YEREL HABERLER - 13 Şubat 2013 Çarşamba 11:44

TAGİD, SİVAS VALİSİ ZÜBEYİR KEMELEK`İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

A
A
A
TAGİD, SİVAS VALİSİ ZÜBEYİR KEMELEK`İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Yönetim Kurulu Üyeleri ve dernek üyelerinden oluşan 10 kişilik grup, Tekirdağ eski Valisi ve şuan Sivas Valisi olarak görev yapan Zübeyir Kemelek`in davetlisi olarak gittikleri iki günlük Sivas gezisinden döndüler.
Vali Kemelek`in in özel daveti üzerine Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, Eşbaşkan Ali Canbulat, Genel Sekreter Nihat Biçer, Yönetim Kurulu Başkanvekili Şakir Sönmez, Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Er, üyeler Vural Çakıcı, Orhan Cılız, Salim Akçay ve İbrahim Kasap katıldı.
Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) ve Yönetim kurulu üyelerine ve üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Sivas Valisi Zübeyir Kemelek: ``Tekirdağ`da görev yaptığım sürede her konuda yardımcı olan ve benimde kendilerine yardımcı olmaktan mutluluk duyduğum TAGİD ``˜in Tekirdağ ve Trakya bölgesinde çok büyük sanayici ve işadamını bünyesinde bulundurması TAGİD in güçlü bir kurum olduğunun en büyük göstergesidir`` dedi.
Kemelek: ``TAGİD, üyeleri için yapmış olduğu ticaret ve yatırım formları, yurtdışı iş gezileri, yurtiçi iş görüşmeleri, eğitim seminerleri ile üyelerini gelişimine ve ticaretlerine fayda sağlamak için çok faydalı büyük bir aile olduğunu gösteriyor`` diye konuştu.
Vali Kemelek, TAGİD üyesi işadamlarına önemsediğiniz insanları burada görmek beni çok mutlu etti diyerek: ``Sivas tarihi müktesebatı itibariyle de oturmuş bir şehir. Yaklaşık 350 bin nüfusu bulunan Sivas sanayi yönünden de son zamanlarda çok hızlı bir şekilde gelişmekte. Şuan 400 hektar organize sanayi bölgesinin kurulumu tamamlandı. Yeniden 80 hektarlık bir alanı da sanayicimiz için açıyoruz. Sivaslı çok sayıda sanayicimiz ülkemizin değişik yerlerinde yatırımı var. Onlar da artık Sivas`a yatırım yapabilirler. Sivas`ın bölgesinde her tarafa yakın olması Doğu, Güneydoğu, Anadolu ve komşu ülkelere yakınlığı birde yeni teşvik kanunda 5. kapsamda yer alması yatırım yapmayı cazip hale getiriyor. Turizmde de her geçen gün tanınır bilinir hale geliyor. Bu yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olarak ekonomiye katkıda buluyor`` dedi.
Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç ise: ``Sivas Valisi Zübeyir Kemelek`i makamında ziyaret ederek; kendisine vefamızı göstermek istedik. Tekirdağ Valisi olarak Sayın valimiz çok büyük hizmetlere vesile oldu. İki günlük gezimizde Sayın valimiz bize zaman ayırarak mesaisini bize harcadı çok keyifli bir gezi oldu. Sayın valimiz bizi mayıs ayında yeniden davet etti`` dedi.
Kılıç ayrıca: ``Sivas organize sanayisini bölgesinde dünyanın dördüncü büyük medikal yatak üreticisi ofisline ziyaretimizde Sivas sanayisine çok faydası olan bir yatırım olduğunu gördük. Ülkemizin sayılı iplik fabrikalarında Ön Yıldız, ve Özde kanepe fabrikalarını ziyaret ettik ve Aktif Sivaslı Sanayici İşadamları Derneği (ASSİAD) üyesi işadamları ve sanayicilerle Sayın Valimizin ev sahipliğinde bir araya gelerek ikili iş görüşmelerinde bulunduk`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor: 0 - Galatasaray: 3 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor’u 3-0 mağlup oldu. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 49. dakikada Balotelli’nin uzun pasında ceza sahası içine hareketlenen Mendoza’nın sağ çaprazdan yaptığı vuruşta kaleci Muslera meşin yuvarlağı kurtardı. 53. dakikada Maestro’nun ceza yayı üzerinde kontrol edemediği topu alan Hakim Ziyech’in yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1 62. dakikada Kerem Demirbay’ın ters dokunuşunda kaleciyle karşı karşıya kalan Mendoza’nın vuruşunu kaleci Muslera kalesini terk ederek uzaklaştırdı. 63. dakikada topla ilerleyen Mendoza’nın pasında ceza sahası içine hareketlenen Yusuf Barasi’nin şutunda kaleci Muslera meşin yuvarlağı kurtardı. 64. dakikada ceza sahası içinde sağ tarafta topla buluşan Kerem Demirbay’ın çizgiye inip uzak köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-2 90+1. dakikada Dries Mertens’in pasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Maurı Icardi düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-3 Hakemler: Bahattin Şimşek, Süleyman Özay, Osman Gökhan Bilir Y. Adana Demirspor: Magomedaliyev, Atal, Gravillon, Semih Güler (Manev dk. 11), Mohammadi, Michut (Tayfun Aydoğan dk. 66), Maestro, Yusuf Barasi (Alioui dk. 66), Mendoza, Yusuf Erdoğan, Balotelli (Aimbetov dk. 85) Yedekler: Yılmaz Aktaş, Cisse, Abdulsamet Burak, İzzet Çelik, Dorukhan Toköz, Fougeu Teknik Direktör: Hikmet Karaman Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan (Aurier dk. 82), Abdülkerim Bardakcı, Victor Nelsson (Davinson Sanchez dk. 88), Derrick Köhn, Lucas Torreira (Berkan Kutlu dk. 82), Kerem Demirbay, Hakim Ziyech (Kerem Aktürkoğlu dk.71), Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz (Tete dk. 82), Mauro Icardi Yedekler: Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Sergio Oliveira, Ndombele, Vinicius Teknik Direktör: Okan Buruk Goller: Hakim Ziyech (dk. 53), Kerem Demirbay (dk. 64), Mauro Icardi (dk. 90+1) (Galatasaray) Sarı kartlar: Mendoza, Gravillon (Y.Adana Demirspor)