YEREL HABERLER - 05 Mart 2013 Salı 13:49

FADİME BOLKAN İLKOKLU`NDAN BÜYÜK BAŞARI

A
A
A
FADİME BOLKAN İLKOKLU`NDAN BÜYÜK BAŞARI

Salihli Fadime Bolkan İlkokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı, Aydın`da gerçekleştirilen bölge finallerinde grup birincisi olurken; Futsal Yıldız Erkek Takımı da, Çanakkale`de gerçekleştirilen Grup müsabakalarında birinci olma başarısını gösterdi.
Yıldız Kız Voleybol Takımı, Aydın Atatürk Spor Salonu`nda gerçekleştirilen müsabakalarda Uşak Mehmetçik Orta Okulu`nu 3-1, Bursa Emine Örnek Koleji`ni 3-0, Burdur Çeltikçi Ortaokulu`nu 3-0 yenerek Aydın ili grup 1. si oldu. Okul öğrencileri bu başarı ile 25-29 Mart tarihlerinde Kütahya`da düzenlenecek olan Türkiye yarı finallerinde mücadele etme hakkı kazandı.
Öte yandan, Çanakkale`de düzenlenen Yıldız Erkek Futsal Türkiye grup 1`liği müsabakalarına katılan Fadime Bolkan İlkokulu Çanakkale, Kocaeli, Tekirdağ, Balıkesir, Kırklareli, Edirne, Sakarya ve İstanbul illerinden gelen temsilcilerle yapmış olduğu müsabakaları kazanıp grup 1. si olarak 28-31 Mart tarihlerinde yapılacak olan Türkiye yarıfinallerine katılmaya hak kazandı.
Beden Eğitimi Öğretmeni Mutlu Kılıç ``Bu başarılar disiplinli ve özverili çalışmalar sonucunda elde edilmiştir. Emeği geçen herkese başta öğrencilerimize, velilerine, tepeden tırnağa tüm okul personeline maddi ve manevi bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Salihli`yi en yukarılara taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız`` dedi.
Okul Müdürü Muammer Başoğul ise spor branşlarında başarıların devam ettiğini bu yıl da hem Yıldız Kızlar Voleybol`da, hem de Futsal Yıldız Erkekler de Aydın ve Çanakkale illerinde yapılan grup 1`liği müsabakalarında il 1. si olduklarını belirterek ``Yine tekrarlıyorum, bu başarılar uzun uzun çalışmanın, emeğin ve alın terinin sonucudur. Her türlü imkansızlıklara rağmen bizden daha fazla imkanlara sahip okullar, özel okul ve kolejlerle bu müsabakaları yapıyoruz başarılı olmak için daha fazla çalışıyoruz bütün bu çalışmalar ve işbirliği sonucunda başarıyı getiriyor. Ben öğrencilerimi velilerimi ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mutlu Kılıç`ı kutluyorum bundan sonraki yarışlarda başarılar diliyorum. Bu müsabakalarda bizleri destekleyen Kaymakamımız Ertan Peynircioğlu`na, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsa Dilek`e gidiş gelişimizdeki yakıt konusunda bizleri destekleyen Belediye Başkanımız Mustafa Uğur Okay`a, maddi-manevi destek konusunda bizleri yalnız bırakmayan Kuzucuk Tarım ve Petrol Ürünleri Ticaret ve Sanayi A.Ş sahibi Vadi Kuzucuk`a, Yaman Plastik sahibi Erol Yaman`a ve Tuğrul Tarım ve Petrol Ürünleri Ticaret ve Sanayi A.Ş sahibi Hüsnü Tuğrul`a teşekkür ediyorum`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir