ASAYİŞ - 28 Nisan 2024 Pazar 16:20

Kayıp 17 yaşındaki esma bulundu

A
A
A
Kayıp 17 yaşındaki esma bulundu

Samsun’da 11 gündür kayıp olan 17 yaşındaki kız çocuğu bulundu.


Edinilen bilgiye göre, Ladik ilçenin kırsal mahallesi olan Küpecik’te ailesiyle birlikte ikamet eden 17 yaşındaki Esma Yığman, 16 Nisan gecesi evinden ayrıldı ve kayıplara karıştı. Ailesi kızlarının hayatından endişe ederek bulunması için jandarmadan yardım istedi ve kayıp başvurusunda bulundu.


Esma’yı bulmak için jandarma ve polis seferber oldu. Yapılan araştırma sonucu kaybolduktan bir gün sonra Samsun Otogarı’nda görüldüğü tespit edilen Esma’nın daha sonra izini süren jandarma ve polis son olarak Amasya’nın Merzifon ilçesi Merzifon Çorum karayolunda görüldüğünü tespit ederek, görgü şahitlerinin ifadesine başvurdu.


Baba Seydahmet Yığman kızının bulunması için Ankara, Çorum ve Samsun arasında adeta mekik dokudu. Acılı aile kızlarının yaşından daha küçük bir görüntüye sahip olduğunu belirterek, başına bir olay gelmeden bulunmasını istedi.


Kayıp Esma ikamet etti Küpecik Mahallesi’nde sahibi il dışında bulunan bir evde bulundu. Kız çocuğunun kimsenin olmadığı bildiği evde saklandığı ve ev sahipleri dün akşam evlerine dönünce açlıktan bitkin halde bulunduğu öğrenildi. Ailesi tarafından Ladik Devlet Hastanesine kaldırılan Esma Yığman, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Samsun’daki hastanede gerekli tedavisi yapılan ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Esma Yığman’nın bugün taburcu edildiği öğrenildi. Kızlarının bulunması üzerin Yığman ailesi büyük sevinç yaşadı.



Kayıp 17 yaşındaki esma bulundu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat, Sinan Ateş cinayeti üzerinden Bahçeli’yi hedef alanlara tepki gösterdi Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, suikasta uğrayan eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hedef gösterilmesine tepki gösterdi. Canpolat, yaptığı yazılı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Sinan Ateş cinayetinden sorumlu tutmaya çalışanların ve bunu ifade edenlerin suç işlediğini belirtti. Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman destekçisi olduğunu ifade eden Canpolat, "Ülkenin çıkar ve menfaatini düşünen Sayın Bahçeli bir takım kirli odakların, özellikle devlet ve millet düşmanı kişilerin hedefi halindedir" dedi. Devlete ve millete sahip çıkan her siyasetçinin kırmızı çizgileri olduğunu belirten Canpolat, "Milliyetçi Hareket Partisi’nin göz bebeği olan Ülkü Ocakları gibi Osmanlı Ocakları da Sayın Bahçeli’ye yapılan bu çirkin saldırıya asla prim vermeyecektir. Devletimize ve milletimize sahip çıkan her siyasetçi bizim kırmızı çizgimizdir. Bu çizgi yer yer Ülkü Ocakları, yer yer Alperen Ocakları, yer yer de Osmanlı Ocakları’dır. Bu tanımın içindeki Sayın Bahçeli, Devlet-i Aliyyemizin saygın bir neferidir. Osmanlı Ocakları, Sayın Erdoğan’a olduğu gibi Sayın Devlet Bahçeli’ye de saygı duymaktadır. Söz konusu vatan ve milletse Osmanlı Ocakları da, Ocak Partisi de tarafını ve duruşunu her zaman net ifadelerle belirtecektir" ifadelerini kullandı. Canpolat, devlete ve millete sahip çıkan her siyasi partiyi hedef gösteren kirli yapıların şimdi de Sinan Ateş üzerinden ülkücü camiayı, MHP’yi ve Devlet Bahçeli’yi hedef almaya çalıştığını kaydederek, "Lakin şunu herkes çok iyi bilmelidir ki gücümüz nispetinde biz tüm bu saldırılara karşı duracağız" ifadelerini kullandı.