GENEL - 04 Temmuz 2018 Çarşamba 11:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan için Arapça ve İngilizce şarkı

A
A
A
Cumhurbaşkanı Erdoğan için Arapça ve İngilizce şarkı

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dr Öğretim Üyesi Mürsel Önder, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Türkçe, Arapça ve İngilizce olarak 3 dilde "The Gun-The Rais is Erdogan’ isimli şarkı yazdı.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dr Öğretim Üyesi Mürsel Önder, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Türkçe, Arapça ve İngilizce olarak 3 dilde "The Gun-The Rais is Erdogan’ isimli şarkı yazdı.


Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışan evli ve 3 çocuk babası, 45 yaşındaki Dr. Öğretim Üyesi Mürsel Önder Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için toplamda 5 kıtadan oluşan şarkı yazdı. The Gun - The Rais is Erdogan ismini verdiği parçayı Türkçe, Arapça ve İngilizce olarak 6 ay önce, Afrin Harekatında yazdığını söyleyen Önder, ortaya çıkan eseri sosyal medyada paylaştı. Kısa sürede dikkatleri üzerine çeken şarkının tüm dünyada dinlenmesini arzu ettiğini ifade etti. Mürsel Önder, "Tokat’taki ozanlık geleneğinin son temsilcilerinden birisiyim. Afrin Harekatı sırasında şu anki seçilmiş Cumhurbaşkanımıza, ümmetin riyaseti adına bir şarkı yapmıştım. Başlangıçta Arapça olarak yaptım. Çünkü ümmetimizin dili Arapça, sonrasında İngilizce olarak devam ettim. Çünkü bütün dünya bizim derdimizi bilsin ve anlasın istiyoruz. İnsanlığın geleceği Allah’ın izniyle Türkiye Cumhuriyeti ve de O’nun dirilişine bağlıdır. Bunun temsili olması adına bu şarkıyı yaptım. İnşallah bütün dünyanın, başta İslam Alemi olmak üzere, bütün dünyanın bu şarkıyı dinleyeceğine ve severek klasikler arasına girecek şekilde dinleneceğine inanıyorum. Ceddimizden bize baki kalan, mazlumların sahibi olmaktır, zalimlerin karşısında durmaktır. Biz ceddimizden bize baki kalan bu misyonu Allah’tan istiyoruz. Bu devleti Allah’tan istiyoruz. Allah inancı kalpte olur, en büyük silah kalpte olur bunu söylüyoruz. Ve en son The Rais is Erdogan derken gerçek başkan Erdoğan’dır, Erdoğan gibi olur diyerek şarkımızı bitiriyoruz" şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Niğde Sağlıkçılar bu kez eğlendirdi Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları tarafından oluşturulan müzik grubu “Sağlığın Ritmi” konser verdi. Tamamı sağlık çalışanlarından oluşturulan müzik grubunun bu yıl 2.’sini gerçekleştirdikleri konser Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Konsere katılan Niğde Valisi Cahit Çelik, emeği geçenlere teşekkür ederek, sağlık çalışanlarının görevlerini büyük özveri ve fedakarlıkla yaptıklarını, ertelenemeyecek tek görevin sağlık olduğunu vurguladı. Vali Çelik, "Sağlık çalışanlarımızın müzikle ilgilenmesi bizleri memnun etmiştir. Devletimiz vatandaşlarımıza birçok alanda kamu hizmeti sunuyor. Güvenlik, eğitim, sağlık hizmeti sunuyor. Baktığımız zaman gerçekten sağlık hizmetinin bu hizmetler içerisinde çok farklı bir yeri olduğunu biliyoruz. Sağlık hizmetleri diğer hizmetlerden farklı olarak ertelenebilir, ötelenebilir bir hizmet değildir. Bu anlamda da ilimizde sağlık hizmeti sunmaya çalışan 4 bin 750’den fazla var. Ben hepsine Teşekkür ediyorum" dedi. Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevini Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Doğan’a devredecek olan Dr. Öğretim Üyesi Yakup Çekinkaya ise konserde duygusal bir veda konuşması yaptı. Başhekim Çetinkaya katılan davetlilere teşekkür ettiği konuşmasında, "Tamamı sağlıkçılardan oluşan müzik grubumuzun içinde sağlık çalışanlarımız var. Belki detone olacaklar, belki yanlış notaya basacaklar ama eğlenecekler, eğlendirmeye çalışacaklar. Buna ihtiyacımız var çünkü bizler 24 saat çalışan insanlarız, dolayısıyla sağlık çalışanlarının eğlenmek de hakkı diye düşünüyorum. Bugün benim başhekimliğimin son günü. Tüm sorumlularıma, çalışma personellerime çok teşekkür ediyorum. Kırdıklarım olabilir. Özür diliyorum, bana hakkınızı helal edin. Benim size hakkım helal olsun. Böyle muhteşem bir ekibin önünde yapabilecek şey sadece saygıyla eğilmek olur" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından solist, koro üyeleri ve orkestranın sağlık çalışanlarından oluştuğu müzik grubu katılımcılara konser verdi. Sağlıkçıların sahnede gösterdikleri performans katılımcılar tarafından büyük büyük beğeni topladı.