SPOR - 18 Mayıs 2018 Cuma 10:32

Selçuk Çebi’den TTSO ziyaret

A
A
A
Selçuk Çebi’den TTSO ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Dünya ve Avrupa şampiyonu Selçuk Çebi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Dünya ve Avrupa şampiyonu Selçuk Çebi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.


AK Parti’den Trabzon milletvekili aday adayı olan Dünya ve Avrupa Şampiyonu milli güreşçi Selçuk Çebi ,TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyelerini makamında ziyaret etti, ekonomik konular ve TTSO tarafından yürütülen projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.


Selçuk Çebi, bulundukları konumlarda Trabzon’a ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek istediklerini belirterek, "Hangi makamda olursa olsun bulunduğumuz yerlerden Trabzon’a ülkemize hizmet etmek boynumuzun borcudur. Bundan sonrada devam edecektir. Daha fazla hizmet vereceğimiz, proje üreteceğimiz yerlerde olmayı gönlümüz istiyor. Gördüğümüz yakın ilgi ve desteğe sonsuz teşekkür ediyorum. Yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Anneannesinden izinsiz aldığı araçla kaza yaptı: 2 genç ağır yaralandı Aksaray’da anneannesinden izinsiz aldığı araçla kaza yapan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü ile kız arkadaşı ağır yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Zafer Mahallesi 6825 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, anneannesin 68 BY 043 plakalı Fiat marka otomobilini izinsiz alan K.Y. (17), kız arkadaşı İ.Y.E. (17) ile şehirde gezintiye çıktı. Zafer Mahallesinde gezerken biraz sürat yaptığı iddia edilen genç sürücünün kullandığı otomobil, sokaktan çıkan Ramazan A. (56) yönetimindeki 68 KT 678 plakalı Fiat marka otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybeden genç sürücü önce kaldırıma çıktı sonra da ağaca çarpıp takla attıktan sonra durabildi. Ağacında devrildiği kazada otomobil hurdaya dönerken sürücü ve arkadaşı ağır yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralı gençlere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslara Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan gençlerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken diğer araç sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.