YEREL HABERLER - 12 Şubat 2017 Pazar 13:42

Bisikletliler Derneği üyelerinden Kızılay’a kan bağışı

A
A
A
Bisikletliler Derneği üyelerinden Kızılay’a kan bağışı

Bisikletliler Derneği Sakarya Şubesinin çağrısıyla bir araya gelen bisikletliler Kızılay’a kan bağışında bulundu.
Bisikletliler Derneği Sakarya Şubesinin organizasyonu ile bir araya gelen bisikletliler, AKM önünde kurulan Kızılay Kan Bağışı tırında kan bağışında bulundular. Kan bağışının acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirten Bisikletliler Derneği Sakarya Şube Başkanı İlhan Şengel, “Sağlıklı bir yaşam için dönen pedallarımızı bu defa bir damla kan bir can diyerek çevirdik. Dünyada ve Türkiye’de milyonlarca insana el uzatan Türk Kızılayı’nın yaptığı çağrıya istinaden dernek olarak on altı arkadaşımız ile kan bağışında bulunduk” ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Amasya Türkiye şampiyonu güreşçi Kaan Buğra Yüksel ve arkadaşları şehir turu attı Okullar Arası Küçükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olan güreşçi 13 yaşındaki Kaan Buğra Yüksel ve madalyalar kazanan arkadaşları Berat Öztürk ile Emirhan Kadir Şehri, döndükleri memleketleri Amasya’nın Taşova ilçesinde araçlarla şehir turu attı. Taşova Belediyesi Spor Kulübü ve Atatürk Ortaokulu güreşçileri Türkiye şampiyonu Kaan Buğra Yüksel, Türkiye üçüncüsü Berat Öztürk ve Türkiye beşincisi Emirhan Kadir Şehri, Edirne’deki şampiyona sonrası döndükleri memleketlerinde okul arkadaşlarının alkışları eşliğinde belediye başkanının makam aracına binerek konvoyla şehit turu atıp başarılarını kutladılar. Pikapla halkı selamlayarak belediye binasına geçen güreşçilere altın hediye eden Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp, “Sporcularımızı bu başarılarından dolayı kendileri başta olmak üzere hocalarımı, ailelerini kutluyorum. Evlatlarımızdan inşallah dünya birinciliği bekliyoruz. Sonuna kadar yanlarında olacağız” dedi. 6. sınıf öğrencisi Türkiye şampiyonu Kaan Buğra Yüksel, “Birinci olmak çok güzel bir duygu. İnşallah daha da çalışıp, daha büyük dereceler yapmayı düşünüyorum” diye konuştu. Berat Öztürk ve Emirhan Kadir Şehri de daha çok çalışacaklarının sözünü verdiler. Antrenör Abdulkadir Duyum, “Sporcularımın böyle bir başarı elde etmesi bizleri çok mutlu etti. İnşallah daha iyi başarılarla, daha iyi yerlerde bu çocuklarımızı göreceğiz. Bundan sonraki hedefimiz büyük yaş gruplarında sporcularımızı şampiyon olup milli takıma katmak. Sonrasında Avrupa, dünya şampiyonalarına kadar başarı elde etmek ve madalya kazanmak” şeklinde konuştu. Beden Eğitimi Öğretmeni Okan Aydın ile Taşova Gençlik Merkezi Müdürü Sercan Şenel ise sporcularıyla gurur duyduklarını söyledi.
Denizli Denizli Büyükşehirli judokalar milli mesaide Denizli Büyükşehir Belediyesi Judo Takımı sporcuları, davet edildikleri Milli Takım kamplarında Büyükler Dünya Judo Şampiyonası ve Gençler Avrupa Judo Kupası’na hazırlanıyor. Denizli’yi ulusal ve uluslararası arenada başarıyla temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları, davet edildikleri Milli Takım kamplarında Büyükler Dünya Judo Şampiyonası ve Gençler Avrupa Judo Kupası’na hazırlanıyor. Bu kapsamda, Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcusu Sıla Şahbal ve Dilan Çam, 25 Nisan- 18 Mayıs tarihleri arasında Kastamonu’da düzenlenen Paralimpik Judo Milli Takım Kampı’nda partner sporcu olarak çalışmalarını sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcusu Reyhan Oğuz ve Ayşenaz Özdemir ise A Milli Takım Kampı’nda, 12-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan Büyükler Dünya Judo Şampiyonası’na hazırlanıyor. Büyükşehirli Judoka Mehmet Ali Akıncı da 29 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında Kocaeli’nde davet edildiği Milli Takım Kampı’nın ardından 1-2 Haziran 2024’te Avusturya’nın Graz kentinde düzenlenecek Gençler Avrupa Judo Kupası’na katılacak. Başkan Çavuşoğlu’ndan sporculara başarı dileği Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Denizli’yi ve Türkiye’yi ulusal ve uluslar arası müsabakalarda temsil edecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Judo Takımı sporcularına başarılar dileyerek, karşılaşmalardan güzel sonuçlarla şehre dönmelerini temenni etti.