekenleri anlattı. Konferansın sonunda, konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir