DÜNYA - 01 Aralık 2011 Perşembe 15:51

KARABÜKSPOR`DA ANTALYA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

A
A
A
KARABÜKSPOR`DA ANTALYA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Takım halinde oynamak, takım halinde hareket etmek zorundayız. Böyle yaparsak istediğimizi alırız" dedi.
Karabükspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını Çamlık Tesisleri’nde sürdürüyor. Sakatlığı geçen Birol Hikmet takımla birlikte çalışmalara başlarken, İsmail İsa ise düz koşu yapmaya başladı.
İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ligde her maçın zor olduğunu belirterek, "Medical Park Antalyaspor maçının deplasmanda olmasından dolayı bu maçın zorluk derecesini bir kat daha arttırıyor. Mücadelemizi, oyunumuzu sahaya yansıtmamız gerekir. Hücumu seven, düşünen bir takıma karşı oynayacağız. Bunun avantajları da var dezavantajları da var. Bu avantajları ve dezavantajları lehimize ya da aleyhimize çevirmek bizim elimizde olan bir şey. Biz takım
halinde oynamak, takım halinde hareket etmek zorundayız. Bu şekilde oynarsak ve mücadelemizi üst seviyeye çekersek istediklerimiz hem saha içinde olur hem de skor açısından olur. Bizim tek düşüncemiz bu" dedi.
Sakat oyuncuların iyileşmesinin kendisini sevindirdiğini de söyleyen Korkmaz, "Birol’un sakatlığı geçti. Tozo yavaş yavaş formuna kavuşuyor. İsmail İsa çalışmalara başladı. Sakat oyuncularımıza gece gündüz fizyoterapist gözetiminde tedavi uygulanıyor ve ona göre antrenman programı yapıyoruz. Bu da oyuncuların geri dönüşünü hızlandırıyor’’ dedi.
3 haftadır takımın başında olduğunu da anlatan Bülent Korkmaz açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Eksik yönlerimiz var tabii ki. Hiçbir zaman bir takım dört dörtlük oynayacak diye bir kaidesi yok. Benim için asıl temel unsur oyuncularımın pozisyon hatalarını yapmamaları. Doğru yerde, doğru şekilde,doğru biçimde durmaları. Hem hücumsal hem de defansif olarak. Bunda ilerleme kaydettik. Bu beni sevindiriyor"
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Antalya’daki baba ocağına izne gelen 23 yaşındaki yedek subay hayatını kaybetti Rahatsızlığı nedeniyle fizyoterapist olarak görev yaptığı Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından 3 gün önce Antalya’nın Serik ilçesindeki baba ocağına gelen yedek subay 23 yaşındaki Ali Can, hayatını kaybetti. Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yedek subay olarak görev yapan fizyoterapist Ali Can (23), bir süredir rahatsızlığı nedeniyle görev yaptığı hastanede tedavi görüyordu. Tedavisinin ardından izinli olarak 3 gün önce baba ocağına Antalya’ya gelen Ali Can, dün akşam saatlerinde aniden rahatsızlandı. İlk olarak Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç yedek subay, durumunun ağırlaşması üzerine Antalya Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Ali Can kurtarılamadı. 4 yıl önce annesini kanserden kaybetti Genç yaşta vefatıyla ailesini ve sevenlerini yasa boğan Ali Can’ın cenazesi, bugün Kayaburnu Mahallesi Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi. Cenaze törenine Serik Kaymakamı Dr. Cemal Şahin, ilçe protokolü, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bekâr olduğu öğrenilen Ali Can’ın, kısa süre önce görev yaptığı hastanede lenf kanseri tedavisi gördüğü belirtildi. Can’ın annesi Fatma Can’ın da 2021 yılında kanserden hayatını kaybettiği öğrenildi. Serik’te esnaflık yapan baba İsmail Can, evladını toprağa verirken büyük üzüntü yaşadı. Ayakta durmakta güçlük çeken acılı baba, yakınlarının desteğiyle teselli edilmeye çalışıldı. Ali Can’ın genç yaşta hayatını kaybetmesi, ailesi ve sevenlerinin yanı sıra Serik ilçesinde de derin üzüntüye neden oldu.