ASAYİŞ - 07 Mayıs 2024 Salı 14:49

Aile katliamında hayatını kaybeden anne ve oğluna acı veda

A
A
A
Aile katliamında hayatını kaybeden anne ve oğluna acı veda

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleşen aile katliamında hayatını kaybeden anne ve oğlunun cenazeleri defnedildi.


Olay, dün gece saatlerinde Süleymanpaşa ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre akrabaları, Duygu Şirin ve eşi Şenol Şirin’e ulaşamayınca polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri çilingir ile kapıyı açarak eve girdi. Eve giren ekipler 3 kişinin cansız bedeni ile karşılaştı. Eşi Duygu Şirin (35) ile aralarında sorun olduğu öne sürülen Şenol Şirin (41), eşi ile tartıştıktan sonra cinnet getirerek eşini ve 5 yaşındaki oğlu Ali Emre Şirin’i silahla vurarak öldürdükten sonra kendine de ateş ederek intihar etti.


Cenazeler savcının incelemesi sonrası Tekirdağ Şehir Hastanesi morguna sevk edildi.


Şenol Şirin’in Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünde teknisyen olarak çalıştığı öğrenilirken, morgdaki işlemleri tamamlanan Duygu Şirin ile oğlu Ali Emre için Malkara ilçesine bağlı Deveci Mahallesinde Camii’nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Cenaze namazında ölen anne ve oğlunun yakınları gözyaşlarına boğuldu.


Cenaze namazının ardından anne ve oğlunun cansız bedenleri Deveci Mahalle Mezarlığı’na defnedildi.


Şenol Şirin’in cenazesi de ikindi namazını müteakip Süleymanpaşa ilçesinde defnedilecek.



Aile katliamında hayatını kaybeden anne ve oğluna acı veda

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir’de evlat dehşeti: Anne ve babasını öldürüp intihar etti İzmir’in Torbalı ilçesinde uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir genç, tartıştığı anne ve babasını tabancayla vurup sonra aynı silahla kendi kafasına ateş etti. Meydana gelen korkunç olayda anne ve baba hayatını kaybederken, katil oğul ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay akşam saatlerinde, ilçeye bağlı Tepeköy Mahallesi 4508 Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Kamil Yılmaz (25), henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı annesi Sevilay Yılmaz (48) ve babası Hikmet Yılmaz (50) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından Kamil Yılmaz, annesi ve babasına ateş etti. Anne ve baba kanlar içerisinde yere yığılırken Kamil Yılmaz, aynı tabanca ile kendi kafasına ateş etti. 13 yaşındaki kız kardeşi ihbar etti Silah seslerini duyan ve evde bulunan ailenin küçük kız çocuğu A.D.Y. (13), odaya girdiğinde annesi, babası ve ağabeyini kanlar içerisinde yerde gördü. Hayatının şokunu yaşayan çocuk durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirirken, ihbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde anne Sevilay Yılmaz ve baba Hikmet Yılmaz’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olduğu tespit edilen Kamil Yılmaz ise, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Anne ve babanın cenazeleri, yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, hastanede tedavisi süren Kamil Yılmaz’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Geriye hatıraları kaldı Öte yandan Kamil Yılmaz ve Sevilay Yılmaz çiftinin sosyal medya hesaplarında, ailenin mutlu hatıraları geride kaldı. Katilleri olan oğullarıyla mutlu aile pozları veren Sevilay Yılmaz’ın oğlunu askere gönderirken sarıldığı pozlar, Kamil Yılmaz’ın da iş yerinde oğluyla çektirdiği fotoğraf yürek burktu. Ailesi yok olan kız çocuğu A.D.Y. ise polis ekipleri tarafından dayısına teslim edilirken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Hakkari Saatlerce çektiği karlı dağların doğası mest etti: Görüntüler Alpler ve Himalayalar’ı aratmadı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan doğasever Ahmet Güldal’ın, kışın hiç bitmediği Cennet ve Cehennem Vadisi’nde yaptığı 1 buçuk saatlik çekimi hızlandırarak 38 saniyeye getirmesiyle ortaya çıkardığı görüntüler, adeta Alpler ve Himalaya Dağları’nı aratmazken, görenleri kendine hayran bıraktı. Hakkâri ve Yüksekova arasındaki Uluduruk Dağları’nda yer alan buzul dağları olan Cennet ve Cehennem Vadisi yaşadığı iki mevsimle yaklaşık 20 bin yıllık buzulları barındırıyor. Hakkari’nin ve ilçelerinin en güzel yerlerini gezerek tanıtımını yapan doğasever Güldal, bu hafta ise rotayı Cennet ve Cehennem Vadisi’ne çevirdi. Haziran ayına sayılı günler kala hala Cennet ve Cehennem Vadisi’nde 4 metrelik kar kütleleri görenleri şaşırtırken doğasever Güldal, sabit kurduğu telefonuyla bölgenin zorlu karlı dağlarını, sis ve bulutlarının görsel şölenini, yaptığı 1 buçuk saatlik çekimine kaydetti. Hızlandırılarak 38 saniyeye indirilen görüntüler adeta Alpler ve Himalaya Dağları’nı aratmazken, görenleri ise mest etti. "Cennet ve Cehennem Vadisi’ndeki görüntüler kesinlikle Alpler’i aratmıyor", diyen doğasever Ahmet Güldal, “Bu hafta rotamız buzullar, yani Cennet ve Cehennem Vadisi oldu. Orada yürüyüş yaptık ve hava şartlarının çok zor olduğunu biliyorduk. Orada gerçekten muazzam bir atmosfer ile karşılaştık. Hemen hemen doğanın tüm renkleri orada mevcut ve o görsel şölen inanılmaz diyebilirim. Bölgede telefonumu sabit bırakarak ve orada tüm anı saatler içerinde çektim ve saniyelere indirdim ama inanılmaz bir doğa atmosferi çıktı. Alpler’i asla aratmayacak şekilde. Biz de o anlara şahit olduk ve yaşadık. İnan bu güzellikleri başka bir yerde yaşamazsınız. Düşün hala metrelerce kar yığınları duruyor. Başka ülkeye gidip bunu görmeye gerek yok, gelip Hakkâri’de yaşayın” dedi.