YEREL HABERLER - 13 Şubat 2013 Çarşamba 11:51

ENGELLİLER SANAT EVİ YÖNETİCİLERİNDEN TEŞEKKÜR

A
A
A
ENGELLİLER SANAT EVİ YÖNETİCİLERİNDEN TEŞEKKÜR

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen`i ziyaret eden Antalya Engelliler Sanat Evi kurucu yöneticisi Hülya Bostanoğlu ve üyeleri, engellilerin topluma kazandırılması yönünde yaptıkları sosyal ve kültürel çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Haftada 6 gün sanatsal çalışmalar yaptıklarını belirten Hülya Bostanoğlu, ``Başta müzik olmak üzere resim, el işi ve çeşitli sanat dallarıyla ilgileniyoruz.. Bu çalışmalarımızı çeşitli mekanlarda vatandaşlara sunma olanağı buluyoruz. Bu çalışmalarımızda Muratpaşa Belediyesi yetkilileri her zaman yanımızda ve bizlere destek oluyor. Bizlere verdiğiniz önem ve engellilere olan duyarlılığınız nedeniyle teşekkür ediyoruz`` diye konuştu.
Muratpaşa Belediyesi olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ise, ``Engel tanımayan engelli vatandaşlarımız, kendilerine olanak tanındığı zaman çok büyük başarılara imza atıyor. Bunun en güzel örneği sizsiniz. Çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum`` dedi. Engellilere yönelik çeşitli proje çalışmaları içerisinde olduklarını da belirten Başkan Evcilmen, belirli noktalara bedensel engelli vatandaşların kullandığı akülü araçlarını şarj edebilecekleri şarj cihazları yerleştirmeyi planladıklarını belirtti.Başkan Evcilmen, "Ayrıca engellilerimize özel araçlar alarak, engelli vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda kullanmak istiyoruz`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir